Norimberk – Hertha 0:2 (kon.) | Stuttgart – Braunschweig 3:2 (po pr.) | Augsburg – Dortmund 0:2 (kon.)
Mnichov 1860 – Bochum 0:2 (kon.)
konec
FC Augsburg
0:2 (0:0)
Borussia Dortmund
Středa 16.12.2015, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě to bude všechno. Děkuji jménem Onlajnů a společnosti eSports.cz za sledování tohoto přenosu. Přeji hezký zbytek večera, na počtenou! (22:23:44)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:7.
     
    Borussia Dortmund postupuje do čtvrtfinále německého poháru! Svého soupeře z Augsburgu totiž zdolala na jeho vlastním hřišti dvěma góly v pětiminutovém období druhého poločasu.

    Ten první zařídil v průběhu 61. minuty kanonýr Pierre-Emerick Aubameyang, posléze se trefil Henrich Mchitarjan a žlutočerní si tak dokráčili pro postup do další fáze DFP-Pokal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Útočný faul v podání Piotra Trochowského v souboji s Marcelem Schmelzerem byl odpískán. Hostující krajní zadák ale zůstává v bolestech na hřišti, což pro Borusii není dobrá zpráva.
     
    90+3
    Skvělý obranná práce Łukasze Piszczeka a Sokratise Papastathopoulose, kteří zastavili vznikající útočnou akci Augsburgu po levé straně.
     
    90+2
    Na centr Piotra Trochowského si naskakoval Caiuby, ovšem zadáci Dortmundu ho dobře hlídali a neumožnili mu hlavičkovat dle představ. Díky tomu skončil balon vedle branky.
     
    90+2
    Caiuby si v pokutovém území sbíhal na přihrávku, ale bránící hráči dokázali odkopnout balon na rohový kop!
     
    90+1
    Henrich Mchitarjan obdržel přihrávku v pokutovém území, nezakončil ale vůbec dobře. Marwin Hitz si zcela jistě oddychnul, protože se jednalo o potencionálně velmi slušnou šanci.
     
    90
    Kdyby takhle domácí hráli celou dobu, možná by to vypadalo jinak. Nyní se totiž prezentují aktivním napadáním a díky tomu jsou tak ativnějším mužstvem na hřišti. Nemohou se ale nyní dostat na útočnou polovinu.
     
    89
    Caiuby dobře zapracoval ve středu hřiště a získal míč pro své spoluhráče, kterým se ale vyřazení z německého poháru neúprosně blíží.
     
    89
    Odražený míč nyní z velké dálky napálil Daniel Baier, jeho pokus byl ovšem spíše zoufalý a zamířil pouze nad svatyni Bürkiho. Pětadvacetiletý brankář Borussie je kousek od udržení čistého konta.
     
    88
    Hong Čong-ho byl spolu s Klavanem aktivně napadán hráči Borussie, situaci ale i tak zvládli. Dominik Kohr se poté snažil vybojovat rohový kop, ale Schmelzera při tom držel a následně i fauloval.
     
    87
    Ti si ale nyní nerozuměli při kombinační hře a do akce se tak pokusí vyrazit hráči v bílých dresech. Zahnáni jsou ovšem až ke svému brankář Hitzovi.
     
    87
    Augsburg ale začal dobře napadat a dopředu nyní spěchal Či Tong-won, kterého ale velice dobře zastavil Mats Hummels. Díky výborné práci kapitána Dortmundských z toho bude aut pro hosty.
     
    86
    Borussia Dortmund už nechce dopustit podobnou šanci, jako před chvílí. Zmocnila se tak opět míče na útočné polovině a snaží se poklidně kombinovat, i za cenu dlouhých diagonálních přihrávek.
     
    85
    Či Tong-won se poté provinil tvrdým faulem, který mohl být klidně potrestán i žlutou kartou. Sudí domácího hráče ale jen napomenul.
     
    85
    A mohlo tu být velké drama! Či Tong-won se v pokutovém území dostal k odraženému míři a okamžitě se do něj opřel, nicméně Roman Bürki stál na správním místě a balon dokázal vyrazit do bezpečí!
     
    84
    Domácí se snaží hrnout veškeré síly do útoku, moc už jich ale nemají, a tak to je pro ně hodně těžké. Dortmund navíc hodlá pozorně ubránit své dvougólové vedení.

    Michal Belšán

    Branky: 61. Aubameyang, 66. Mchitarjan

    Karty:   73. Kohr (AUG)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:7.
    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Hong Čong-ho, Klavan, Stafylidis – Kohr, Baier – Ku (64. Esswein), Morávek (71. Trochowski), Či Tong-won – Bobadilla (73. Caiuby)
    Náhradníci: Manninger – Altintop, Feulner, Esswein, Trochowski, Janker, Caiuby

    Borussia Dortmund: Bürki – Piszczek, Bender (46. Papastathopoulos), Hummels (C), Schmelzer – Gündoğan (84. Ginter), Weigl, Castro – Mchitarjan, Aubameyang, Ramos (58. Kagawa)
    Náhradníci: Weidenfeller – Park, Subotić, Hofmann, Kagawa, Papastathopoulos, Ginter

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn
    bahis siteleri