Č. Budějovice – Havířov 3:4 (1:2 po s.n.) | Kladno – Vsetín 7:0 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 3:4 (kon.)
HC Litvínov – Havlíčkův Brod 5:4 (po pr.) | Olomouc – Slavia 4:3 (po s.n.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Letňany – Opava 4:1 (kon.) | Zlín – Sparta 1:2 (po pr.) | K. Vary – Jihlava 8:0 (kon.)
Třinec – Liberec 4:1 (kon.) | Pardubice – Poruba 4:3 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 1:2 (po pr.)
konec
Mountfield HK
3:4 (1:3, 2:1, 0:0)
Piráti Chomutov
Pátek 18.12.2015, 15:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    39:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování se puk dostal na hůl ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který z pravého kruhu krásně vymetl horní růžek Pavlátovy klece. Asistence: Radim Šalda.
     
    33:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to ale byla krásná kombinace domácích. V přečíslení dvou na jednoho si Hradečtí puk krásně předložili, nakonec ale po kombinaci na jeden dotek skončil na holi hráče, který dojížděl z druhé vlny. VÁCLAV MARŠÍK se pak z voleje prosadil se štěstím mezi brankářovy betony. Asistence: Tomáš Kynčl, Štěpán Matějček.
     
    30:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí už byli v plném počtu, když se pohlednou kombinací dostal v přečíslení dvou na jednoho Tomáš Hajič, který puk předložil DANIELU ŠILAŘOVI, jenž se z první nemýlil. Asistence: Tomáš Hajič, Matyáš Svoboda.
     
    18:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí přece jen před koncem první periody snižují. Po nepřehledné situaci v brankovišti dokázal puk propasírovat za brankovou čáru FILIP JIRÁSEK. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    16:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    To pro Hradec není vůbec dobrá přesilovka, právě naopak! Piráti domácím ujeli do přečíslení dvou na jednoho a FILIP PALIČKA bekhendem krásně zavěsil do horní části branky – 0:3. Asistence: Jan Svoboda.
     
    13:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak toto je pro Hradec nepříjemné. JAKUB NAVRÁTIL dostal přesnou přihrávku a z bezprostřední blízkosti překonal přesouvajícího se Vomáčku. Asistence: Jan Svoboda, Daniel Bukač.
     
    00:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následná rozehrávka Chomutova po buly už ale ano! Rychlou střelou schovanou za beky domácího mužstva se prosadil TOMÁŠ HAJIČ. To je hodně velká sprcha pro domácí! Asistence: Jakub Navrátil, Filip Palička.

    Lukáš Štěrovský

    Branky a nahrávky: 19. Jirásek (Matějček), 34. Maršík (Kynčl, Matějček), 40. Matějček (Šalda) – 1. Hajič (Navrátil, Palička), 14. Navrátil (J. Svoboda, Bukač), 17. Palička (J. Svoboda), 31. Šilař (Hajič, M. Svoboda)


    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Muška, Lelek, Gaspar, Pohl, Hroudný, J. Moník, Kynčl, Šalda – Hašek, D. Matouš, Mašín, Matějček "C", Pažourek, M. Matouš, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Maršík, Hidveghy, Šedivý.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Procházka, Bukač, Seemann, Novák, Smutný, Hajič – Polák, Veselý, Kulich "C", Chlán, Palička, M. Svoboda, Navrátil, Hřebíček, Dejmek, J. Svoboda, Šilar.

    Rozhodčí: Wagner – Potůček, Pechánek
    bahis siteleri