Havlíčkův Brod – Řisuty 3:0 (kon.) | Poruba 2011 – Frýdek-M. 1:3 (kon.) | Kolín – Tábor 2:1 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 1:0 (kon.) | Sokolov – Kobra 3:6 (kon.) | Vsetín – Val. Meziříčí 12:0 (kon.)
Pelhřimov – Bílina 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
HC Řisuty
Neděle 03.01.2016, 15:30 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Západ • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři vstřelili nesmírně důležitou branku, jež by je mohla definitivně uklidnit! David Vala rychlou nahrávkou založil bleskový kontr, při němž při přečíslení 2 na 1 našel Tomáš Chlubna křížnou nahrávkou v levém kruhu JEVGENIJE KONDRATĚVA, jež vypustil ze své hole svůj obávaný projektil z voleje a puk zapadl k první tyčce za přesouvajícího se gólmana Ilašenka! Asistence: Tomáš Chlubna, David Vala.
     
    29:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se teď už ale otřásá v základech a opět raduje s velkou chutí, jak je jeho zvykem, LUKÁŠ ENDÁL! Miroslav Třetina mu znovu nabil do takřka totožné pozice a jeho velký kamarád vypustil opět nechytatelnou dělovku z první, jež odrazem o horní tyčku zapadla za záda bezmocného brankáře Ilašenka! Asistence: Miroslav Třetina a Jevgenij Kondratěv.
     
    02:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se usadili na dlouhou dobu v útočném pásmu a svůj velký tlak korunovali důležitým prvním gólem! A plyšáci v rámci dohodnuté charitativní akce fanoušci hází na led, s jejichž odklízením pomáhají všichni hráči, aby se mohlo co nejrychleji pokračovat ve hře! Kotouče se po Miroslavu Dubnovi chopil na pravém křídle LUKÁŠ ENDÁL, sjel si na osu hřiště a čelem k bráně z mezikruží tvrdou ranou propálil gólmana Ilašenka! Asistence: Miroslav Duben.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. Endál (Duben), 30. Endál (Třetina, Kondratěv), 48. Kondratěv (Chlubna, Vala)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Vala, Duben "A", Kořínek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Hlídek, Cejpek, Ludvík
    HC Řisuty: Ilašenko (Škubal) – Kašák, Kužel, Dostál, Bílek, Muláček, Raclavský, Ovčinnikov, Sedláček – Sladký, Kos "C". Náprstek, Záleský, Brém, Krpata, Fortelka, Čurda, Slavíček, Arnošt, Janeček, Šilhavý

    Rozhodčí: Tomáš Veselý – Radek Špringl, Jan Pechánek

    Diváci: 450
    bahis siteleri