Litoměřice – Most 5:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 4:3 (kon.) | Havířov – Uničov 7:4 (kon.)
Poruba – SHK Hodonín 11:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
7:4 (3:3, 3:1, 1:0)
HC Uničov
Neděle 20.12.2015, 12:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Liga juniorů • 18. kolo
Partner:
     
    58:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Když se PATRYK DOBRZYNSKI se svou střelou z bezprostřední blízkosti branky neprosadil, uspěl napodruhé se svou dorážkou. Na tu už brankář Motálek nemohl reagovat.
    Asistence: Filip Němec, Nikolas Stružík.
     
    31:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dobrzynski vyhrál bruslařský souboj s Vránou a dostal se s kotoučem až před branku, ale se svým pokusem neuspěl. Vadit to ale jemu ani celému týmu nemuselo, protože Pospíšili kotouč pouze vyrazil před sebe a z druhé vlny rychle přispěchal úspěšně dorážející NIKOLAS STRUŽÍK.
    Asistence: Patryk Dobrzynski.
     
    29:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ BEDNÁŘ až příliš jednoduše probruslil přímo skrze kruhy a z ideálního střeleckého úhlu zamířil přesně pod horní tyčku branky bezmocného Pospíšila. Havířov tak svou první přesilovku v zápase využívá.
    Asistence: David Bahounek, David Chroboček.
     
    24:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí AZ srovnává krok. Ke kotouči se v útočném pásmu dostal LUKÁŠ BEDNÁŘ, který dlouze nic nevymýšlel, napřáhl s pukem na vrcholu pravého kruhu a přesnou ránou do šibenice prostřelil brankáře Pospíšila.
    Asistence: David Chroboček.
     
    20:38
    Uničov právě vstřelil branku!
    Rychlá branka pro hosty z Uničova, kteří se tak dostávají poprvé v zápase do vedení. Autorem úspěšné branky se stává FRANTIŠEK MINAŘÍK.
    Asistence: Marek Vrána.
     
    18:11
    Uničov právě vstřelil branku!
    Tak jsme opět na nule. Další útočná akce hostí končí jejich třetí brankou. Když v útočném pásmu přenechal Vrána kotouč rozjetému TOMÁŠI GROEROVI, nestačil brankář Sonnek na jeho ránu do protipohybu dostatečně reagovat.
    Asistence: Marek Vrána.
     
    15:29
    Uničov právě vstřelil branku!
    Na branku Havířova se řítili dva útočníci Uničova, když první střelu brankář Sonnek vyrazil před sebe, na dorážku už neměl nárok. JAKUB KOLAŘÍK kotouč procedil do branky i přes bránící protihráče a snižuje tak stav na 2:3.
    Bez asistence.
     
    12:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další přesnou střelou se prosazuje JAN ŠMÍD, který nyní zamířil tak přesně, že propálil zkrátka vše, co mu stálo v cestě.
    Asistence: Martin Caruk, Lukáš Bednář.
     
    11:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav ale netrvá příliš dlouho. Volného kotouče v útočném pásmu se zmocnil JAROSLAV MROWIEC, který jednoduchou střelou švihem do protipohybu brankáře našel skulinku ve výstroji Pospíšila.
    Asistence: Lukáš Peterka, Erich Polak.
     
    08:21
    Uničov právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. K volnému kotouči se dostal JAKUB GATĚK, který dlouze s ničím neotálel, vypálil na branku a puk možná trochu překvapivě skončil až zády brankáře Sonnka, jemuž kotouč prošel někde mezi betony.
    Asistence: Matyáš Hodulák.
     
    04:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí utíkají do zaslouženého vedení. Střela Jana Šmída k brance ještě nevedla, když ale orazítkovala levou tyč Pospíšilovy branky, kotouč se odrazil zpět před ní na hůl zcela volného LUKÁŠE BEDNÁŘE, který už neměl problém svůj pokus do naprosto nekryté branky hostí poslat.
    Asistence: Jan Šmíd.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 5. Bednář (Šmíd), 12. Mrowiec (Peterka, Polak Erich), 13. Šmíd (Caruk, Bednář), 25. Bednář (Chroboček), 30. Bednář (Bahounek, Chroboček), 32. Stružík (Dobrzynski), 59. Dobrzynski (Němec, Stružík) – 9. Gatěk (Hodulák), 16. Kolařík, 19. Groer (Vrána), 21. Minařík (Vrána)


    AZ Havířov: Sonnek (Turšner) – Heinzl "C", Trombík, Chroboček, Bahounek, Mrowiec, Srníček – Němec "A", Dobrzynski, Stružík, Bednář, Šmíd "A", Caruk, Peterka, Polak E., Cihlář, Schmied, Baláž, Stoklásek, Polak R.
    HC Uničov: Pospíšil (Motálek) – Groer, Kolařík, Gatěk "C", Brandýs "A", Hromádka D. – Abrahám, Minařík, Vrána "A", Sázel, Adolf, Hodulák, Dohnal, Hromádka P.

    Rozhodčí: Czubaj – Moravec, Stonavský
    bahis siteleri