Vancouver – Anaheim 2:1 (1:0 po s.n.) | Buffalo – Detroit 3:4 (kon.) | Edmonton – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Los Angeles – Philadelphia 2:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
Sobota 02.01.2016, 22:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Fantastický zákrok Quicka, kterému sice při střele Girouxe překážel Simmonds, ale domácí gólman měl lapačku tam, kde ji měl mít!
     
    58:35
    A bude se vhazovat po pravici Quicka, mezitím odjíždí na střídačku gólman Neuvirth, hosté to zkouší bez brankáře a s šesti hráči v poli!
     
    58:18
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:13
    A pozor, bude se vylučovat na straně LA! Tanner Pearson podrazil v útočném pásmu Girouxe, hloupý faul!
     
    56:48
    Oddechový čas pro domácí.
    47:50 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    47:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté rychle využívají přesilovou hru, Jakub Voráček pálí z pravé strany, jeho střelu Quick vyráží, ale Wayne Simmonds se dostal k dorážce, poslal puk před brankovou čáru, kde se důrazem prosazuje BRAYDEN SCHENN. Asistence: Wayne Simmonds a Jakub Voráček.
     
    47:28
    Nakonec je to posouzeno jako hákování, Jake Muzzin, kterému Jakub Voráček chtěl po vyhraném osobním souboji "pláchnout", musel hákovat a nyní si i odsedět dvouminutový trest!
     
    39:40
    A domácí se dostali do velké šance, kdy Anže Kopitar netrefil z pravé strany odkrytou branku, když po předchozím zákroku zůstal Neuvirth na břiše, nicméně špičkou lapačky ještě dokázal puk vytěsnit!
     
    36:30
    Opět minela hostů, tentokrát Neuvirth zneškodnil vyloženou šanci Nolana!
     
    31:46
    Rychlý výpad hostů, Jakub Voráček neměl od levého mantinelu komu přihrát, tak zkusil vypálit a málem překvapil Quicka, který sice ukryl puk někde mezi betony, ale svým zákrokem si vůbec nebyl jistý!
     
    28:44
    Ryan White dostává dvouminutový trest za držení, Anže Kopitar se skácel k ledu v útočném pásmu, přesilová hra Los Angeles!
     
    24:30
    Frustrovaný Jevgenij Medvěděv následně fauluje Pearsona, kterého podráží a po zásluze dostává dvouminutový trest.
     
    19:30
    Jake Muzzin si v souboji s Rafflem nepočínal v souladu s pravidly a za držení dostává dvouminutový trest.
     
    19:28
    B. Schenn pálí z pravé strany, to byla vyložená šance, Quick ale dokázal fantasticky vyrazit!
    17:14 Drew DOUGHTY - 2:0
     
    17:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Muzzin si všiml na levé straně zcela volného DREW DOUGHTYHO, který se do jeho přihrávky "opřel" a z voleje propálil Neuvirtha. Ten na dělovku do levého horního růžku nemohl zareagovat. Asistence: Jake Muzzin a Anže Kopitar.
     
    15:35
    Shayne Gostisbehere nestačil v souboji s Gáboríkem a u mantinelu ho nedovoleně atakoval, dostává dvě minuty a domácí si zahrají svou první přesilovou hru.
     
    11:05
    Závar v brankovišti Flyers po další chybě, kterou vyrobil Gostisbehere, ten při rozehrávce přihrál na hůl Lewisovi, jenž se prodral před Neuvirtha, ale ten znovu fantasticky zachránil, i s přispěním vlastního obránce!
     
    08:26
    A další chyba Letců v rozehrávce, tentokrát z levé strany dostává šanci Jordan Nolan, jehož střelu ale Neuvirth bravurně zneškodnil!
    07:33 Dwight KING - 1:0
     
    07:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Letci byli pod tlakem, těžko se dostávali z vlastní třetiny, navíc se všichni spoléhali na to, že Radko Gudas zvládne rozehrát, to se mu ale nepodařilo a místo rozehrávky doslova "namazal" Gáboríkovi, kterému ze střídačky naskočili dva spoluhráči, z nichž se střelecky před Neuvirthem dokázal z pravé strany prosadit DWIGHT KING. Asistence: Marián Gáborík.
     
    01:45
    Nyní jsou již Letci v útočném pásmu, Jakub Voráček předložil parádní pas na pravou stranu na Gifouxe, který poslal puk před branku a ten si srazil nešťastně bránící McNabb, ale Quick fantasticky holí zachránil.
     
    01:09
    Domácí Alec Martinez zahákoval u vlastní branky Raffla a dostává dvě minuty.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 8. King (Gáborík), 18. Doughty (Muzzin, Kopitar) – 48. B. Schenn (Simmonds, Voráček)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Ehrhoff, McBain – Lucic, Kopitar, Toffoli – Pearson, Shore, Gáborík – King, Lewis, Brown – Mersch, Anderoff, Nolan
    Philadelphia Flyers: Neuvirht (Mason) – Streit, Schultz, Gostisbehere, L. Schenn, Del Zotto, Gudas, Medvěděv – Raffl, Giroux, B. Schenn – Voráček, Couturier, Simmonds – Vande Velde, Bellemare, White – Laughton, Umberger

    Rozhodčí: Hebert, Watson – Wheler, Nansen

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri