Club América – Mazembe 2:1 (kon.) | Hirošima – River Plate 0:1 (kon.)
konec
Club América
2:1 (2:1)
TP Mazembe
Středa 16.12.2015, 08:30 • Osaka Nagai Stadium, Osaka (JAP) • Mistrovství světa klubů • O 5. - 6. místo
    43. Rainford KALABA - 2:1
     
    43
    Mazembe právě vstřelilo branku!
    RAINFORD KALABA střílí gól a krátce před přestávkou vrací Mazembe zpět do hry!! Mbwana Samatta se dostal uprostřed ke tvrdé střele, kterou sice brankář Moises Muñoz dokázal vyrazit, jenže pouze na kopačku Rainforda Kalaby, který míč z blízkosti dorazil do odkryté brány.
    28. Martin ZÚÑIGA - 2:0
     
    28
    Club América právě vstřelil branku! Střídajíc MARTIN ZÚÑIGA střílí gól a zvyšuje na 2:0!! Martin Zúñiga se na hranici malého pokutového území dostal k odraženému míči a z blízkosti míč v pohodě dorazil přízemní střelou k pravé tyči.
    19. Dario BENEDETTO - 1:0
     
    19
    Club América právě vstřelil branku! DARIO BENEDETTO se prosazuje hlavou a posílá Club América do vedení!! Paul Aguilar skvěle odcentroval z pravého křídla a přetaženým centrem našel Daria Benedetta, který hlavou zamířil skvěle do protipohybu brankáře Selvaina Gbohoua přesně ke vzdálenější pravé tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 19. Benedetto (Paul Aguilar), 28. Zúñiga – 43. Kalaba (Samatta)

    Karty:   37. Pimentel (CLA), 63. Mares (CLA), 67. Arroyo (CLA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:10. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:17.
    Club América: Muñoz (C) – Paul Aguilar, Pimentel, Alvarado, Mares – Martínez, Andrade (84. Goltz), Guerrero, Arroyo – Benedetto (21. Zúñiga), Peralta (66. Sambueza). (rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: González, Burón, Samudio, Pablo Aguilar, Pineda, Rivera, Quintero, Pineda, Rosel. Trenér: Ignacio Ambriz (MEX).

    TP Mazembe: Gbohouo – Frimpong (61. Chongo), Kimwaki (C), Coulibaly, Mwepu – Bokadi (46. Diarra), Adjei – Traore, Ulimwengu (72. Assalé), Kalaba – Samatta. (rozestavení 4-2-3-1)
    Náhradníci: Kidiaba, Sinkala, Singuluma, Kouamé, Bolingi, Asante, Bakula, Awako, Boateng. Trenér: Patrice Carteron (FRA).

    Rozhodčí: Alireza Fagnani (IRN). Asistenti: Reza Sokhandan (IRN), Mohammadreza Mansouri (IRN). Čtvrtý rozhodčí: Ryuji Sato (JPN)
    bahis siteleri