Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 3:8 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (po pr.) | Sparta – K. Vary 2:0 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 2:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:8 (2:4, 1:2, 0:2)
HC Motor České Budějovice
Neděle 03.01.2016, 12:00 • ZS Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • O udržení
Partner:
     
    58:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor potvrzuje v závěru svoji dominanci v tomto utkání a odskakuje na rozdíl pěti branek. Střelu Šimona Kubíčka tečoval ONDŘEJ VACULÍK a kotouč zapadl přesně mezi betony Jakuba Kružíka! Asistence: Šimon Kubíček, Vojtěch Krcho.
     
    55:25
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát na obou stranách. Současně jsou vyloučeni Filip Novák (CEM) a Tomáš Kulhánek (HBR) na 2 minuty za hrubost. Hrát se bude 4 na 4.
     
    53:17
    Michal Teplý se dral dopředu a dostal se až do zakončení, byl ale bráněn nedovoleně a vybojoval přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Jan Stárek (CEM) na 2 minuty za hákování.
     
    48:51
    Hosté se z tlaku vymanili a ujeli do protiútoku! Dva útočníci Motoru ujížděli sami na brankáře, Matyáš Grossmann se rozhodl, že vezme situaci na svá bedra, jeho střelu ovšem vytěsnil Jakub Kružík svoji vyrážečkou!
     
    43:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté své vedení znovu navyšují a jejich náskok už vypadá hrozivě. VOJTĚCH KRCHO se bez problému dostal od levého hrazení až před bránu, kde si vymíchal bezmocného Jakuba Kružíka a zasunul puk do sítě podél jeho betonu! Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    40:36
    Michal Silný (CEM) je vyloučen na 2 minuty za napadení a Havlíčkův Brod si zahraje přesilovou hru.
     
    36:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté ale dokázali bleskově zareagovat a opět vedou o tři branky. Puk se od Ondřeje Svobody přes Ondřeje Vaculíka dostal až k VOJTĚCHU KRCHOVI, jenž překonal také Jakuba Kružíka v domácí svatyni! Asistence: Ondřej Vaculík, Ondřej Svoboda.
     
    35:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A domácí snižují! Tomáš Kohout našel před bránou nepokrytého ADAMA DVOŘÁKA, jenž se bez přípravy opřel do puku, který se zastavil až v síti za zády Daniela Svobody! Asistence: Tomáš Kohout.
     
    33:21
    Radim Pejchal (HBR) navíc neudržel nervy na uzdě a po menší strkanici je vyloučen na 2 minuty za hrubost. Hostující aktér potyčky vyvázl bez trestu. Bude se pokračovat ve hře 4 na 4.
     
    32:04
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Toman - 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:51
    A hosté se znovu radují, teď jejich radost ovšem brzy opadla. Motor sice dostal kotouč za záda Dominika Arbelovského, jenže podařilo se mu to vysokou holí, gól tak nemůže být uznán. V domácím brankovišti došlo ke střídání, Dominika Arbelovského nahrazuje Jakub Kružík.
     
    30:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté ujeli po levé straně do protiútoku a radují se! Po ráně MARTINA BERÁNKA se rozezvučela tyč, byla to ale zadní tyč, Motor jde tak po parádně umístěné ráně do dvoubrankového vedení! Asistence: Jakub Čížek, Michal Silný.
     
    29:20
    Motor stále okupoval pásmo Havlíčkova Brodu, Richard Cachnín ale vybojoval kotouč na modré čáře a uháněl rychle dopředu po pravé straně. V těsném bránění pak v pádu posunul kotouč na osu hřiště, kde byl úplně volný Michal Kyncl, jeho kličku před brankovištěm ale zlikvidoval Daniel Svoboda!
     
    26:22
    Motor si zahraje druhou početní výhodu, když byl vyloučen Ondřej Plíhal (HBR) na 2 minuty za podražení.
     
    21:12
    Filip Houdek (CEM) je vyloučen na 2 minuty za podražení a Havlíčkův Brod si zahraje první přesilovou hru.
     
    19:54
    Michal Teplý vystihl rozehrávku hostů a uháněl sám na gólmana, Daniel Svoboda si ale počínal na výbornou a blafák havlíčkobrodského útočníka vytěsnil svými betony!
     
    17:59
    Matěj Škareda (HBR) je vyloučen na 2 minuty za faul kolenem.
     
    17:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak teď už se domácím vyrovnat nepodařilo. Ba naopak hosté své vedení ještě zvyšují. Hosté výborně uvolnili Martina Beránka, jenž se ocitl úplně sám mezi kruhy. Sjel si blíže k bráně a zakončoval bekhendovým blafákem, který ještě domácí brankář svoji vyrážečkou zneškodnil. Puk se ale odrazil k nepokrytému JAKUBU ČÍŽKOVI, který ho pohotově dorazil do odkryté části brány! Asistence: Martin Beránek, Michal Silný.
     
    14:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Teď už se ale hosté prosazují a potřetí jdou do vedení. Vojtěch Krcho poslal přihrávku z levého kruhu před brankoviště, kde stál připravený ONDŘEJ VACULÍK, jemuž už stačilo pouze nastavit hůl, aby se puk od bekhendové strany jeho čepele odrazil až za záda přesouvajícího se Dominika Arbelovského! Asistence: Vojtěch Krcho, Jan Stárek.
     
    10:40
    Dva hostující útočníci pelášili dopředu úplně sami na domácího brankáře! Martin Beránek vzal situaci na sebe, jeho svižná rána zápěstím ale těsně minula horní tyč Arbelovského klece! Domácí následně raději vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    07:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tomu říkám přestřelka! Domácí se druhou obdrženou brankou nenechali zaskočit a opět velmi rychle vyrovnávají! Radim Pejchal se z pravé strany natlačil až před bránu a zakončoval bekhendovým blafákem. Ten Daniel Svoboda zlikvidoval svými betony, puk se ale odrazil před brankoviště, odkud MICHAL TEPLÝ trefil odkrytou část českobudějovické klece! Asistence: Tomáš Kulhánek, Radim Pejchal.
     
    06:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté vlétli do pásma Havlíčkova Brodu a po tečované střele se puk odrazil od břevna. Motor se ale rozjel na plné otáčky a vytvořil si obrovský tlak před brankovištěm Bruslařů, až se nakonec puk dostal na hůl MARTINA BERÁNKA, který jej pohotově zasunul mezi betony domácího gólmana! Asistence: Jakub Čížek.
     
    03:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Michal Teplý zavezl puk do útočného po levé straně a už se zdálo, že puk držel příliš dlouho, v tom ale poslal přesnou přihrávku k protější tyči, odkud TOMÁŠ KOHOUT přestřelil natažený beton Daniela Svobody! Asistence: Michal Teplý.
     
    01:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné! Hosté se dostávají velice brzy do vedení a havlíčkobrodský strážce svatyně nemá úplně čisté svědomí. Matěj Toman vyslal dopředu po pravé straně JIŘÍHO EGERTA, jenž ze spodku kruhu vyslal bekhendovou střelu, kterou sice Dominik Arbelovský pokryl svým levým betonem, jenže ten položil na led až kousek za brankovou čarou! Asistence: Matěj Toman.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Kohout (Teplý), 8. Teplý (Kulhánek, Pejchal), 36. Dvořák (Kohout) – 2. Egert (Toman), 7. Beránek (Čížek), 15. Vaculík (Krcho, Stárek), 18. Čížek (Beránek, Silný), 31. Beránek (Čížek, Silný), 37. Krcho (Vaculík, O. Svoboda), 44. Krcho (Vaculík), 59. Vaculík (Kubíček, Krcho)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Zvěřina "C", Škareda, Adam "A", Smolko, Horák, Krejčí, Dvořák – Kulhánek, Pejchal, Teplý "A", Pokorný, Plíhal, Kohout, Kyncl, Cachnín, Tecl, Dudek, Krajíček, Rybáček
    HC Motor České Budějovice: D. Svoboda (Prušák) – Doktor "A", Škola, Novák "A", Procházka, Stárek, Janoušek, Kubíček, Štěcha – Silný "C", Čížek, Beránek, Houdek, Krcho, Toman, Vaculík, O. Svoboda, Grossmann, Egert, Holý

    Rozhodčí: Marek Honza – Petr Křivohlavý, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri