K. Vary – Kometa Brno 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Jihlava 4:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Třinec 5:4 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 21.12.2015, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V útočném pásmu se ale neprosadili a ŠIMON PETRÁŠ se po promáchnuté střele jednoho z hostí dostal do samostatného úniku. Už se připravil ke kličce, jenže puk mu sjel z hole a zamířil přesně mezi betony brankáře Jana Brože! Velmi šťastný gól indiánů. Bez asistence.
     
    39:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde poprvé v utkání do vedení! A byla to pěkně sehraná akce, Filip Suchý z levého křídla poslal kotouč před branku, kde ho TOMÁŠ VRACOVSKÝ parádní tečí usměrnil za záda Jana Brože! Domácí tedy znovu skórují v závěru třetiny. Asistence: Filip Suchý a Lukáš Kaňák.
     
    32:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na tuto střelu už ale Jan Brož neměl nárok! LUKÁŠ KAŇÁK vypálil dělovou ránu z pravé strany a puk se od břevna odrazil do klece, je tedy znovu vyrovnáno! Ukázkově sehraná akce hned po vhazování. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    20:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je výborný jihlavský start do třetiny! Hostující tým se dostal po pasu Ladislava Pospíchala do přečíslení dva na jednoho, které vzal sám na sebe LUKÁŠ VALA, jehož střelu zápěstím k tyči Ondřej Kuchař nedokázal zastavit! Asistence: Ladislav Pospíchal a Jiří Bambula.
     
    19:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, domácí dávají gól do šatny! Lukáš Kaňák nabil na volej ŠIMONU PETRÁŠOVI, jehož dělovou přízemní střelu nedokázal Jan Brož ani zaregistrovat, natož chytit! Je to 1:1 a začínáme prakticky znovu od začátku. Asistence: Lukáš Kaňák a Milan Švarc.
     
    11:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hostující tým se dostává v Plzni do vedení! Ladislav Pospíchal vystřelil zápěstím od modré čáry a v předbrankovém prostoru se o úspěšnou dorážku po teči od Aleše Dufka postaral LUKÁŠ VALA! Asistence: Aleš Dufek a Ladislav Pospíchal.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 20. Petráš (Kaňák, Švarc), 33. Kaňák (Vavřička), 40. Vracovský (Suchý, Kaňák), 42. Petráš – 12. Vala (Dufek, Pospíchal), 21. Vala (Pospíchal, Bambula)


    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Walter "A", Rajal, Kaňák, Starý, Polívka – Krystl, Suchý "A", Kokoška, Krliš "C", Petráš, Vavřička, Švarc, L. Vlček, D. Roubal, Vracovský, Rubner, Polata, Chalupa
    HC Dukla Jihlava: Brož (Šťastný) – Pospíchal, Půža "A", J. Vlček, Kadlec, Hohl "C" – Vala, Dufek, Ondráček, Balaštík, Heinrich "A", Mejzlík "A", Bambula, Oščádal, Anděl

    Rozhodčí: Sýkora – Tvrdík, Rubáš
    bahis siteleri