Toronto – Los Angeles 5:0 (kon.) | New Jersey – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 1:2 (kon.)
Columbus – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Dallas – Montreal 6:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 3:2 (kon.)
Arizona – NY Islanders 1:0 (kon.) | Colorado – Edmonton 5:1 (kon.) | Florida – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.)
Boston – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Tampa – Ottawa 5:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
Anaheim Ducks
Neděle 20.12.2015, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Keith Kinkaid míří z branky, Devils to zkusí v šesti!
    Mike CAMMALLERI - 1:2
     
    55:26
    Devils právě vstřelili branku!
    A je sníženo, tohle bude ještě zajímavé! Domácí se dostali do přečíslení po parádní rozehrávce Seversona a Lee Stempniak nabil na hokejku MIKEA CAMMALLERIHO, který poprvé v utkání překonal Frederika Andersena! Je to jen o jednu branku a uvidíme, jaké drama nás v Prudential Center čeká. Asistence: Lee Stempniak a Damon Severson.
     
    51:23
    Nebezpečná útočná akce a mohlo být hotovo! Corey Perry se ale tváří v tvář Kinkaidovi neprosadil, velké štěstí pro domácí celek, který je nyní svému brankáři hodně vděčný!
     
    51:14
    Damon Severson nahodil od modré čáry puk před branku, kde se o dorážku snažili Lee Stempniak a Mike Cammalleri! Frederik Andersen si ale dokázal situaci pohlídat a nadále tak drží čisté konto!
     
    31:02
    Ďáblové budou hrát podruhé přesilovou hru. Hampus Lindholm (ANA) dostává dvě minuty za hákování Eliáše.
     
    25:10
    Hned po buly se k překvapivému střeleckému pokusu uvolnil Kyle Palmieri a za dánským gólmanem zazvonila tyčka! To si Kačeři ale oddechli!
    Ryan KESLER - 0:2
     
    19:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Gól do šatny, skvělá zpráva pro Kačery, ovšem velmi špatná pro Ďábly! Po rozehrávce Adama Larssona zachytil u mantinelu puk Corey Perry, který poslal střílený pas před bránu na RYANA KESLERA, jenž na druhý pokus dopravil touš za záda brankáře Kinkaida! Asistence: Corey Perry.
     
    09:53
    Adam Henrique se snažil nahrát na Leeho Stempniaka, který byl ovšem faulován. Kevin Bieksa (ANA) tak míří na trestnou lavici za držení hole.
    Chris STEWART - 0:1
     
    07:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostující tým se v Prudential Center dostádá vo vedení! CHRIS STEWART se zpoza branky snažil přihrát na Mikea Santorelliho, nicméně od bruslí bránícího Erica Gelinase se kotouč odrazil za záda domácího gólmana! Velmi smolná branka pro Ďábly. Asistence: Kevin Bieksa.
     
    04:07
    A další akce českého forvarda už byla znatelně nebezpečná! V mezikruží se pěkně uvolnil ke střele, jenž se od Keitha Kinkaida odrazila na Perryho hokejku, který ovšem trefil jen pozorně se přesunujícího brankáře!
     
    02:29
    První větší šanci zápasu měli Ďáblové! Travis Zajac zavezl kotouč do útočného pásma a okamžitě vystřelil, Andersen ho jen vyrazil a Tuomo Ruutu se probíjel k dorážce, kterou ovšem poslal těsně vedle branky!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 56. Cammalleri (Stempniak, Severson) – 8. Stewart (Bieksa), 20. Kesler (Perry)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri, Henrique, Stempniak – Ruutu, Zajac "A", Palmieri – Eliáš "A", Kalinin, Kennedy – Tlustý, Josefson, Gionta
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson, Holzer, Vatanen – Maroon, Getzlaf "C", Perry "A" – Hagelin, Kesler "A", Cogliano – Silfverberg, Sekáč, Rakell – Horcoff, Santorelli, Stewart

    Rozhodčí: O'Rourke, Pochmara – Murphy, Pancich

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri