Toronto – Los Angeles 5:0 (kon.) | New Jersey – Anaheim 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 1:2 (kon.)
Columbus – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Dallas – Montreal 6:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 3:2 (kon.)
Arizona – NY Islanders 1:0 (kon.) | Colorado – Edmonton 5:1 (kon.) | Florida – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.)
Boston – New Jersey 2:1 (1:0 po s.n.) | Tampa – Ottawa 5:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
Boston Bruins
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
New Jersey Devils
Neděle 20.12.2015, 23:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan SPOONER - 2:1
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Boston Bruins.
    Autorem vítězné branky je RYAN SPOONER.
     
    3. série
    1:0
    Tyč ovšem nyní trefil ale i Mike Cammalleri a Boston tak vítězí!
     
    3. série
    1:0
    Patrice Bergeron měl rozhodnutí na holi a položil si Schneidera, následně ale trefil tyčku!
     
    64:50
    A šance i na druhé straně! Střílel Adam Henrique a u pravé tyče dorázal Mike Cammalleri, nicméně famózně se blýsknul i Jonas Gustavsson! Dámy a pánové – to je REKLAMA NA HOKEJ!
     
    64:14
    Frank Vatrano fantasticky zrychlil a dostal se tak do samostatného úniku, jenomže neuvěřitelně chytající Schneider vyrazil puk a opět zachránil Devils!
     
    63:13
    Neuvěřitelné, co Boston nedá! Brad Marchand a Patrice Bergeron měli na hokejce opět rozhodnutí utkání, nicméně Cory Schneider se na brankovišti fantasticky roztáhnul a zabránil gólu!
     
    62:54
    Neskutečný zákrok lapačkou v podání Coryho Schneidera! Hostující strážce svatyně si nyní smlsnul na pokusu obránce Toreyho Kruga, wow, to bylo parádní!
     
    61:43
    Obrovská šance v oslabení! Adam Henrique zblokoval Chárovu střelu a vybídl ke skórování Travise Zajaca, kterého ovšem výtečně vychytal Jonas Gustavsson!!
     
    61:28
    David Krejčí se mermomocí snažil prosadit v předbrankovém prostoru, nicméně v brance Ďáblů stojí Cory Schneider, který dokázal chytit a následně i udržet puk!
     
    60:00
    John Moore (NJD) se v závěru třetiny provinil nedovoleným bráněním a Bruins si tak v prodloužení zahrají přesilovou hru.
     
    59:55
    Domácí mohli rozhodnout v poslední minutě utkání! Zdeno Chára nebezpečně vystřelil od modré a Schneider puk vyrazil jen před sebe, kde se o dorážku snažil Matt Beleskey! Hostující gólman ale dokázal udělat vše potřebné pro to, aby nepropadl kotouč za jeho záda!
     
    48:33
    Brad Marchand měl puk na pravém křídle a rozmýšlel se, co s ním udělá. Nakonec ho poslal na najíždějícího Zdena Cháru, který ale trefil nastavenou lapačku Coryho Schneidera!
     
    44:23
    Po pasu od Ferrara předvedl pěknou individuální akci Brad Marchand, který objel branku, ale posléze zakončil mimo. To ovšem nebylo vše, Landon Ferraro totiž zpoza branky obdržel přihrávku z hole Bergerona, nicméně útočník Bruins nechal skvěle vyniknout Coryho Schneidera!
     
    39:55
    Nebezpečná akce Bostonu vedle k zajímavé šanci pro Brada Marchanda, nicméně brankář Cory Schneider udržel puk před brankovou čárou a skóre se tak nemění!
     
    39:36
    Landon Ferraro (BOS) inkasuje dvě minuty za hrubost a vražení na hrazení. Kyle Palmieri (NJD) dvě + dvě minuty za hrubost, pokračovat se tedy bude ve stejném počtu hráčů na obou stranách.
     
    37:29
    A nyní měli velice dobrou šanci a znovu tak mohli jít do vedení! Chárovu střelou Cory Schneider vyrazil na hokejku Adama McQuaida, který okamžitě vypálil, nicméně hostující gólman mocně máchl svojí lapačkou!
     
    29:50
    A další zajímavá akce českého útočníka s číslem devět na zádech! Jiří Tlustý nyní pořádně vystrašil fanoušky medvědů, nicméně Jonas Gustavsson je dokázal uklidnit!
     
    23:29
    Damon Severson mohl dovršit obrat, když dostal přihrávku do velmi dobré příležitosti! Jonas Gustavsson proti němu ovšem vyrazil, zmenšil mu tak střelecký úhel a dokázal puk vyrazit!
    21:51 Andy GREENE - 1:1
     
    21:51
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, 1:1! Ďáblové do této třetiny vystoupili dobře a po zásluze vyrovnali. Kapitán ANDY GREENE sám založil útočnou akci, kterou po parádní kombinaci s Leem Stempniakem dokázal úspěšně zakončit a trefit se tak po 13 zápasech! Asistence: Lee Stempniak a Adam Larsson.
     
    15:51
    David Krejčí (BOS) podrazil Kylea Palmieriho a míří tak na trestnou lavici. Druhá přesilová hra pro New Jersey.
     
    15:06
    Velký rozruch před bostonskou brankou způsobila elitní formace New Jersey! Po střele Cammalleriho měl branku na hokejce Adam Henrique z dorážky, ale obránci mu zabránili v ideálním zakončení!
     
    10:06
    Zdeno Chára (BOS) inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění a New Jersey si po komerční pauze zahraje první početní výhodu v tomto zápase.
     
    08:41
    David Krejčí si mohl připsat další asistenci, když z pravého křídla v mezikruží našel volného Matta Beleskeyho! Ten ovšem touto příležitostí pohrdl a branku netrefil.
    06:15 Loui ERIKSSON - 1:0
     
    06:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí celek se ze své třetí střely na branku dostává do vedení 1:0! LOUI ERIKSSON obdržel přihrávku bekhendem zpoza branky od Davida Krejčího a s nabídnutou šancí si poradil nejlépe, jak mohl! Bruins tedy otevřeli skóre zápasu. Asistence: David Krejčí a Colin Miller.
     
    04:08
    David Krejčí zpoza branky nabil na volej obránci Dennisi Seidenbergovi, jehož tvrdý projektil ale svou lapačkou dokázal zastavit brankář Ďáblů z New Jersey Cory Schneider!

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 7. Eriksson (Krejčí, C. Miller), rozh. náj. Spooner – 22. Greene (Stempniak, Larsson)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Spooner (BOS)
    1:0   Stempniak (NJD)
    2. série:
    1:0   Talbot (BOS)
    1:0   Palmieri (NJD)
    3. série:
    1:0   Bergeron (BOS)
    1:0   Cammalleri (NJD)


    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Chára "C", McQuaid, Seidenberg, C. Miller, Krug, K. Miller – Beleskey, Krejčí "A", Eriksson – Marchand, Bergeron "A", Connolly – Vatrano, Spooner, Hayes – Ferraro, Talbot, Randell
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Gelinas, Schlemko – Cammalleri, Henrique "A", Stempniak – Tlustý, Zajac "A", Palmieri – Ruutu, Gionta, Tootoo – Kalinin, Josefson, Kennedy

    Rozhodčí: Dwyer, Leggo – Cherrey, Sericolo

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri