Betis Kadaň – Jablonec n/N 3:7 (kon.) | ISŠ Příbram – Olympik Mělník 10:6 (kon.) | Ludis Team Třebenice – Litoměřice 2:7 (kon.)
konec
Ludis Team Třebenice
2:7 (0:5)
Gardenline Litoměřice
Pátek 18.12.2015, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 12. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Gardenline Litoměřice vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen futsalového) Onlajnu, na počtenou!. (22:04:19)
     
    Regionální derby mezi třebenickým Ludis Teamem a litoměřickým Gardenline je u konce. Po pětibrankovém prvním poločase se 65 diváků v hale dočkalo ještě dalších čtyř branek. Střelecký účet 2. poloviny zápasu načal Hurt ve 25. minutě, na jehož branku odpověděl Volf. Následně oba týmy vstřelily v rozmezí jediné minuty po jedné brance, čímž dali výsledku konečnou podobu. Litoměřice tak vyhrály bez větších potíží rozdílem pěti branek v poměru 7:2.
     
    Konec zápasu.
     
    39:51
    Ani jeden z výhozů neskončil tam, kde si oba brankáři představovali.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta zápasu.
     
    38:43
    Čámský se od pravé tyče pokoušel najít u druhé tyče postaveného Blažka, ale míč se k němu nedostal.
     
    38:01
    Baran vycítil za svými zády soupeřova brankáře. Zvolil tedy zakončení zády k bráně. Mikoláš dokázal zkrotit míč ještě před brankovou čárou.
     
    37:07
    Šplíchal vyběhl na půlící čáru proti soupeři, který měl u nohy míč. Čámský z otočky přehodil obloučkem brankáře a míč směřoval do brány. Naneštěstí pro Litoměřice skončil míč na konstrukci domácí brány!
     
    36:21
    Orem s Rainerem předvedli krásnou kombinaci, na jejímž konci byl druhý jmenovaný. Rainera zklamala v zakončení přesnost.
     
    34:50
    Rainer se natlačil za obránce soupeře a zkoušel své štěstí při zakončení z hranice deseti metrů. Zakončení nebylo z nejpřesnějších, a tak míč skončil daleko vedle brány.
     
    34:02
    Zdvořák včasným navrácením do obrany zabránil hostujícím hráčům v zakončení, když protihráčům odebral míč přímo od nohy.
     
    32:46
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    S brankami se v posledních minutách roztrhl pytel. Dalším hráčem hostí, který se zapsal do listiny střelců je LUBOŠ KYZLÍK. Asistence: Libor Volf.
     
    31:21
    Třebenice právě vstřelily branku!
    ADomácí ale velmi rychle korigují skóre na rozdíl čtyř branek. Nejprve mohl zakončovat Hurt, ten ale poslal míč na ještě lépe postaveného ŠTEFANA OREMA, kterému znemožnil zakončení jeden z obránců. Druhý jmenovaný se ještě u míče zdržel a z otočky zakončil. Mikoláš sice sílu střely zmírnil, v brance ale nezabránil. Asistence: Lukáš Hrdý.
     
    29:54
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LIBOR VOLF. Asistence: Radim Blažek.
     
    29:24
    Hosté už si ze zápasu dělají velkou srandu. Místo zakončení se snažili nalézt ještě lépe postaveného spoluhráče. K zakončení tak nakonec nedošlo.
     
    28:22
    Koláček s T. Hrdým dostávají od rozhodčího naposledy domluveno, příště už to bude dle jeho slov řešit žlutou kartou. Oba kohouti se na hrací ploše navzájem slovně napadali.
     
    28:07
    Žlutou kartu dostává Lukáš Hrdý (Ludis Team Třebenice).
     
    27:48
    Baran byl sražen k zemi na hranici brankoviště. Domácí tak mají další šanci k ohrožení brány z velmi slibné vzdálenosti.
     
    27:45
    Domácí Zdvořák se v rámci fair-play přiznal k teči míče, který směřoval mimo hrací plochu. Pekné gesto domácího hráče.

    Josef Cestr

    Branky: 25. Hurt, 32. Orem (L. Hrdý) – 2. Koláček, 2. Volf (Kyzlík), 10. Čámský (Kyzlík), 12. Fitzel (Mikoláš), 19. Koláček (Čámský), 30. Volf (Blažek), 33. Kyzlík (Volf)

    Karty:   29. L. Hrdý (LTT) – 8. Chrobák (GRD), 20. Grunert (GRD)


    Ludis Team Třebenice: Šplíchal – Prágl (C), Zdvořák, L. Hrdý, T. Hrdý, Orem, Baran, Rainer, Hurt
    Trenér: Miroslav Prágl

    Gardenline Litoměřice: Mikoláš – Grunert, Volf, Hranička, Blažek, Kyzlík, Čámský, Koláček, Fitzel, Chrobák (C)
    Trenér: Miloš Náprstek

    Rozhodčí: Jan Krupa, Michal Čurda
    Delegát: Zdeněk Bydžovský

    Diváci: 65
    bahis siteleri