Club América – Mazembe 2:1 (kon.) | Hirošima – River Plate 0:1 (kon.)
konec
Club América
2:1 (2:1)
TP Mazembe
Středa 16.12.2015, 08:30 • Osaka Nagai Stadium, Osaka (JAP) • Mistrovství světa klubů • O 5. - 6. místo
     
    90
    Michael Arroyo napřáhl zpoza šestnáctky z volného přímého kopu k prudké střele, která sice směřovala pod břevno, jenže také pouze doprostřed brány, kde byl připravený brankář Sylvain Gbohouo.
     
    85
    Michael Arroyo napřáhl z levé strany v blízkosti šestnáctky k prudké diagonální střele, která zhruba o dva metry minula vzdálenější pravý horní roh brány.
     
    84
    Střídání v týmu Club América: ze hřiště odchází Andrade, přichází Goltz.
     
    78
    Mbwana Samatta napřáhl zpoza šestnáctky k diagonální přízemní střele, která byla tečována, jenže postrádala razanci a brankář Moises Muñoz si připsal snadný zákrok.
     
    72
    Střídání v týmu TP Mazembe: ze hřiště odchází Elimwengu, přichází Assalé.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Arroyo (Club América).
     
    66
    Střídání v týmu Club América: ze hřiště odchází Peralta, přichází Sambueza.
     
    65
    Mazembe rozehrálo rohový kop a na následný centr si na přední levé tyči naběhl Salif Coulibaly, jehož hlavička zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    64. Adama Traore a jeho nepříjemný projektil.
     
    64
    Adama Traore tvrdě vypálil zpoza šestnáctky a brankář Moises Muñoz jeho nebezpečnou střelu vyrazil s obtížemi nad břevno!
     
    63
    Žlutou kartu dostává Mares (Club América).
     
    61
    Střídání v týmu TP Mazembe: ze hřiště odchází Frimpong, přichází Chongo.
     
    51
    Adama Traore vypálil zpoza šestnáctky a mířil přesně k levé tyči, brankář Moises Muñoz byl ale připraven a míč ukryl ve svých rukavicích!
     
    46
    Střídání v týmu TP Mazembe: ze hřiště odchází Bokadi, přichází Diarra.
    43. Rainford KALABA - 2:1
     
    43
    Mazembe právě vstřelilo branku!
    RAINFORD KALABA střílí gól a krátce před přestávkou vrací Mazembe zpět do hry!! Mbwana Samatta se dostal uprostřed ke tvrdé střele, kterou sice brankář Moises Muñoz dokázal vyrazit, jenže pouze na kopačku Rainforda Kalaby, který míč z blízkosti dorazil do odkryté brány.
     
    40
    Daniel Adjei předvedl na pravé straně šestnáctky po centru z pravého křídla nádherné nůžky, jeho akrobatická střela ale neměla potřebnou razanci a brankář Moises Muñoz si připsal dobrý zákrok!
     
    38
    Mbwana Samatta rozehrál v blízkosti šestnáctky volný přímý kop a brankář Moises Muñoz jeho střelu směřující pod břevno skvělým zákrokem vyrazil nad!
     
    37
    Žlutou kartu dostává Pimentel (Club América).
     
    36
    Osvaldo Martínez se na levé straně šestnáctky pokusil zakončit akci Clubu América nádherným lobem a brankář Sylvain Gbohouo měl co dělat, aby míč vyrazil mimo tři tyče!
    35. Patient Mwepu napřáhl k nádherné táhlé střele.
     
    35
    Patient Mwepu napřáhl ze střední vzdálenosti k nádherné táhlé střele a míč se od břevna odrazil zpět do hry!
    28. Martin ZÚÑIGA - 2:0
     
    28
    Club América právě vstřelil branku! Střídajíc MARTIN ZÚÑIGA střílí gól a zvyšuje na 2:0!! Martin Zúñiga se na hranici malého pokutového území dostal k odraženému míči a z blízkosti míč v pohodě dorazil přízemní střelou k pravé tyči.
     
    21
    Střídání v týmu Club América: ze hřiště odchází Benedetto, přichází Zúñiga.
    19. Dario BENEDETTO - 1:0
     
    19
    Club América právě vstřelil branku! DARIO BENEDETTO se prosazuje hlavou a posílá Club América do vedení!! Paul Aguilar skvěle odcentroval z pravého křídla a přetaženým centrem našel Daria Benedetta, který hlavou zamířil skvěle do protipohybu brankáře Selvaina Gbohoua přesně ke vzdálenější pravé tyči.
     
    16
    Michael Arroyo se dokázal na levé straně šestnáctky prodrat do zakončení a brankář Sylvain Gbohouo jeho tvrdou střelu z blízkosti vyrazil na rohový kop!
    14. Oribe Peralta hlavičkoval po centru těsně nad břevno.
     
    14
    Oribe Peralta si na vzdálenější tyči naběhl na centr z pravé strany šestnáctky a jeho následná hlavička zamířila těsně nad!
     
    13
    Daniel Adjei napřáhl zpoza šestnáctky ke střele, která byla tečována a směřovala přesně k pravé tyči, brankář Moises Muñoz byl ale včas na zemi a ukryl míč ve svém náručí.

    Tomáš Reiner

    Branky: 19. Benedetto (Paul Aguilar), 28. Zúñiga – 43. Kalaba (Samatta)

    Karty:   37. Pimentel (CLA), 63. Mares (CLA), 67. Arroyo (CLA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 6:10. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:17.
    Club América: Muñoz (C) – Paul Aguilar, Pimentel, Alvarado, Mares – Martínez, Andrade (84. Goltz), Guerrero, Arroyo – Benedetto (21. Zúñiga), Peralta (66. Sambueza). (rozestavení 4-2-2)
    Náhradníci: González, Burón, Samudio, Pablo Aguilar, Pineda, Rivera, Quintero, Pineda, Rosel. Trenér: Ignacio Ambriz (MEX).

    TP Mazembe: Gbohouo – Frimpong (61. Chongo), Kimwaki (C), Coulibaly, Mwepu – Bokadi (46. Diarra), Adjei – Traore, Ulimwengu (72. Assalé), Kalaba – Samatta. (rozestavení 4-2-3-1)
    Náhradníci: Kidiaba, Sinkala, Singuluma, Kouamé, Bolingi, Asante, Bakula, Awako, Boateng. Trenér: Patrice Carteron (FRA).

    Rozhodčí: Alireza Fagnani (IRN). Asistenti: Reza Sokhandan (IRN), Mohammadreza Mansouri (IRN). Čtvrtý rozhodčí: Ryuji Sato (JPN)
    bahis siteleri