K. Vary – Kometa Brno 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Jihlava 4:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Třinec 5:4 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 21.12.2015, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:37
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Na lavici hanby totiž za podražení míří Václav Půža (JIH).
     
    45:17
    Lukáš Vlček (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče, Dukla si tedy nyní zahraje v početní výhodě a má šanci snížit.
     
    42:29
    Dvouminutový trest za hákování dostává hostující Lukáš Anděl (JIH). Přesilová hra pro domácí tým.
     
    41:57
    A už to mohlo být o tři branky! Matěj Polata byl v útočném pásmu zcela osamocený, ale Jan Brož vymrštil svůj beton!
     
    41:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V útočném pásmu se ale neprosadili a ŠIMON PETRÁŠ se po promáchnuté střele jednoho z hostí dostal do samostatného úniku. Už se připravil ke kličce, jenže puk mu sjel z hole a zamířil přesně mezi betony brankáře Jana Brože! Velmi šťastný gól indiánů. Bez asistence.
     
    39:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde poprvé v utkání do vedení! A byla to pěkně sehraná akce, Filip Suchý z levého křídla poslal kotouč před branku, kde ho TOMÁŠ VRACOVSKÝ parádní tečí usměrnil za záda Jana Brože! Domácí tedy znovu skórují v závěru třetiny. Asistence: Filip Suchý a Lukáš Kaňák.
     
    36:57
    A třeba přijdou nyní v přesilové hře. Dvě minuty za držení inkasuje Lukáš Vala (JIH).
     
    32:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na tuto střelu už ale Jan Brož neměl nárok! LUKÁŠ KAŇÁK vypálil dělovou ránu z pravé strany a puk se od břevna odrazil do klece, je tedy znovu vyrovnáno! Ukázkově sehraná akce hned po vhazování. Asistence: Jakub Vavřička.
     
    32:12
    Filip Kokoška si narazil s Polatou a dostal se ke střele, kterou Jan Brož vyrazil! Poté se domácí ještě několikrát dostali k dorážkám, nicméně hostující gólman teď svůj celek dokázal podržet!
     
    31:20
    Lukáš Anděl se velice dobře v mezikruží dostal ke střele a Ondřej Kuchař, i když neměl dobrý výhled, vyrazil puk do bezpečí!
     
    29:57
    Plzeňané se dostali do přečíslení dva na jednoho, které po pasu od Krystla zakončoval Filip Suchý střelou těsně vedle brány! Velká škoda pro Plzeň.
     
    29:35
    Jiří Bambula se probojoval do šance a Lukáš Kaňák (PLZ) mu přeseknutím jeho hole zabránil zakončit. Dvě minuty pro domácího beka.
     
    28:49
    Vzájemné vyloučení. Lukáš Vlček (PLZ) a Dominik Hohl (JIH) se postrkovali na brankovišti a dostali dvě minuty za hrubost.
     
    28:25
    Tomáš Mejzlík (JIH) je vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Domácí tak znovu budou hrát přesilovou hru! Dokážou už jí využít?
     
    26:18
    Domácí hráči docílili branky, ovšem dopustili se při tom hry vysokou holí a tak jí hlavní sudí Sýkora zcela správně neuznává!
     
    26:06
    Dominik Hohl (JIH) dostává dvě minuty za podražení. Přesilová hra pro Plzeň.
     
    26:05
    Milan Švarc se zjevil zcela osamocený před jihlavským brankářem, nedokázal ho ale překonat!
     
    20:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je výborný jihlavský start do třetiny! Hostující tým se dostal po pasu Ladislava Pospíchala do přečíslení dva na jednoho, které vzal sám na sebe LUKÁŠ VALA, jehož střelu zápěstím k tyči Ondřej Kuchař nedokázal zastavit! Asistence: Ladislav Pospíchal a Jiří Bambula.
     
    19:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, domácí dávají gól do šatny! Lukáš Kaňák nabil na volej ŠIMONU PETRÁŠOVI, jehož dělovou přízemní střelu nedokázal Jan Brož ani zaregistrovat, natož chytit! Je to 1:1 a začínáme prakticky znovu od začátku. Asistence: Lukáš Kaňák a Milan Švarc.
     
    19:00
    Lukáš Anděl měl na levém křídle opět hodně prostoru a hodlal toho využít, jeho pokus zápěstím ale dokázal vyrazit Kuchař!
     
    17:13
    Jan Walter (PLZ) je vyloučen za držení protihráče, Jihlavští si tedy potřetí v utkání zahrají přesilovou hru.
     
    14:46
    Jiří Bambula se krásně probojoval za plzeňské zadáky, ovšem jeho zakončení tváří v tvář Kuchařovi už tak povedené nebylo! Dobrá akce hostujícího forvarda.
     
    14:26
    Filip Suchý (PLZ) je tedy vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí. Přesilovka pro Jihlavu!
     
    11:49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hostující tým se dostává v Plzni do vedení! Ladislav Pospíchal vystřelil zápěstím od modré čáry a v předbrankovém prostoru se o úspěšnou dorážku po teči od Aleše Dufka postaral LUKÁŠ VALA! Asistence: Aleš Dufek a Ladislav Pospíchal.
     
    11:03
    Jiří Bambula zachytil rozehrávku plzeňských hráčů a pádil sám na branku, naštěstí pro Ondřeje Kuchaře ale nedokázal zakončit! Toto zaváhání si ale domácí zadáci za rámeček rozhodně nedají.
     
    08:42
    Vladimír Oščádal (JIH) inkasuje dvouminutový trest a desetiminutový osobák za zásah do oblasti hlavy nebo krku, domácí celek si tak znovu zahraje početní výhodu. Po tomto střeedu se z ledu s obtížemi zvedl Tomáš Krystl, na střídačku ale dojel po svých.
     
    06:11
    Jiří Bambula (JIH) je vyloučen na dvě minuty za držení, první přesilovou hru si tedy vyzkouší i Plzeňané.
     
    01:26
    Ondřej Polívka (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za hákování, následuje přesilová hra Dukly.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 20. Petráš (Kaňák, Švarc), 33. Kaňák (Vavřička), 40. Vracovský (Suchý, Kaňák), 42. Petráš – 12. Vala (Dufek, Pospíchal), 21. Vala (Pospíchal, Bambula)


    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Walter "A", Rajal, Kaňák, Starý, Polívka – Krystl, Suchý "A", Kokoška, Krliš "C", Petráš, Vavřička, Švarc, L. Vlček, D. Roubal, Vracovský, Rubner, Polata, Chalupa
    HC Dukla Jihlava: Brož (Šťastný) – Pospíchal, Půža "A", J. Vlček, Kadlec, Hohl "C" – Vala, Dufek, Ondráček, Balaštík, Heinrich "A", Mejzlík "A", Bambula, Oščádal, Anděl

    Rozhodčí: Sýkora – Tvrdík, Rubáš
    bahis siteleri