Švýcarsko – Bělorusko 5:1 (kon.) | Rusko – Dánsko 4:3 (po pr.) | Švédsko – Slovensko 6:0 (kon.)
Finsko – Kanada 6:5 (kon.) | USA – Česko 7:0 (kon.)
po prodl.
Rusko
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
Dánsko
Sobota 02.01.2016, 13:10 • Hartwall Arena • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Vladislav KAMENĚV - 4:3
     
    65:00
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VLADISLAV KAMENĚV hrdinou dnešního utkání! Nejdříve vyrovnal v poslední minutě a nyní rozhoduje. Ivan Provorov mu poslal puk na brankoviště, odkud střelou mezi betony posílá Rusko do semifinále. Vidíme smutné obličeje dánských hokejistů, stydět se ovšem nemusí. To byl zápas. Asistence: Ivan Provorov, Andrej Světlakov.
    59:16 Vladislav KAMENĚV - 3:3
     
    59:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ale nakonec tento obrovský tlak brankou končí. Velký smutek na jedné straně a velká radost na straně druhé! Artur Lauta vypálil z levé strany, což ještě nic neznamenalo. K dorážce se dostal totiž VLADISLAV KAMENĚV, jenž střelou pod víko vyrovnal! Asistence: Artur Lauta, Ivan Provorov.
    54:36 Emil CHRISTENSEN - 2:3
     
    54:36
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Ona tato pohádka o dánském zázraku možná nekončí! Ojedinělý útok houževnatých Seveřanů končí krásnou brankou. Střelu Anderse Krogsgaarda vyrazil brankář jen na levou stranu, odkud se bekhendem prosadil EMIL CHRISTENSEN! Asistence: Anders Krogsgaard.
    52:31 Artur LAUTA - 2:2
     
    52:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní už to ovšem neplatí. Rusko se konečně dočkalo! Alexandr Dergačjov se po buly zmocnil puku a nádherně jej poslal přes brankoviště na ARTUTA LAUTU, který konečně dokázal skórovat! Asistence: Alexandr Dergačjov, Radel Fazlejev.
    29:20 Thomas OLSEN - 1:2
     
    29:20
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, houževnatí Dánové jdou do vedení! Střela Kristiana Jensena z levé strany byla brankářem Georgijevem vyražena přímo na hokejku najíždějícího THOMASE OLSENA, kterému prázdnou branku nedělalo problém trefit! Asistence: Kristian Jensen, Soren Nielsen.
    22:37 Markus JENSEN - 1:1
     
    22:37
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Rusku nejdříve nevyšla střela z pravé strany, a tak přišlo vyrovnání! Thomas Olsen zavezl puk do útoku po pravé straně a následně jej nahodil na branku. Tam jej jeden z dánských hráčů ještě posunul před branku, kam si najel MARKUS JENSEN. Tomu se povedlo najet si do dobré pozici a ideálně zakončit! Asistence: Jeppe Holmberg, Thomas Olsen.
    02:49 Jegor KORŠKOV - 1:0
     
    02:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    První aktivní hra Ruska v útočném pásmu končí úvodní brankou. Nejdříve musela obrana čelit střele od modré čáry a následné dorážce, která šla vedle. Za brankou se ale puku ujal JEGOR KORŠKOV, který využil dezorientace brankáře a zpoza branky zakončil! Asistence: Pavel Kraskovskij. Asistence: Jegor Rykov.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 3. Korškov (Kraskovskij, Rykov), 53. Lauta (Dergačjov, Fazlejev), 60. Kameněv (Lauta, Provorov), 65. Kameněv (Provorov, Světlakov) – 23. Markus Jensen (Holmberg, Olsen), 30. Olsen (K. Jensen, Nielsen), 55. Christensen (Krogsgaard)


    Rusko: Georgijev (Samsonov) – Rykov, Žuldikov, Provorov, Mikulovič, Sergejev, Šaripzjanov, Bojkov, Voronkov – Kraskovskij, Polunin, Korškov – Svečnikov, Lazarev, Kamenev – Světlakov, Kaprizov, Kuzmenko – Fazlejev, Lauta, Dergačjov
    Dánsko: Lillie (Seldrup) – Lassen, Mieritz, Krogsgaard, Knudsen, Weichel, Morten Jensen, Adamsen – From, Krag, True – Jensen K., Røndbjerg, Nielsen – Olsen, Korsgaard, Holmberg – Markus Jensen, Boysen, Andersen – Christensen

    Rozhodčí: Rantala, Wiegand – Hribar, Kaderli
    bahis siteleri