Vysoké Mýto – Interobal Plzeň 6:8 (po pr.) | Zruč n/S – Chrudim 1:5 (kon.)
po prodl.
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
6:8 (5:3)
SK Interobal Plzeň
Pátek 18.12.2015, 18:00 • Sportovní hala Heřmanův Městec • Pohár FAČR • Semifinále
     
    49:53
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ ŠTVERÁK gólem do prázdné branky potvrzuje postup Interobalu Plzeň do finále Poháru FAČR – 6:8!
     
    44:52
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Oddechový čas se trenérovi Interobalu náramně vydařil! ZDENĚK KASÝK se dostal k míči a prudkou ranou vymetl všechny pavučiny ve vzdálenější šibenici – 6:7!
     
    41:56
    Pavel Formánek mohl naklonit misky vah znovu na stranu Nejzbachu, ani nadvakrát ale balon za záda skvěle chytajícího Landrgotta nepropasíroval!
     
    38:40
    Vysoké Mýto právě přežilo klinickou smrt! Kapitán Tomáš Štverák totiž úplně sám doklouzával na vzdálenější tyči, jenže ve skluzu úplně minul prostor prázdné branky Nejzbachu!
     
    37:46
    David Vodrážka vyslal z pravé strany hodně nenápadnou střelu, kterou ale orazítkoval břevno!
     
    36:35
    Petr Vladyka mohl vzápětí strhnout vedení zpět na stranu Nejzbachu! Gólmana Landrgotta sice prostřelil, k jeho velké smůle ale skončil balon mimo branku Interobalu!
     
    36:01
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Sudí nakonec rozhodli desetimetrový kop neopakovat, autorem vyrovnávací trefy je TOMÁŠ ŠTVERÁK – 6:6!
     
    36:01
    Dohady stále neberou konce. Bude branka platit?
     
    36:01
    Tak to je hodně zajímavá situace! Tomáš Štverák desetimetrový kop proměnil, následně se ale strhla velká mela, protože plzeňský hráč nerozehrál kop z deseti, nýbrž až ze vzdálenosti jedenácti metrů! Rozhodčí se nyní snaží situaci řešit, avšak příliš se jim to nedaří!
     
    36:01
    Pavel Formánek fauluje Koce, přijde desetimetrový kop pro Interobal! Plzeňští již dnes jeden nedokázali proměnit, jak s ním naloží nyní?
     
    34:32
    Kapitán Nejzbachu Pavel Formánek dostává nějakou přehnanou reakci k soupeři či rozhodčímu žlutou kartu.
     
    34:32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Utkání se nám rázem výrazně dramatizuje! Více než pět minut před koncem snižuje Plzeň na rozdíl jediného gólu poté, co se kolem obránce obtočil JIŘÍ ŠÍŠA a mezi nohama Gerčáka dostal balon do sítě Interobalu – 6:5!
     
    32:32
    Petr Vladyka předvedl během chvíle dvě rychlé zasekávačky, díky kterým se uvolnil do velké šance! Následně ale napálil pouze dobře postaveného Landrgotta!
     
    29:49
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    V polovině druhé půle se nám duel rázem stává ještě mnohem zajímavějším! Nařízený pokutový kop neomylně proměnil MICHAL ŠTRAJT, čímž snížil na rozdíl dvou branek! Klíčový je v této chvíli také fakt, že Nejzbach má na kontě již pět akumulovaných faulů – 6:4!
     
    29:49
    Faul v pokutovém území nemůže znamenat nic jiného než penaltu pro plzeňský Interobal!
     
    29:40
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Po delší době jsme viděli pohlednější futsalovou akci! Vymyslel jí zkušený Petr Vladyka, který připravil gól pro FILIPA WIMMERA, který již neměl před brankářem těžkou práci – 6:3!
     
    28:24
    Lukáš Merkl při výskoku podběhl Landrgotta, čímž ho hodně nevybíravě poslal k zemi! Výbuch emocí přinesl nakonec pouze žlutou kartu pro zmíněného Merkla.
     
    27:07
    Tomáš Vnuk se dostal do stoprocentní blízkosti, tvrdou ranou ale napálil pouze gólmana Gerčáka! Reprezentační jednička se hodně těžce zvedá ze hřiště, jeho pokračování v zápase však ohroženo není.
     
    24:11
    Vzápětí měl Tomáš Landrgott poprvé plné ruce práce, když musel likvidovat samostatný únik Vágnera po levé postranní čáře! Náhradní gólman Interobalu podržel svůj mančaft!
     
    20:53
    Ostrý začátek druhého poločasu v podání Interobalu, Tomáš Vnuk dostal ve středu hřiště až příliš prostoru, následnou střelou však nechal vyniknout gólmana Gerčáka!
     
    19:59
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hodně nevídaný závěr prvního poločase! V závěrečné minutě jsme viděli čtyři vstřelené branky! Na korekci soupeře odpovídá v poslední vteřině PAVEL FORMÁNEK, který ranou po zemi propasíroval balon do sítě Interobalu – 5:3!
     
    19:48
    Míč si vzal Michal Štrajt, rozběhl se a technickou ranou trefil tyčku Gerčákovy branky! Velká smůla pro Interobal, jednalo by se o vynikající comeback do zápasu!
     
    19:48
    Formánek fauluje u postranní čáry a bude to desetimetrový kop pro plzeňský Interobal!
     
    19:22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    To je závěr prvního poločasu! VÁCLAV KOC další brankou po jedenácti vteřinách dokonává hattrick a dramatizuje vývoj dnešního prvního semifinále – 4:3!
     
    19:11
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    O osm vteřin později je znovu všechno jinak! Obrana Nejzbachu zaspala, nechala kombinovat Štveráka s VÁCLAVEM KOCEM, který do prázdné branky upravil na 4:2!
     
    19:04
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Na zvyšující se převahu plzeňského týmu odpovídá Vysoké Mýto tím nejlepším možným způsobem! VÁCLAV SKLENÁŘ dostal balon na pravou stranu a podařenou ranou na vzdálenější tyč zvyšuje na rozdíl tří branek – 4:1!
     
    16:54
    Ve standardní situaci hráči Interobalu nic nevymýšleli, Mižár prudkou ranou propálil gólmana Gerčáka! K jeho smůle ale dvakrát za sebou zachránil Nejzbach na brankové čáře David Vodrážka!
     
    16:52
    Nejzbach dosáhl tři minuty před pauzou pátého akumulovaného faulu, což pro něj znamená velkou hrozbu v podobě desetimetrového kopu soupeře. Interobal reaguje oddechovým časem!
     
    16:22
    Za nesportovní gesto v podobě strčení do Romana Michalce dostal hostující Jakub Mižár žlutou kartu.
     
    15:33
    Petr Vladyka mohl rázem dosáhnout hattricku, jeho střela z levé strany však skončila pouze na tyči!
     
    15:08
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Následně ale Plzeň předvedla rychlou a přesnou akci, na kterou již ani Libor Gerčák nestačil. Štrajt narazil balon do běhu VÁCLAVU KOCOVI, který neomylnou ranou o tyčku prostřelil bezmocného reprezentačního brankáře – 3:1!
     
    14:16
    Šíša v přečíslení dva na jednoho připravil zakončení pro Tomáše Vnuka, gólman Gerčák ale znovu ukázal svoje kvality, když dalším skvělým zákrokem zabránil snížení!
     
    13:26
    Vodrážkovo prudké zakončení vytáhl brankář Prekop z pod břevna!
     
    12:16
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Pohledná akce Nejzbachu přináší na začátku třinácté minuty třetí branku v síti Interobalu! Pavel Formánek v postupu sám na brankáře nezazmatkoval, patičkou posunul míč na PETRA VLADYKU! Bývalý hráč ERA-PACKu sice balon ideálně nedostal, následně ale lehkou střelou poslal balon mezi nohy Prekopa až do sítě – 3:0!
     
    11:44
    Parádní akce Interobalu, konkrétně Michala Štrajta, jenž se uvolnil na pravé straně a postupoval sám na brankáře! Nakonec volil kličku, kterou Libor Gerčák skvěle vyškrábl na rohový kop!
     
    11:14
    Chvíli na to dostal ideálně nabito Petr Vladyka, zkušený střelec ale tentokrát míč mezi tři tyče plzeňské svatyně nevměstnal!
     
    10:48
    Václav Sklenář mohl po řadě nefutsalových soubojů na obou stranách navýšit náskok Nejzbachu! Z bezprostřední blízkosti ale přestřelil šibenici Prekopovy klece pouze o centimetry!
     
    10:12
    Tomáš Vnuk zastavil postup Merklova hodně ostře, po deseti minutách hry jsme se dočkali úvodní žluté karty dnešního semifinálového mače.
     
    10:03
    Mnohem nebezpečněji vypadal průnik Davida Vodrážky, který z levé strany orazítkoval bližší tyčku plzeňské klece!
     
    07:44
    Štverák dobře zabojoval u postranní čáry, čímž získal míč do stoprocentní příležitosti pro Stejskala! Plzeňský hráč však v přímé konfrontaci s Liborem Gerčákem neuspěl!
     
    05:22
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Aktivita ale není Interobalu vůbec nic platná, hrubá chyba v rozehrávce znamená navýšení vedení Nejzbachu! Sklenář vystihl přihrávku posledního hráče, následně připravil balon do lepší pozice pro PAVLA FORMÁNKA, který neomylně poslal balon pod víko Prekopovy svatyně – 2:0!
     
    03:12
    Vzápětí mohl náskok Nejzbachu navýšit Michalec, který se řadou kliček proháčkoval až do středu hrací plochy. Rána po zemi ale skončila kousek od pravé tyče plzeňské klece!
     
    02:43
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Nejprve si první famózní zákrok připsal reprezentační brankář Gerčák, z následně protiakce postupoval sám na branku PETR VLADYKA a lišáckým přehozením nachytal na švestkách vybíhajícího brankáře Prekopa – 1:0!
     
    02:23
    Do první velké příležitosti se dostal hráč Nejzbachu Jaroslav Kubát, který zůstal na pravé straně úplně sám! Jeho křižná rána na vzdálenější tyč jen o kousek minula prostor mezi třemi tyčemi!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Vladyka, 6. Formánek (Sklenář), 13. Vladyka (Formánek), 20. Sklenář, 20. Formánek, 30. Wimmer (Vladyka) – 16. Koc (Štrajt), 20. Koc (Štverák), 20. Koc, 30. Štrajt (pen.), 35. Šíša, 37. Štverák (10 m kop), 45. Kasýk, 50. Štverák

    Karty:   29. Merkl (VMY), 35. Formánek (VMY) – 11. Vnuk (PLZ), 17. Mižár (PLZ)


    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Simon) – Merkl, Sklenář, Michalec, Kubát, Vágner, Ráliš, Vladyka, Wimmer, Formánek (C), Šabata, Vodrážka, Fidler
    SK Interobal Plzeň: Prekop (21. Landrgott) – Štverák (C), Mižár, Mariánus, Štrajt, Šíša, Koc, Kasýk, Stejskal, Vnuk, Kučera

    Rozhodčí: Cílek, Velebil – Říha
    bahis siteleri