Qäbälä – FK Krasnodar 0:3 (kon.) | Dortmund – PAOK 0:1 (kon.) | Midtjylland – Club Bruggy 1:1 (kon.)
Neapol – Legia 5:2 (kon.) | Rapid – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | Plzeň – Villarreal 3:3 (kon.)
Liberec – Marseille 2:4 (kon.) | Groningen – Braga 0:0 (kon.) | Fenerbahce – Celtic 1:1 (kon.)
Ajax – Molde 1:1 (kon.) | Bordeaux – Kazaň 2:2 (kon.) | Sion – Liverpool 0:0 (kon.)
Dněpropetrovsk – Rosenborg 3:0 (kon.) | Sporting – Besiktas 3:1 (kon.) | Skënderbeu – Lok. Moskva 0:3 (kon.)
Fiorentina – Belenenses 1:0 (kon.) | Lech Poznaň – Basilej 0:1 (kon.) | Anderlecht – Karabach 2:1 (kon.)
Tottenham – Monaco 4:1 (kon.) | APOEL – Sparta 1:3 (kon.) | Asteras – Schalke 0:4 (kon.)
Partizan Bělehrad – Augsburg 1:3 (kon.) | Ath. Bilbao – Alkmaar 2:2 (kon.) | Saint-Étienne – Lazio 1:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
4:1 (3:0)
AS Monaco
Čtvrtek 10.12.2015, 21:05 • White Hart Lane, London • Evropská liga • Skupina J
Předzápasové kurzy
     
    79
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Clinton N'Jie, přichází Dele Alli.
    78. Thomas CARROLL - 4:1
     
    78
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Tohle byla fotbalová paráda, Tottenham znovu vede o tři branky a troufám si říci, že je rozhodnuto! Po Sonově pasu nebezpečně pálil N'Jie, Subašič ale opět zasáhl, míč se však odrazil jen k TOMU CARROLLOVI a domácí středopolař předvedl parádní sóloakci, na jejímž konci přízemní ranou překonal bezmocného brankáře AS – 4:1!
     
    74
    Toulalan za pomoci jasného faulu zastavil po levé straně unikajícího Daviese – tady není třeba o udělení žlutého varování diskutovat. Za následné slovní výlevy vůči rozhodčímu Bebekovi je potrestán i Nabil Dirar.
    73.
     
    73
    Teď už se domácí dostali ke střele a Subašič musel zasahovat! Son na hranici šestnáctky udržel balón proti důraznému Wallaceovi, přiťukl jej na Daviese, který kulatý nesmysl ještě přenechal N'Jiemu, ovšem brankář AS se proti ráně kamerunského fotbalisty tentokráte vyznamenal!
     
    65
    Už v pětašedesáté minutě Leonardo Jardím vypotřeboval možnost všech tří střídání. Ze hřiště odchází Silva, místo něj nastupuje další mladík Raphaël Diarra.
     
    64
    Mladičký Mbappé-Lottin vybojoval pro hosty rohový kop, který Monaco tentokráte nesehrálo ale vůbec zle. Na centrovaný balón si vyskočil Dirar a hlavou míč poslal jen těsně nad břevno!
     
    62
    Za obrovského potlesku z ochozů White Hart Lane hřiště opouští střelec hattricku Lamela, kterého nahrazuje po zranění se vracející Nacer Chadli.
    61. Stephan El Shaarawy - 3:1
     
    61
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, Monaco snižuje na 1:3! Na levé straně hned dva soupeře utancoval mladičký Mbappé-Lottin, který následně přesným pasem našel STEPHANA EL SHAARAWYHO a ten nádhernou technickou ranou na vzdálenější tyč překonal Llorise!
    57.
     
    57
    Ouuu, tohle zavánělo čtvrtou brankou domácích! Lamela se tentokráte pasoval do role asistenta a nahrál Onomahovi, který však v jasné tutovce trefil jen brankáře Subašiče. Zakončit to šlo rozhodně lépe...
     
    56
    Další střídání hostí, utkání končí pro Traorého, kterého na hrotu útoku nahradí teprve šestnáctiletý Kylian Mbappé-Lottin.
     
    50
    Nabil Bentaleb zaváhal a následně byl nucen Traorého zastavit jen za cenu faulu – o žlutém kartónku nemůže být pochyb.
     
    46
    João Moutinho asi po střetu z konce první půle nebyl úplně stoprocentně fit, proto jej na druhých pětačtyřicet minut nahrazuje Thomas Lemar.
     
    42
    Potíže Erica Diera přetrvávají a dál už to opravdu nepůjde. Na hřiště nastupuje Nabil Bentaleb, který se do kádru Tottenhamu vrátil poprvé od konce srpna.
    38. Érik LAMELA - 3:0
     
    38
    Tottenham právě vstřelil branku!
    3:0 pro Tottenham, máme tu hattrick! Obrovskou chybu a nepozornost předvedl v rozehře Dirar, kterého lehce o míč obral N'Jie a přenechal jej Sonovi, ten následně zvedl hlavu a pěkným pasem uvolnil ÉRIKA LAMELU. Argentinský šikula se ani tentokráte nemýlil a povedenou ranou z první nedal Subašičovi sebemenší šanci!
     
    36
    Obránce Wallace si neodpustil nějaké ne úplně vhodné komentáře na adresu sudího Bebeka, který je nekompromisní a tasí žlutou kartu.
     
    25
    No vida, tohle mohl být gól! Před Llorisem se úplně sám ocitl Traoré, ale počínal si poměrně nešťastně. Domácí obrana však míč odkopla jen k nohám na hranici šestnáctky stojícího Bakayoka, jenž svůj cíl minul opravdu jen o vlásek!
     
    24
    Pěkná akce v podání Kohoutů! Velkou zásluhu na ní měl mladý Onomah, který se přes trojici protihráčů prodral až k šestnáctce, kde míč krkolomně, ale přece dostal na Sona. Korejec si přehodil balón na pravačku, šibenici branky hostí ale těsně minul!
    15. Érik LAMELA - 2:0
     
    15
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Čtvrthodinka hry je za námi a Tottenham vede už o dvě branky! Po dlouhém nákopu vyhrál Son důležitý hlavičkový souboj a prodloužil míč na ÉRIKA LAMELU, který levačkou poslal míč k tyči a překonal Subašiče! Chorvatský brankář nepředvedl úplně ideální zákrok a čisté svědomí teď mít rozhodně nemůže.
    2. Érik LAMELA - 1:0
     
    2
    Tottenham právě vstřelil branku!
    No, dlouho to tedy opravdu netrvalo – skvělý start Tottenhamu! Na levé straně dostal příliš volného prostoru N'Jie, který přenechal míč Daviesovi a ten si to sebevědomě namířil až do šestnáctky, kde přesně našel ÉRIKA LAMELU, pro nějž už to byla snadná práce!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 2. Lamela (Davies), 15. Lamela (Son Heung-min), 38. Lamela (Son Heung-min), 78. Carroll – 61. El Shaarawy (Lottin)

    Karty:   50. Bentaleb (TOT) – 36. Wallace (ASM), 74. Toulalan (ASM), 74. Dirar (ASM)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:10. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:3.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies – Dier (42. Bentaleb), Carroll – Onomah, N'Jie (79. Alli), Lamela (62. Chadli) – Son Heung-min.
    Náhradníci: Vorm – Carter-Vickers, Bentaleb, Townsend, Alli, Chadli, Kane.

    AS Monaco: Subašič – Dirar, Wallace, Toulalan (C), Echiejile – Moutinho (46. Lemar), Bakayoko, Pašalić – B. Silva (65. Diarra), L. Traoré (56. Lottin), El Shaarawy.
    Náhradníci: Nardi – R. Carvalho, Diarra, N'Doram, Lemar, Mexique, Lottin.

    Rozhodčí: Ivan Bebek – Tomislav Petrović, Miro Grgić (všichni Chorvatsko)
    bahis siteleri