Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 3:8 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (po pr.) | Sparta – K. Vary 2:0 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 2:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:8 (2:4, 1:2, 0:2)
HC Motor České Budějovice
Neděle 03.01.2016, 12:00 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • O udržení
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to ode mne vše. V Kotlině ovšem program pokračuje. V 15:30 se proti sobě postaví v rámci druhé ligy BK Havlíčkův Brod a HC Řisuty, od 18:30 pak odehrají havlíčkobrodští junioři utkání proti Jindřichovu Hradci. Přeji příjemnou neděli. (14:14:42)
     
    V závěrečné periodě jsme viděli ještě dva góly a oba spadly do havlíčkobrodské branky. Hosté si tak vezou z Kotliny 3 body za přesvědčivé vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Martin Beránek poslal poslední střelu zápasu z levé strany, tvrdý projektil ale přelétl svatyni domácích. Víc už se pravděpodobně v tomto utkání nestane.
     
    58:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor potvrzuje v závěru svoji dominanci v tomto utkání a odskakuje na rozdíl pěti branek. Střelu Šimona Kubíčka tečoval ONDŘEJ VACULÍK a kotouč zapadl přesně mezi betony Jakuba Kružíka! Asistence: Šimon Kubíček, Vojtěch Krcho.
     
    58:33
    Adam Dvořák zachytil rozehrávku hostů před modrou čarou a poslal ho svému spoluhráči před bránou, toho ale vychytal Daniel Svoboda.
     
    57:25
    Filip Novák s Tomášem Kulhánkem se vrací do hry a oba celky hrají v plném počtu.
     
    56:45
    Michal Silný se vytočil v levém kruhu a zakončil, Jakub Kružík jeho pokus vyrazil pravým betonem.
     
    56:26
    Domácím se nepodařilo rozehrát přesně a je z toho jenom zakázané uvolnění.
     
    55:25
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát na obou stranách. Současně jsou vyloučeni Filip Novák (CEM) a Tomáš Kulhánek (HBR) na 2 minuty za hrubost. Hrát se bude 4 na 4.
     
    55:17
    Hosté v plném počtu.
     
    54:55
    Hosté překazili kombinaci Havlíčkova Brodu a dlouhým vyhozením se osvobozují.
     
    54:16
    Bruslaři pokračovali v tlaku a dostali se k několika dorážkám na českobudějovickém brankovišti, Daniel Svoboda si ovšem ve skrumáži těl dokázal puk najít a přikrýt ho svojí lapačkou.
     
    53:52
    Lukáš Pokorný se vytáčel zpoza brány, Daniel Svoboda byl ale na svém místě včas a vykopl puk svými betony.
     
    53:17
    Michal Teplý se dral dopředu a dostal se až do zakončení, byl ale bráněn nedovoleně a vybojoval přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Jan Stárek (CEM) na 2 minuty za hákování.
     
    52:26
    Michal Teplý předvedl své šikovné ruce a přešel přes trojici bránících hráčů, pak ale o puk přeci jen přišel.
     
    51:13
    Patrik Škola se po přihrávce Matěje Tomana napřáhl na modré čáře, jeho tvrdou ránu ale zablokoval svým tělem Michal Kyncl.
     
    49:36
    Hosté se dostali do další šance, Jakub Kružík nyní předvedl úspěšná zákrok proti střele Motoru z levého kruhu.
     
    48:51
    Hosté se z tlaku vymanili a ujeli do protiútoku! Dva útočníci Motoru ujížděli sami na brankáře, Matyáš Grossmann se rozhodl, že vezme situaci na svá bedra, jeho střelu ovšem vytěsnil Jakub Kružík svoji vyrážečkou!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Kohout (Teplý), 8. Teplý (Kulhánek, Pejchal), 36. Dvořák (Kohout) – 2. Egert (Toman), 7. Beránek (Čížek), 15. Vaculík (Krcho, Stárek), 18. Čížek (Beránek, Silný), 31. Beránek (Čížek, Silný), 37. Krcho (Vaculík, O. Svoboda), 44. Krcho (Vaculík), 59. Vaculík (Kubíček, Krcho)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Zvěřina "C", Škareda, Adam "A", Smolko, Horák, Krejčí, Dvořák – Kulhánek, Pejchal, Teplý "A", Pokorný, Plíhal, Kohout, Kyncl, Cachnín, Tecl, Dudek, Krajíček, Rybáček
    HC Motor České Budějovice: D. Svoboda (Prušák) – Doktor "A", Škola, Novák "A", Procházka, Stárek, Janoušek, Kubíček, Štěcha – Silný "C", Čížek, Beránek, Houdek, Krcho, Toman, Vaculík, O. Svoboda, Grossmann, Egert, Holý

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Křivohlavý, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri