Riga – Minsk 3:5 (kon.)
konec
Dinamo Riga
3:5 (0:2, 2:1, 1:2)
HC Dinamo Minsk
Neděle 13.12.2015, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    KALJUŽNYJ - 3:5
     
    59:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Hostům se povedlo dostat puk do středního pásma, kde ALEXEJ KALJUŽNYJ zachoval chladnou hlavu a neomylně trefil prázdnou bránu. Asistence: Matt Ellison.
     
    45:53
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí se nevzdávají a opět se dotahují soupeři na rozdíl jediné branky. Sestito objel bránu a poslal puk do ohně. Glass puk nezachytl, a tak se k němu jako první dostal GUNARS SKVORCOVS, který jej doklepl za brankovou čáru. Asistence: Tim Sestito, Miks Indrašis.
     
    44:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to příliš dlouho a hokejisté Dinama Minsk dlouho početní převahu pět na tři využívají. Erikssona prostřelil ránou od modré čáry MATT ELLISON. Asistence: Ryan Vesce, Ryan Gunderson.
    VESCE - 2:3
     
    36:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen z přesilové hry prosazují a vrací se do vedení. Ellison přihrál na levý kruh RYANU VESCEMU, který prostřelil Sedláčka střelou k bližší tyči. Český gólman nedokázal tento prostor pokrýt. Asistence: Matt Ellison.
    SESTITO - 2:2
     
    32:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Převaha domácího týmu je natolik drtivá, že se nemůže nikdo divit vyrovnání. Indrašis udělal kličku na střed a i když byl faulován, dokázal v pádu poslat puk na Glasse, jenž vyrazil puk betonem na TIMA SESTITA. Ten poslal bruslí kotouč za brankovou čáru. Rozhodčí celou situaci konzultoval se svým kolegou u videa. Ten posoudil, že Sestito neposlal puk bruslí mezi tři tyče úmyslně, a gól tak platí. Asistence: Miks Indrašis, Kristaps Sotnieks.
    M. REDLIHS - 1:2
     
    27:04
    Riga právě vstřelila branku!
    Velký tlak domácího celku vyústil až v kontaktní branku. Pavlovs zavezl kotouč k bráně, Glass jej zastavil betonem, ale vzápětí jej nedokázal zkrotit. Následně se ve skrumáži dokázal nejlépe zorientovat MIKELIS REDLIHS, a dostat puk přes kanadského gólmana ve službách Minsku. Asistence: Vitalijs Pavlovs.
     
    18:57
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovou hru nakonec hosté přeci jen využívají a navyšují své vedení. ANDREJ STĚPANOV má dnes očividně svůj den. Běloruský útočník ve službách Minsku dostal přihrávku k mantinelu, vybruslil si na levý kruh a odtud vyslal střelu příklepem, kterou prostřelil Erikssona. Asistence: Alexej Kaljužnyj, Alexander Materuchin.
     
    04:29
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají skóre utkání. Kaljužnyj nahrál bekhendem do jízdy ANDREJI STĚPANOVOVI, který zblízka prostřelil Erikssona. Asistence: Alexej Kaljužnyj.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 28. M. Redlihs (Pavlovs), 33. Sestito (Indrašis, Sotnieks), 46. Skvorcovs (Sestito, Indrašis) – 5. Stěpanov (Kaljužnyj), 19. Stěpanov (Kaljužnyj, Materuchin), 37. Vesce (Ellison), 45. Ellison (Vesce, Gunderson), 60. Kaljužnyj


    Dinamo Riga: Eriksson (36. – 37. Sedláček) – Kundrátek, K. Redlihs, Seigo, Galvinš, Jerofejevs, Sotnieks, Jass – M. Redlihs, Pavlovs, Darzinš – Skvorcovs, Sestito, Indrašis – Džerins, Leino, Meija – Locans, Bičevskis, Kulda.
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Nogačjov, Šinkevič, Filičkin, Krajíček, Gunderson, Znacharenko, Ustiněnko – Kaljužnyj, Stěpanov, Materuchin – Ellison, Vesce, Cheechoo – Drozd, Pavlovič, Meleško – Ambrožejčik, Kolcov, Michaljov.

    Rozhodčí: Bělov (RUS), Konc (SVK) – Otmachov (RUS), Sysujev (RUS)

    Diváci: 7986
    bahis siteleri