Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 3:8 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (po pr.) | Sparta – K. Vary 2:0 (kon.)
HC Plzeň – Kladno 2:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
PZ Kladno
Neděle 03.01.2016, 12:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    Já se s Vámi loučím a děkuji za pozornost. (13:58:56)
     
    Dramatický zápas vyhrávají hosté 3:2 po prodloužení. Ústí nad Labem si připisuje do Tabulky dva body a záchrana nejvyšší soutěže ze zase o něco reálnější. Kladno do tabulky získává body dva.
     
    Konec zápasu.
     
    Devátý gól v letošní sezóně pro Matyáše Rendla, dnes zaznamenal hattrick. Jiří Beneš si připisuje šestou letošní asistenci a pro Jiřího Neisse se jedná o jedenáctou přihrávku na gól.
     
    64:34
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Zápas do nájezdů nepůjde, protože hostující MATYÁŠ RENDLA rozhoduje o tom, že Kladno získává bod navíc. Asistence: Jiří Beneš, Jiří Neiss.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Matyáš Rendla poslal ve 48. minutě Kladno znovu do vedení. Náskok hostujícího celku trval poměrně dlouho. Dvanáct sekund před koncem základní hrací době se prosadil, dnes podruhé, Vít Šindelář, který poslal zápas do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Desátý gól Víta Šindeláře přišel ve správnou chvíli. Tomáš Čermák si na vyrovnávací gól připsal třináctou asistenci v aktuálním ročníku.
     
    59:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Výtečně to teď udělal VÍT ŠINDELÁŘ, který dvanáct sekund před koncem základní hrací doby vyrovnává na 2:2. Asistence: Tomáš Čermák.
     
    Pro Matyáše Rendla se jedná o osmou branku v letošní sezóně, ta je nyní v tomto zápase rozhodující. Přihrávající Adam Runza zaznamenal čtvrtou asistenci.
     
    47:30
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se dostává do vedení. Druhou branku hostujícího týmu dává MATYÁŠ RENDLA. Dobrou práci odvedl také přihrávající Adam Runza. Asistence: Adam Runza.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední třetina přinesla dvě branky. Nejprve se Kladno dostalo do vedení díky povedené střele Jířího Neisse. Slovan o minutu později dokázal vyrovnat na 1:1. Devátým gólem v letošní sezóně upravil skóre Vít Šindelář. Za nerozhodného stavu šly oba týmy do kabin. Co se týká střel na branku, jsou domácí hokejisté aktivnější. V tomto ohledu vedou 21:9.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:39
    Hosté v plném počtu.
     
    Dnes druhé vyloučení pro hostujícího Davida Routu, v letošní sezóně má deset trestných minut.
     
    36:39
    Vyloučení v týmu PZ Kladno (Routa - 2 min., podražení).
     
    Devátý gól v letošní sezóně pro Víta Šindeláře. Pavel Gottfried si připsal asistenci číslo dvanáct.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 26. Šindelář (Gottfried), 60. Šindelář (Čermák) – 25. Neiss (Routa, Rendla), 48. Rendla (Runza), 65. Rendla (Beneš, Neiss)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Korub) – Štochl, Štěpánek, Stuchlý, Mareš, Vidlička – Costa, Harkabus, Batryn, Čermák, Magasanik, Šindelář, Janoušek, Tůma, Gottfried, Machulda
    PZ Kladno: Novotný (Altrichter) – Vokurka, Volráb, Tainitzer, Beneš, Janega, Šmatlák, Pelant, Soukup – Neiss, Šimáček, Stůj, Runza, Ploch, Pokorný, Routa, Čermák, Jelínek, Pejchal, Turek, Rendla,

    Rozhodčí: Krob – Goltsch, Folk
    bahis siteleri