Buffalo – NY Islanders 1:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Carolina – Washington 4:2 (kon.)
St. Louis – Minnesota 1:3 (kon.) | Colorado – Chicago 3:4 (po pr.) | Dallas – Nashville 5:1 (kon.)
Calgary – Los Angeles 1:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 0:1 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:2 (kon.)
Boston – Montreal 1:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
Nashville Predators
Pátek 01.01.2016, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:56 Tyler SEGUIN - 5:1
     
    55:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostům se dlouho nepodařilo usadit se v útočné třetině a tak je z rychlého protiútoku potrestal TYLER SEGUIN, kterého na modré našel Benn. Centr první formace si najel podél mantinelu a střelou mezi betony dnes podruhé překonává Pekku Rinneho. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
     
    52:10
    Po dlouhé době se bude vylučovat. Na trestnou lavici si půjde nyní sednout Jackman (NSH), který se dopustil faulu loktem.
    48:05 Tyler SEGUIN - 4:1
     
    48:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přeci jen TYLER SEGUIN vyzrál na Pekku Rinneho, i když jak ukázala dlouhá konzultace u videa, puk přešel brankovou čáru pouze o centimetry. Nic to ale nemění na tom, že Hvězdy vedou již 4:1. Asistence: Patrick Sharp.
    43:56 Patrick EAVES - 3:1
     
    43:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce přidávají Texasané třetí branku. Spezza vybojoval puk za brankou hostů a předložil ho na kruh PATRICKU EAVESOVI, který z první překonal Rinneho. Asistence: Jason Spezza.
    37:28 Mattias JANMARK - 2:1
     
    37:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přijíždějící Spezza z druhé vlny ještě zachytil pryž v útočném pásmu a využil překvapenosti Predátorů a navíc místo střely zvolil přihrávku na MATTIASE JANMARKA, který nadzvedl puk pod břevno a posílá Hvězdy do vedení. Asistence: Jason Spezza.
    32:53 Jamie BENN - 1:1
     
    32:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a máme tu opět vyrovnaný stav. JAMIE BENN ustál na modré souboj s Ekholmem. Následně neuspěchal střelu, počkal si, až se mu sám položí Ellis a střelou pod břevno překonal i Rinneho. Asistence: Alex Goligoski.
    31:22 Craig SMITH - 0:1
     
    31:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Trvalo to dlouho, ale nakonec se dočkáváme gólu. Domácí beci sice napoprvé přerušili kombinaci hostů, ale puk za modrou, kde se ho ujal Ribeiro, nedostali. Ten nejprve naznačil střelu, čímž zmátl všechny soupeře a poté žabičkou předložil touš CRAIGU SMITHOVI, jenž byl zcela osamocený před Niemim a finského gólmana přechytračil bekhendovou kličkou. Asistence: Mike Ribeiro.
     
    23:15
    Všemi možnými způsoby se pokoušeli obránci Predátorů zbavit Jamieho Benna puku, ale ten se nenechal odradit a vymyslel navíc parádní přihrávku pro Klingberga. Švédský obránce mohl otevřít skóre, ale na poslední chvíli mu kotouč přeskočil hůl před prázdnou brankou Nashvillu.
     
    12:49
    Nashville si zahraje přesilovku. I když se to Sceviourovi (DAL) nelíbí, je vyloučen za nedovolené bránění.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 33. Ja. Benn (Goligoski), 38. Janmark (Spezza), 44. Eaves (Spezza.), 49. Seguin (Sharp), 56. Seguin (Ja. Benn, Klingberg.) – 32. Smith (Ribeiro)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn (C), Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Eakin, Sceviour – Moen, Fiddler, Eaves. Trenér: Lindy Ruff.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber (C), Jackman, Jones, Ekholm, Ellis – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Arvidsson – Salomäki, Jarnkrok, Neal – Nyström, Gaustad, Watson. Trenér: Petr Laviolette.

    Rozhodčí: O'Halloran, Walsh – Wheler, Mach

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri