Qäbälä – FK Krasnodar 0:3 (kon.) | Dortmund – PAOK 0:1 (kon.) | Midtjylland – Club Brugge 1:1 (kon.)
Neapol – Legia 5:2 (kon.) | Rapid – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | Plzeň – Villarreal 3:3 (kon.)
Liberec – Marseille 2:4 (kon.) | Groningen – Braga 0:0 (kon.) | Fenerbahce – Celtic 1:1 (kon.)
Ajax – Molde 1:1 (kon.) | Bordeaux – Kazaň 2:2 (kon.) | Sion – Liverpool 0:0 (kon.)
Dněpropetrovsk – Rosenborg 3:0 (kon.) | Sporting – Besiktas 3:1 (kon.) | Skënderbeu – Lok. Moskva 0:3 (kon.)
Fiorentina – Belenenses 1:0 (kon.) | Lech Poznaň – Basilej 0:1 (kon.) | Anderlecht – Karabach 2:1 (kon.)
Tottenham – Monaco 4:1 (kon.) | APOEL – Sparta 1:3 (kon.) | Asteras – Schalke 0:4 (kon.)
Partizan Bělehrad – Augsburg 1:3 (kon.) | Ath. Bilbao – Alkmaar 2:2 (kon.) | Saint-Étienne – Lazio 1:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
4:1 (3:0)
AS Monaco
Čtvrtek 10.12.2015, 21:05 • White Hart Lane, London • Evropská liga • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše! Děkuji za pozornost a přeji Vám příjemný zbytek tohoto týdne, u dalších online přenosů na počtenou! (23:13:19)
    Po šesti odehraných kolech vypadá tabulka základní skupiny J takto. Los jarní fáze Evropské ligy se uskuteční už v pondělí od 13:00 a my Vám z této události samozřejmě nabídneme online přenos!

     
    Je konec, Tottenham zcela zaslouženě poráží AS Monaco poměrem 4:1, a do jarní fáze Evropské ligy tak postupuje z prvního místa skupiny J! Naopak putování francouzského celku touto prestižní soutěží dnešním zápasem končí, Spurs totiž mezi nejlepších dvaatřicet doprovodí Anderlecht. Sledovali jsme rozhodně zajímavé utkání, které svého vítěze našlo už po prvním poločase. Už ve druhé minutě se po Daviesově brilantním pasu prosadil Érik Lamela, stejný hráč se postaral i o druhou branku Kohoutů a v osmatřicáté minutě argentinský šikula po povedené ráně zkompletoval hattrick!

    V druhé půli už si domácí hlídali komfortní náskok, na mírné drama v jednašedesáté minutě zadělal Stephan El Shaarawy, jehož technická střela byla opravdu nadmíru povedená! Svěřenci Mauricia Pochettina však i nadále měli utkání pod kontrolou, definitivní pojistku nad jejich dnešním vítězstvím po pohledné sóloakci přidal Tom Carroll!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Počet zákroků brankáře Llorise (TOT) – 1

    Počet zákroků brankáře Subašiče (ASM) – 5
     
    90+1
    Domácí fanoušci i hráči už si jen užívají závěr utkání! S další hrozbou mohl přispěchat Alli, kulatý nesmysl se mu však zamotal mezi nohama, Tottenhamští ovšem stále zůstávají u balónu.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat dvě minuty!
     
    89
    No vida, pátý gól nebyl ale vůbec daleko! Do role mistra geometra se nyní pasoval Alli, když fantastickou a hlavně milimetrově přesnou přihrávkou vyslal na zteč Sona, ten se však k balónu nedostal, protože včasným výběhem se prezentoval Danijel Subašič. Šikovnému Korejci chyběl opravdu jen jeden krok...
     
    88
    Poklidnou kombinační pasáž Spurs ukončil Joshua Onomah, který se šikovně zbavil svého strážce, posunul si míč ke středu a z nějakých třiceti metrů vypálil, ovšem branku o nějaký ten metr přestřelil.
     
    87
    Utkání už se skutečně jen dohrává, domácí v naprosté pohodě drží míč na vlastních kopačkách a ani se nesetkávají s nějakým výraznějším odporem, poněvadž hráči Monaca už působí rezignovaným dojmem.
     
    86
    Dirarův pas brilantně přečetl Wimmer, nikam už se však hnát nechtěl a místo pasu směrem vpřed hru otočil dozadu na kolegu Alderweirelda, po jehož pasu si opět zahraje i Hugo Lloris.
     
    85
    Protiútok Tottenhamu tentokráte nic světoborného nepřinesl. Střídající Dele Alli se s míčem totiž vrhl mezi dva protihráče, ovšem ukousl si až příliš velké sousto.
     
    84
    Hosté měli k dispozici přímý kop, který opět rozehráli na krátko. Mladičký Mbappé-Lottin se však na hranici šestnáctky zamotal do svých vlastních kliček a míč si nešťastně ukopl až za brankovou čáru.
     
    82
    Závěr utkání se blíží, nyní už můžeme s naprostou jistotou říci, že Monaco na jaře v Evropské lize už neuvidíme. Naopak Kohouti by měli postoupit z prvního místa, ze skupiny J je pak do vyřazovací fáze doprovodí belgický Anderlecht.
     
    81
    Son teď zbytečně přibrzdil celou akci a zpětnou přihrávkou našel kolegu Bentaleba, který dlouhým pasem do běhu zamýšlel vyzvat ke skórování Onomaha, ten však jeho záměr nepochopil a kulatý nesmysl se odporoučel až do zámezí.
     
    80
    Hráči knížecího celku vyrobili další minelu v rozehrávce, na levé straně se snažil prosadit po gólu hodně prahnoucí Onomah, na hranici vápna však narazil do pevné zdi v podobě Nabila Dirara.
     
    79
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Clinton N'Jie, přichází Dele Alli.
    78. Thomas CARROLL - 4:1

    Vojtěch Tůma

    Branky: 2. Lamela (Davies), 15. Lamela (Son Heung-min), 38. Lamela (Son Heung-min), 78. Carroll – 61. El Shaarawy (Lottin)

    Karty:   50. Bentaleb (TOT) – 36. Wallace (ASM), 74. Toulalan (ASM), 74. Dirar (ASM)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:3.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies – Dier (42. Bentaleb), Carroll – Onomah, N'Jie (79. Alli), Lamela (62. Chadli) – Son Heung-min.
    Náhradníci: Vorm – Carter-Vickers, Bentaleb, Townsend, Alli, Chadli, Kane.

    AS Monaco: Subašič – Dirar, Wallace, Toulalan (C), Echiejile – Moutinho (46. Lemar), Bakayoko, Pašalić – B. Silva (65. Diarra), L. Traoré (56. Lottin), El Shaarawy.
    Náhradníci: Nardi – R. Carvalho, Diarra, N'Doram, Lemar, Mexique, Lottin.

    Rozhodčí: Ivan Bebek – Tomislav Petrović, Miro Grgić (všichni Chorvatsko)
    bahis siteleri