Buffalo – NY Islanders 1:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.)
St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.) | Colorado – Chicago 3:4 (po pr.) | Dallas – Nashville 5:1 (kon.)
Calgary – Los Angeles 1:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 0:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:2 (kon.)
Boston – Montreal 1:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
Washington Capitals
Pátek 01.01.2016, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Andrej NESTRAŠIL - 4:2
     
    59:42
    Carolina právě vstřelila branku!
    A puk nakonec doklouzal do branky Capitals! Poté, co byl u branky Hurikánů zablokován Ovečkin, se puk dostal k ANDREJI NESTRAŠILOVI, který bekhendem trefil přes celé kluziště prázdnou branku. Asistence: Eric Staal.
    54:16 Alexandr OVEČKIN - 3:2
     
    54:16
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDER OVEČKIN to vzal na sebe, v mezikruží si nabruslil na volný puk, který poté střelou z pravé strany poslal za záda Lacka. Asistence: Brook Laich.
    45:16 Jeff SKINNER - 3:1
     
    45:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    A domácím se daří! Riley Nash našel zpoza branky Capitals JEFFA SKINNERA, který se tam ocitl sám před Grubauerem, jemuž v podstatě nedal žádnou šanci. Asistence: Riley Nash a Victor Rask.
    40:51 Eric STAAL - 2:1
     
    40:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup domácích do třetí třetiny, ERIC STAAL se na levé straně natáhl po puku a poslal ho do branky, byť Grubauer skvěle zasáhl, puk nakonec přešel brankovou čáru, což posléze potvrdilo i videocentrum. Asistence: Elias Lindholm a Kris Versteeg.
    29:49 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:1
     
    29:49
    Washington právě vstřelil branku!
    V jednoduchosti je síla, to nyní předvedl NICKLAS BÄCKSTRÖM, před nímž couvali obránci Caroliny, tak si nabruslil v útočném pásmu na střed, kde v mezikruží vypálil zápěstím, a to tak přesně, že Lack jeho střelu nedokázal chytnout. Asistence: Karl Alzner a Matt Niskanen.
    27:48 Phillip DI GIUSEPPE - 1:0
     
    27:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se podařila útočná akce, kdy si Eddie Lack všiml na pravé straně volného PHILLIPA DI GIUSEPPEHO, který dostal přesnou přihrávku a v pokleku poslal puk z voleje do branky. Asistence: Joakim Nordström a Jordan Staal

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 28. Di Giuseppe (Nordström, J. Staal), 41. E. Staal (Lindholm, Versteeg), 46. Skinner (R. Nash, Rask), 60. Nestrašil (E. Staal) – 30. Bäckström (Alzner, Niskanen), 55. Ovečkin (Laich)


    Carolina Hurricanes: Lack (Ward) – Liles, Faulk, Hainsey, Slavin, Hanifin, Pesce – Versteeg, E. Staal, Lindholm – Nordström, J. Staal, Nestrašil – Skinner, Rask, Di Giuseppe – Terry, McClement, R. Nash
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Orlov, Schmidt, Chorney, Carrick – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Johansson, Kuzněcov, Williams – Chimera, Latta, Wilson – Laich, Sill, Burakovsky

    Rozhodčí: Kozari, Leggo – Murray, MacPherson

    Diváci: 14 134
    bahis siteleri