Česko – Slovensko 4:5 (po pr.)
po prodl.
Česko
4:5 (2:1, 2:3, 0:0 - 0:1)
Slovensko
Sobota 26.12.2015, 16:30 • Sportzentrum Zuchwil • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Po dvou a půl minutách se slovenští hokejisté prosazují a bonusový bod tedy putuje pod Tatry. Svou druhou branku v zápase si po nahrávce od svého jmenovce Féherváryho připisuje MARTIN BODÁK! Asistence: Martin Féherváry.
     
    36:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Zápas plný zvratů a branek přináší další trefu. Tentokrát na straně České republiky, kterou slovenský obrat nezlomil a díky útočníkovi pražské Sparty ALBERTA MICHNÁČE počtvrté rozsvítila červené světlo za brankou Jána Kožiaka! Bez asistence.
     
    34:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A pozor, po čtyřech minutách od srovnání se slovenský mančaft dostává poprvé v utkání do vedení! Filip Krivošík, jenž tvrdí muziku mezi chomutovskými Piráty, si do reprezentačních statistik připisuje nahrávku na gól SEBASTIANA ŠMÍDY, který svým prvním zásahem v duelu poslal svůj celek do náskoku. Asistence: Filip Krivošík.
     
    30:33
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ano, i druhá početní převaha je vyžita a opět je stav srovnaný! Čeští hokejisté znovu nedokázali ubránit oslabení. Slovenský kapitán SAMUEL BUČEK, útočník Nitry, dostal třetí kotouč za záda sparťana Adama Brízgaly. Asistence: Martin Bodák a Miloš Roman.
     
    28:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Osm minut po slovenském vyrovnání si berou Češi své vedení zpět! Znovu za to může druhá lajna ve složení Jiří Karafiát – Tomáš Havránek – PAVEL KOUSAL. A právě poslední jmenovaný útočník jihlavské Dukly dokázal dostat kotouč za maskovaného muže Slovenska. Asistence: Tomáš Havránek a Jiří Karafiát.
     
    20:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci nastoupili do druhé třetiny výborně a za půl minutky dokázali využít z úvodní části přesahující početní převahu. Po nahrávkách Erika Smolky a Adama Ružičky, kteří se postarali o kontaktní trefu Mikulova výběru, se prosadil MARTIN BODÁK, jenž působí ve finském klubu Tappara Tampere. Začíná se tedy od nuly! Asistence: Adam Ružička a Erik Smolka.
     
    13:56
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V Zuchwilu nám začaly padat branky! Slováci se nenechali rozhodit dvěma brankami svého soupeře a stahují náskok Reichelovy party. Spolupráce dvou hráčů, kteří působí v projektu Slovakia U18 přinesla ovoce. Erik Smolka nahrál ADAMU RUŽIČKOVI, který překazil Brízgalovi jeho sny o čistém kontu. Asistence: Erik Smolka.
     
    12:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    České mužstvo si buduje už dvoubrankové vedení! Dvě minuty po trefě Kvasničky se prosazuje nejlepší český střelec z kanadského turnaje JIŘÍ KARAFIÁT! Pro zlínského útočníka je to tedy další úspěšný zářez na pažbu. Bez asistence.
     
    10:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Roberta Reichela se dostávají krátce po překlenutí první periody do své druhé poloviny do vedení! Tomáš Havránek si připisuje asistenci na gól plzeňského beka DAVIDA KVASNIČKY, který pokořil Jána Kožiaka a otevřel tak gólové menu tohoto střetnutí. Asistence: Tomáš Havránek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Kvasnička (Havránek), 13. Karafiát, 29. Kousal (Havránek, Karafiát), 37. Michnáč – 14. Ružička (Smolka), 21. Bodák (Ružička, Smolka), 31. Buček (Bodák, Roman), 35. Šmída (Krivošík), 63. Bodák (Féherváry)


    Česko: Brízgala (Stahl) – Sirota, Valík, Kvasnička, Novák, Dušek, Furch, Janda, Hroudný, Michnáč – Havelka "A", Kodýtek "C", Šmerha – Havránek, Karafiát "A", Kousal – Kurovský, Davídek, Zídek – Chalupa, Havlát.
    Trenér: Robert Reichel.

    Slovensko: Kožiak (Sklenár) – Feherváry, Bodák "A", Zeleňák "A", Kmec, Krempaský, Hedera, Rajnoha, Hílek – Smolka, Ružička, Buček "C" – Roman, Krivošík, Lacka – Šmída, Václav, Vybíral – Marcinek.
    Trenér: Peter Mikula.

    Rozhodčí: Roger Arm, Micha Hebeisen – Marc Dittli (vš. SUI), Matej Kroták (SVK)
    bahis siteleri