New Jersey – Detroit 0:1 (kon.) | St. Louis – Ottawa 2:3 (po pr.) | Colorado – Los Angeles 4:1 (kon.)
Edmonton – Carolina 1:0 (po pr.) | Vancouver – Arizona 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Arizona Coyotes
Úterý 05.01.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Radim Vrbata (VAN) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:52

    (Zbyněk Michálek ani Martin Hanzal kvůli zranění do zápasu proti Vancouveru Canucks nenastoupili.) (06:53:16)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Shane Doan (ARI) 2+0
    2. Daniel Sedin (VAN) 1+0
    3. Oliver Ekman-Larsson (ARI) 0+0
     
    Arizona Coyotes ve druhém zápase tripu po západní Kanadě vítězí na ledě Vancouveru Canucks a po prohře v Edmontonu po samostatných nájezdech získává body v normální hrací době. O osudu utkání rozhodl dvougólový střelec a kapitán Shane Doan. Daniel Sedin sice dokázal několik sekund po neuznaném gólu Michaela Stonea vrátit svůj tým zpět do hry, ale v závěru utkání už se Vancouveru vyrovnat nepodařilo. Hodně blízko vyrovnání byl minutu před koncem Jannik Hansen, který dokázal zamířit mezi betony Louise Domingueho a jeho střela směřovala do brány, jenže brankář Coyotes dokázal puk na brankové čáře zasednout. Konečný výsledek. Vancouver Canucks 2 Arizona Coyotes 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Puk byl ve středním pásmu sražen na jednu ze střídaček a ještě budeme svědky jednoho vhazování. Jacob Markstrom se ještě vrátil do brány.
     
    59:38
    Arizona Coyotes po přežití kritické situace vyhazuje puk do středního pásma a Vancouver se nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    59:15
    Žádný z týmů už si nemůže v závěru zápasu vzít po využití Coach Challenge oddechový čas.
     
    59:00
    Rozhodčí ještě přezkoumali po Coach Challenge hlavního trenéra Arizony Davea Tippetta video, gól ale nebyl uznán.
     
    59:00
    Daniel Sedin po vyjetí zpoza brány střelou po ledě orazítkoval vnější oblouk brány, od kterého se puk odrazil k Jannikovi Hansenovi a ten střelou z blízkosti zamířil mezi betony Louise Domingueho. Puk poté směřoval po ledě do brány, brankář Arizony Coyotes ho ale na brankové čáře dokázal zasednout!
     
    58:45
    Alexander Edler napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která byla sražena do ochranné sítě.
     
    58:40
    Canucks se podařilo usadit v útočném pásmu, Jacob Markstrom ale zatím nedostává pokyn k tomu, aby vyjel na střídačku.
     
    58:14
    Necelé dvě minuty zbývají do konce zápasu a hra se odehrává za bránou Vancouveru Canucks.
     
    57:31
    Jared McCann se na pravém křídle krásně zbavil protihráče a poté napřáhl k nebezpečné střele, kterou Louis Domingue dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    57:07
    Jako bych to zakřikl a Canucks se dostali do zakončení, s tím si ovšem Louis Domingue hravě poradil a po přerušení hry následuje poslední reklamní přestávka.
     
    56:38
    Vancouveru Canucks se v poslední době nedaří usadit v útočném pásmu a to je problém. Coyotes nyní skvěle brání své jednobrankové vedení.
     
    55:52
    I kdyby nyní Canucks inkasovali, za dvoubrankového manka by to i tak určitě ještě zkusili bez brankáře.
     
    55:10
    Do konce zápasu zbývá necelých pět minut a pomalu se blíží doba, kdy to domácí hráči Vancouveru určitě zkusí ve hře bez brankáře.
     
    54:34
    Alex Biega se nedostal v útočném pásmu ke střele ani přihrávce a Coyotes se o mantinel podařilo puk vyhodit do obranného pásma Vancouveru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 34. Horvat, 45. D. Sedin (H. Sedin, Tanev) – 27. Doan (Murphy, Richardson), 34. Dauphin (Rieder, Domingue), 42. Doan (Rieder, Vermette)


    Vancouver Canucks: Markstrom (Connata) – Edler, Tanev, Hutton, Weber, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Higgins, Horvat, Vrbata – Kenins, McCann, Dorsett – Burrows (A), Vey, Cracknell. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Arizona Coyotes: Domingue (Lindback) – Ekman-Larsson (A), Murphy, Dahlbeck, Elliott, Grossman, Stone – Domi, Vermette (A), Boedker – Rieder, Dauphin, Duclair – Martinook, Richardson, Doan (C) – Chipchura, Gordon, Tichonov. Hlavní trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Kevin Pollock – Steve Barton, Ryan Gibbons
    bahis siteleri