Švýcarsko – Bělorusko 5:1 (kon.) | Rusko – Dánsko 4:3 (po pr.) | Švédsko – Slovensko 6:0 (kon.)
Finsko – Kanada 6:5 (kon.) | USA – Česko 7:0 (kon.)
konec
USA
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
Česko
Sobota 02.01.2016, 19:00 • Helsinki Ice Hall • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Tak v poslední minutě dnešního zápasu se ještě síly na ledě vyrovnají! Na trestnou lavici míří Američan Brock Boeser, který nedovoleně bránil Davida Kašeho.
     
    58:08
    Český celek špatně střídal, a hrál v šesti! Na trestnou lavici nakonec odchází odpykat trest Alex Rašner.
     
    46:49
    Český tým si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici odchází Matthew Tkachuk, který před brankou Nedeljkovice hákoval Pavla Zachu!
     
    41:03
    Další přesilová hra pro americký celek! U mantinelu byl příliš důrazný Jakub Zbořil, který narazil na mantinel Colina Whita, a dostává dvě minuty!
     
    39:22
    Američané si zahrají další přesilovou hru! Do úniku se dostal Colin White, a za zachránnou brzdu musel opět zatáhnout Alex Rašner!
     
    36:17
    Američané navíc půjdou do čtyř! Coli White se pokoušel za každou cenu zastavit unikajícího Smejkala, a tak se uchýlil k faulu!
     
    35:28
    Američané dlouho kombinovali v útočném pásmu, nicméně stále vyčkávali, a do zakončení se nakonec nedostali. Na trestnou lavici tedy míří Alex Rašner, který ve středním pásmu podrazil Hitchocka.
     
    27:41
    Hlavní rozhodčí budou poprvé v tomto zápase vylučovat! Američané se dostali do přečíslení, a zakončovat mohl Bjork. Za záchrannou brzdu zatáhl Jan Ordoš, který dostává dvě minuty!
    Marken.cz

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 6. Schmaltz (Boeser), 16. Dvorak (Carlo, Milano), 25. Matthews (Borgen), 30. Matthews (Schmaltz, Werenski), 39. Eansor, 41. Matthews, 52. Debrincat (Donato, Macinnis)


    USA: Nedeljkovic (Halverson) – Werenski (C), Carlo, Belpedio (A), Borgen, Fortunato, McAvoy JR., Krys – Tkachuk, White, Matthews (A) – Bjork, Dvorak, Milano – Schmaltz, Hitchcock, Boeser – Eansor, Macinnis, Donato – Debrincat
    Česko: Vaněček (od 21.Stezka) – Sklenička, Mašín (C), Zbořil, Ščotka, Rašner, Hronek, Mikliš – Pastrňák (A), Špaček, Smejkal – Zacha, Lakatoš, Veselý – Stránský, Chlapík, Kaše (A) – Voženílek, Ordoš, Šoustal – Tomášek

    Rozhodčí: Fonselius, Iverson – Chartrand-Piche, Nieminen
    bahis siteleri