Česko – Maďarsko 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Maďarsko
Pátek 01.01.2016, 18:30 • St. Pölten • Reprezentace žen
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Maďarsko.
    Autorem vítězné branky je LILI PINTEROVÁ.
     
    59:16
    Aby toho nebylo málo, necelou minutu před koncem se bude vhazovat před naší brankářkou Juřicovou. Potrestaná je totiž Lucie Manhartová (CZE) za hrubost.
     
    55:23
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemné. Češky inkasují ani ne pět minut před koncem základní hrací doby z hole ALEXANDRY RONAIOVÉ, a tak je znovu vyrovnáno. Jak se s překvapivým výsledkem česká děvčata popasují? Asistence: Lilien Szelenyiová, Kinga Jokai Szilagyová.
     
    51:28
    Už nám běží druhá polovina třetí dvacetiminutovky a na trestnou lavici je odeslána obránkyně Pavlína Horálková (CZE), která se provinila nedovoleným bráněním. Česko se bude muset dvě minuty bránit ve čtyřech.
     
    36:51
    Trest pro Lotti Odnogaovou (HUN) z hostujcího celku znamená dobrou příležitost na zvýšení vedení pro české hráčky. Maďarská obránkyně je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    30:08
    Krátce po polovině základní hrací doby budou mít Maďarky příležitost hry o jednu hráčku v poli navíc, a tedy možnost znovu vyrovnat. Na trestnou lavici za nedovolenou hru tělem usedá Tereza Vanišová (CZE).
     
    26:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a domácí celek má vedení zpátky! Nově složený druhý útok se prosadil, střelkyní druhého českého gólu se stává ANETA LÉDLOVÁ. Asistence: Lucie Manhartová.
     
    24:18
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, Maďarky srovnávají! Prosadila se útočnice Lili Pinterová a v úvodu druhé třetiny tu máme nečekané vyrovnání. Asistence: Alexandra Gowieová.
     
    17:05
    Krátce před koncem první periody budou mít hokejistky Česka příležitost k navýšení hubeného vedení. Na lavici hanby odchází Dorottya Medgyesová (HUN) na dvě minuty za podražení.
     
    13:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Až ve 14. minutě se reprezentantky České republiky radují z prvního zásahu. Má ho na svědomí kapitánka ALENA POLENSKÁ, které na gól nahrávaly obě její kolegyně z útoku. Asistence: Kristýna Kaltounková, Vendula Přibylová.
     
    04:54
    První výhodu o jednu hráčku v poli budou mít vzápětí také Češky. Obránkyně Enikö Tothová (HUN) je vyloučena taktéž za hákování a na dvě minuty oslabí svůj tým.
     
    02:49
    První přesilovou hru v utkání si zahrají Maďarky. Na trestnou lavici míří Dominika Forejtová (CZE), jež si odsedí menší trest za hákování.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 14. Polenská (Kaltounková, Přibylová), 27. Lédlová (Manhartová) – 25. L. Pinterová (Gowieová), 56. Ronaiová (Szelenyiová, K. Jokai Szilagyová), rozh. náj. L. Pinterová


    Česko: Juřicová (nájezdy Peslarová) – Flachsová, Tejralová, Horálková, Herzigová, Pácalová, Černá – Polenská, Přibylová, Kaltounková – Manhartová, Povová, Lédlová – Vanišová, Pejzlová, Bukolská – Mlýnková, Forejtová, Matoušková
    Maďarsko: A. Nemethová (Horvathová) – Tothová, B. Nemethová, Odnogaová, Mayerová, Partosová, Medgyesová, Grkovicová, Szelenyiová – H. Pinterová, L. Pinterová, Dabasiová – Gowieová, Z. Jókai Szilagyová, Somogyiová – K. Jókai Szilagyová, Trencsenyiová, Brglesová – Gottlibetová, Pavuková, Ronaiová

    Diváci: 50
    bahis siteleri