Olomouc – Warriors Brno 4:0 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 1:3 (kon.) | HC Litvínov – Ústí n/L 8:5 (kon.)
Kladno – Liberec 3:7 (kon.) | PZ Kladno – Písek 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 7:2 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 02.01.2016, 16:30 • ZS Bouchalky, Žďár nad Sázavou • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:41
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Teplý - 2 min., podražení).
     
    49:23
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zvěřina - 2 min., hákování).
     
    41:40
    Žďár právě vstřelil branku!
    Domácí střílí Havlíčkovu Brodu toho nepopulárního "bůra". Jaromír Pytlík našel přihrávkou zpoza branky před brankovištěm TOMÁŠE KŘEHLÍKA, kterého napoprvé vychytal hostující brankář, nicméně na dorážku už byl Arbelovský krátký! – 5:0. Asistence: Jaromír Pytlík.
     
    36:03
    Ránu Primožiče vyrazil Arbelovský před sebe, kde dorážel Pytlík, ale hostující brankář se dokázal bleskově přesunout a natáhnout beton proti jeho dorážce, čímž zabránil jasnému gólu.
     
    34:45
    Caha se dostal do úniku, ale tváří v tvář před Arbelovským selhal, jeho rána letěla vysoko nad branku.
     
    29:10
    Žďár právě vstřelil branku!
    A přichází další úder. Nahozený kotouč ze středního pásma vyrazil Arbelovský pouze před sebe, kde si pro kotouč sjel JAROMÍR PYTLÍK a po kličce do forhandu dokázal rozvlnit síť počtvrté a zároveň si připsat čtvrtý bod v dnešním zápase. – 4:0. Asistence: Miroslav Kukla.
     
    27:09
    Žďár právě vstřelil branku!
    Po ubráněném pětiminutovém oslabení přichází tvrdý úder Plamenů. JAROMÍR PYTLÍK se protlačil před brankoviště Arbelovského, kterého pořádně roztáhl a pak pod ním dokázal poslat kotouč za jeho záda! – 3:0. Asistence: Tomáš Křehlík, Michal Trejbal.
     
    25:21
    Střelu Adama od modré čáry dojel před Vackem Tecl a dostal se k dorážce, nicméně domácí brankář se dokázal přesunout a puk zneškodnit.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Matěcha - osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Trejbal.
     
    19:15
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté jsou o něco málo aktivnější, ale domácím se daří zvýšit! Arbelovského z pravého kruhu prostřelil ŽAN PRIMOŽIC! – 2:0. Asistence: Jaromír Pytlík.
     
    14:33
    Dvakrát během několika sekund naservíroval Pejchal gólovou přihrávku Kynclovy, který ale ani v jednom případě nedokázal doklepnout kotouč za záda Vacka.
     
    06:04
    Kotouč na hůl dostal na pravém kruhu Tecl, který střílel a poté málem využil situace, když Vacek nevěděl, kde má odražený kotouč a dorážel. Hostující útočník, ale trefil jen stranu branky Žďáru.
     
    04:18
    Vyloučení na domácí straně. Za podražení je vyloučen Poul.
     
    01:07
    Žďár právě vstřelil branku!
    Rychlé vedení domácích hráčů. TOMÁŠ KŘEHLÍK se procpal podél pravé strany před branku Havlíčkova Brodu a podařilo se mu propasírovat kotouč za záda Arbelovského škvírou u jeho tyče! – 1:0. Asistence: Jaromír Pytlík.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 2. Křehlík (Pytlík), 20. Primožič (Pytlík), 28. Pytlík (Křehlík, Trejbal), 30. Pytlík (Kukla), 42. Křehlík (Pytlík)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Vacek – Melichar, Matěcha, Pachl, Myška, Kukla – Trejbal, Křehlík, Jindra, Primožič, Šutera, Pytlík, Brejcha, Nedomlel, Caha, Poul, Tobiáš
    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Škareda, Vacík, Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl, Rybáček, Krajíček, Dudek, Teplý, Pejchal, Kyncl

    Rozhodčí: Pilný – Polák, Rampír.
    bahis siteleri