Pittsburgh – Toronto 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – Buffalo 5:2 (kon.) | Ottawa – New Jersey 0:3 (kon.)
Tampa – NY Rangers 2:5 (kon.) | San Jose – Philadelphia 4:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Pittsburgh Penguins
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 31.12.2015, 01:10 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:20
    Velká šance rozhodnout zápas. Bozak odchází na trestnou, jelikož podrazil u mantinelu Cullena. Domácí tak mají těsně před koncem přesilovku.
     
    52:29
    Hornqvist odchází na trestnou. Provinil se totiž hákováním.
     
    49:44
    Přesilovku si zahrají domácí. Marinčin zamířil na trestnou za držení.
     
    29:00
    Na druhé straně taktéž velká šance, která ale byla značně přibržděna faulem českého obránce Romana Poláka. Přesilovka pro domácí.
     
    24:06
    A zase ten Phaneuf! Kanadský obránce byl Malkinem zasažen do zad, což se mu nelíbilo a byl z toho další kontakt. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    19:14
    Po zákroku hostujícího brankáře byl na zem povalen provokující kapitán Sidney Crosby. Na zemi byl masírován hráči a poznal tak sílu defenzívy Maple Leafs. Dvě minuty pro něj a Phaneufa.
     
    15:11
    Kris Letang byl za brankou natlačen na mantinel Leo Komarovem. Hostující hříšník si odsedí dvouminutový trest. Vyloučeni jsou také hráči za bitku. Gardiner na straně Toronta.
     
    12:13
    Z této potyčky vyšel jako vyloučený ruský útočník. Ten je potrestán za hákování, a tak uvidíme první výhodu i pro hosty.
     
    04:23
    Naskýtá se ovšem šance na rychlé vyrovnání. Peter Holland zastavoval v útočné třetině pronikajícího Malkina lehkým háčkem. Přesilovka pro Pens.

    Michal Sedláček

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Kunitz (Crosby, Malkin), 25. Crosby (Dumoulin) – 4. Phaneuf (Kadri, Komarov), 22. Gardiner (Riemsdyk, Bozak), rozh. náj. Parenteau

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Perron (PIT)
    1:1   Holland (TOR)
    2. série:
    1:1   Crosby (PIT)
    1:2   Parentau (TOR)
    3. série:
    1:2   Letang (PIT)


    Pittsburgh Penguins: Murray (Zatkoff) – Määttä, Letang, Daley, Cole, Lovejoy, Dumoulin – Sheary, Crosby, Kunitz – Hornqvist, Malkin, Perron – Kessel, Bonino, Wilson – Fehr, Cullen, Porter
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Bibeau) – Phaneuf, Gardiner, Rielly, Hunwick, Polák, Marinčin – Parentau, Bozak, van Riemsdyk – Komarov, Kadri, Grabner – Lupul, Holland, Winnik – Boyes, Arcobello, Matthias

    Rozhodčí: Pochmara, Rooney – Cameron, McElman
    bahis siteleri