Qäbälä – FK Krasnodar 0:3 (kon.) | Dortmund – PAOK 0:1 (kon.) | Midtjylland – Club Bruggy 1:1 (kon.)
Neapol – Legia 5:2 (kon.) | Rapid – Dinamo Minsk 2:1 (kon.) | Plzeň – Villarreal 3:3 (kon.)
Liberec – Marseille 2:4 (kon.) | Groningen – Braga 0:0 (kon.) | Fenerbahce – Celtic 1:1 (kon.)
Ajax – Molde 1:1 (kon.) | Bordeaux – Kazaň 2:2 (kon.) | Sion – Liverpool 0:0 (kon.)
Dněpropetrovsk – Rosenborg 3:0 (kon.) | Sporting – Besiktas 3:1 (kon.) | Skënderbeu – Lok. Moskva 0:3 (kon.)
Fiorentina – Belenenses 1:0 (kon.) | Lech Poznaň – Basilej 0:1 (kon.) | Anderlecht – Karabach 2:1 (kon.)
Tottenham – Monaco 4:1 (kon.) | APOEL – Sparta 1:3 (kon.) | Asteras – Schalke 0:4 (kon.)
Partizan Bělehrad – Augsburg 1:3 (kon.) | Ath. Bilbao – Alkmaar 2:2 (kon.) | Saint-Étienne – Lazio 1:1 (kon.)
konec
FK Partizan Bělehrad
1:3 (1:1)
FC Augsburg
Čtvrtek 10.12.2015, 21:05 • Stadion Partizana, Bělehrad • Evropská liga • Skupina L
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Až teď se domácí hráči dostali k míči, a pokoušejí se co nejrychleji dostat na útočnou polovinu!
     
    90
    Bobadilla slavil svůj gól tak vášnivě, že sundal svůj dres, za což je ve fotbale žlutá karta! Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    89. Raúl BOBADILLA - 1:3
     
    89
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Augsburg ještě na konci poločasu prohrával 0:1, a postup se zdá nedosažitelný! Teď? Běží poslední minuta základní hrací doby, a Augsburg vede 3:1, a momentálně postupuje z druhého místa do jarní fáze EL! Krásný centr do vápna poslal Trochowski, který našel Caiubyho. Střídající hráč prodloužil hlavičkou na RAÚLA BOBADILLU, který odrazem o tyč dokázal dostat míč do sítě!
     
    88
    Po velké chybě Trochowskiho se do samostatného úniku dostal domácí středopolař Brašanac, který byl tísněn bránícím Maxem, který však nefauloval. Brašanac se dostal do zakončení, nicméně mířil nad branku, a Augsburg ještě žije!
     
    84
    Střídání v týmu FK Partizan Bělehrad: ze hřiště odchází Nikola Ninković, přichází Petar Grbić.
     
    83
    Krásnou křížnou přihrávku od stopera Ćirkoviće dostal útočník Oumaru, který se mohl řítit osamocený na Hitze. Jeho postup však zastavil ofsajd, ve kterém se kamerunský útočník nacházel!
    81. Červená karta po 2. žluté
     
    81
    Hodně důležitý moment pro průběh dnešního utkání! Andrija Živković se při vzdušném souboji s Trochowskim dotkl rukou míče, a hlavní rozhodčí mu ukázal druhou žlutou kartu, což znamená vyloučení!
     
    80
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Konstantinos Stafylidis, přichází Philipp Max.
    78. Parádní zákrok Živkoviće proti střele Caiubyho
     
    78
    Tak teď mohl Augsburg vstřeli rozhodující třetí branku! Po velké chybě domácích hráčů se do protiútoku dostal střídající Caiuby, kterého uvolnil Bobadilla. Brazilský útočník však svou přízemní střelou nechal vyniknout Živkoviće, který se stal hrdinou okamžiku!
    73. Parádní rána Ninkoviće skončila na břevně
     
    73
    Tak teď měl Augsburg obrovské štěstí, které ho stále drží ve hře! Ve středu hřiště si udělal prostor na střelu Nikola Ninković, který se opřel do míče, a jeho krásná rána skončila na břevně! Míč se následně odrazil do prostoru, kde se nacházel Živković, nicméně jeho dorážka skončila těsně mimo!
     
    72
    Následně bylo před brankou Hitze pořádně horko! Živkovićův centr našel na zadní tyči Fabrícia, jehož vysoká hlavička se snášela do branky, včas však zasáhl Hong Čong-ho, který míč vyhlavičkoval. Všechno vzrušení však bylo zbytečné, neboť se Fabrício nacházel při náběhu v ofsajdu!
     
    64
    Své první střídání v dnešním zápase provádí i Partizan! Ze hřiště odchází obránce Alexandar Subić, který má zřejmě nějaké zdravotní problémy. Na jeho místo přichází Petrović!
    61. Rána Trochowskiho pořádně vystrašila domácí fandy
     
    61
    Německý celek se opět dostal do nebezpečné kombinace před pokutovým územím Partizanu, a hned z toho bylo ohrožení domácí svatyně! Ze střední vzdálenosti natáhl Trochowski, a jeho čtvrtá rána v zápase pořádně protáhla brankáře Živkoviće!
     
    60
    První střídání v tomto zápase provedl hostující Augsburg. Trenér Markus Weinzierl stahuje ze hry nevýrazného Kua, který dnes nepodal ideální výkon. Na jeho místo míří Brazilec Caiuby!
    57. Nebezpečná rána Ninkoviće
     
    57
    Na druhé straně zahrozil Partizan, který mohl rázem srovnat na 2:2! Krásnou individuální akci předvedl Nikola Ninković, který prošel přes tři protihráče, a následně se dostal i ke střele. Jeho ránu však dokázal Hitz vyrazit, a následná dorážka Jevtoviće mířila vysoko nad branku!
    51. Paul VERHAEGH - 1:2
     
    51
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě drama! Augsburg totiž na začátku poločasu dává druhou branku, a je velmi blízko postupu! Krásný centr do vápna poslal Daniel Baier, který našel ve vápně zcela volného PAULA VERHAEGHA, jenž si dokázal v zakončení poradit!
     
    50
    Na druhé straně se po další chybě v rozehrávce Augsburgu dostával do šance Oumaru, který postupoval po pravé straně směrem na branku. Jeho postup však zastavil skvělým obranným zákrokem Janker!
    47. Povedená rána Trochowskiho skončila těsně vedle
     
    47
    Aktivní Ho Čong-ho se povedenou kličkou ve středu hřiště zbavil napadajícího Baboviće, a založil akci svého celku. Na jejím konci byl Piotr Trochowski, který se opřel do míče před vápnem, a jeho rána skončila těsně vedle branky Živkoviće!
    45+2. Hong ČONG-HO - 1:1
     
    45+2
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Naděje pro Augsburg! V poslední nastavené minutě přichází gól do šatny, a německý celek žije! Exekuce standardní situace se ujal Christoph Janker, který našel svým centrem ve vápně střídajícího HONG ČONG-HA, jehož hlavičku Živković nedokázal udržet před brankovou čárou!
     
    45+1
    Další žlutou kartu tentokrát vyfasoval Andrija Živković, který si na levé straně vyšlápl na Či Tonga-Wona, kterého poslal k zemi! Žlutá karta zcela zasloužená ...
     
    40
    Dle očekávání přichází první střídání německého celku! Ze hřiště odchází Jan-Ingwer Callsen-Bracker, který bude muset pravděpodobně velmi rychle do nemocnice, a doufejme, že se brzy vrátí na trávník! Na jeho místo přichází Hong Čong-ho!
    36. Ninković může být rád, že dostal pouze žlutou
     
    36
    Teď však Paolo Tagliavento již musel sáhnout do své kapsičky pro žlutou kartu. Na levé straně se totiž Nikola Živković podíval na kotník Callsena-Brackera. Dle opakovaných záběrů však rozhodčí situaci rozhodně nezvládl, neboť za tohle měla přijít červená karta!
    25. Střela Živkoviće gólem neskončila
     
    25
    Po další chybě Augsburgu ve středu hřiště se Partizan hnal do dalšího protiútoku. Na pravé straně si vyhověl Oumaru se Živkovićem. Druhý jmenovaný si následně navedl míč do středu, a přízemní střelou se pokoušel ohrozit hostující branku. Jeho ránu však v pohodě lapil Hitz!
    11. Abubakar OUMARU - 1:0
     
    11
    Partizan právě vstřelil branku!
    Srbský celek se velmi brzo dostává do vedení, což však v případě Augsburgu nic neřeší, neboť ten musí beztak vstřelit minimálně tři branky! Augsburg v pohodě kombinoval na polovině hřiště, následně však chyboval Baier, který nabídl míč domácím. Toho okamžitě využil Babović, který našel útočným nákopem za obranu ABOUBAKARA OUMARU, který dovedl svůj únik do úspěšného konce!
    7. Pěkná rána Bobadilly se mezi tři tyče nevešla
     
    7
    Své fotbalové umění nám ukázal před vápnem Partizanu Raúl Bobadilla, který se elegantně obtočil kolem Baboviće, a vyslal povedenou střelu. Míč však prolétl těsně vedle branky domácího brankáře!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Oumaru – 45+2. Hong Čong-ho (Janker), 51. Verhaegh (Baier), 89. Bobadilla (Caiuby)

    Karty:   36. Ninković (PAB), 45+1. A. Živković (PAB) – 90. Bobadilla (AUG)   81. A. Živković (PAB)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:12.
    FK Partizan Bělehrad: Ž. Živković – Bandalovski, Ćirković, Fabrício, Subić (64. Petrović) – A. Živković, Babović (C), Brašanac, Jevtović, Ninković (84. Grbić) – Oumaru.
    Náhradníci: Kljajić – Petrović, Grbić, Ilić, Šaponjić, Alen Stevanović, Božinov.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Janker, Callsen-Bracker (40. Hong Čong-ho), Stafylidis (80. Max) – Ku (60. Caiuby), Baier, Trochowski, Či Tong-won – Bobadilla, Matavž.
    Náhradníci: Manninger – Altintop, Feulner, Hong Čong-ho, Max, Caiuby, Framberger.

    Rozhodčí: Paolo Tagliavento – Giallatini, Passeri
    bahis siteleri