Ath. Bilbao – Villarreal 3:2 (kon.) | Mirandés – La Coruňa 1:1 (kon.) | Valencia – Granada 4:0 (kon.)
Real Betis – Sevilla 0:2 (kon.) | Barcelona – Espanyol 4:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético 1:1 (kon.)
konec
Real Betis
0:2 (0:1)
Sevilla FC
Středa 06.01.2016, 18:15 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Na druhé straně mohl jít do protiútoku Kevin Gameiro, který si zpracoval přihrávku od Cristofora. Jeho následný postup však zastavil Pezzela, a dostává žlutou kartu!
     
    87
    Alfred N´Diaye velmi ostře dohrál ve středu hřiště hostujícího Kevina Gameira, a dostává druhou žlutou kartu! Senegalský záložník se hned Gameirovi omlouval, nicméně čas již nevrátí. Betis tak bude dohrávat v oslabení!
     
    84
    Další žlutou kartu musel hlavní rozhodčí udělit hostujícímu Cokemu, který si počínal nedovoleně v souboji s Rubénem Castrem. Betis má navíc k dispozici standardní situaci!
     
    81
    Nejprve zkoušel vybojovat pokutový kop francouzský stoper Kolodziejczak, nicméně po jeho souboji s van Wolfswinkelem se nepískalo. Následně však hostující stoper poslal k zemi Picciniho, a to už Carlose Del Cerro pískl!
     
    64
    Hlavní rozhodčí Carlos Del Cerro tentokrát opět musí sáhnout do kapsičky. Ceballos nejdříve podklouzl v souboji s Cokem, toho však následně tvrdě faulova, a dostává žlutou!
     
    60
    Na druhé polovině hřiště si to namířil středem hřiště Joaquín, kterého zastavil až za cenu faulu Krychowiak. Polský záložník následně dostává žlutou kartu! Betis má navíc k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    48
    Hlavní rozhodčí teď musel udělit další žlutou kartu, kterou dostává Cristiano Piccini. Italský zadák nestíhal v souboji s Vitolem, a tak ho fauloval!
     
    29
    Domácí Betis velmi rychle otočil hru, a dopředu postupoval Ricky van Wolfswinkel. Nizozemského útočníka však poslal následně k zemi Adil Rami, který vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    26
    Michael Krohn-Dehli to vzal ve středu hřiště opět na sebe, protáhl se kolem Petrose, a postupoval dál. Poté však dánského záložník sestřelil N´Diaye, který vidí žlutou kartu!
     
    22
    Pár sekund poté však domácí Petros absolvoval těžký souboj Adil Rami s domácím Petrosem, který zůstal ležet na zemi. Následně se strhla lehká strkanice, nicméně nic vážného! Žlutou kartu nakonec dostává právě domácí záložník, což se domácím vůbec nelíbí ...

    Jan Havlovic

    Branky: 13. Krohn-Dehli, 49. Krychowiak

    Karty:   22. Petros (RBE), 26. N´Diaye (RBE), 48. Piccini (RBE), 64. Ceballos (RBE), 90+2. Pezzela (RBE) – 29. Rami (SEV), 60. Krychowiak (SEV), 81. Kolodziejczak (SEV), 84. Coke (SEV)   87. N´Diaye (RBE)

    Neproměněná penalta: 82. Castro (RBE), mimo


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:19.
    Real Betis: Gimenéz – Piccini, Pezzella, Figueras, Varela – Digard, N´Diaye, Petros (36. Joaqín) – Portillo (52. Ceballos), Molina (69. Castro), van Wolfswinkel
    Náhradníci: Joaquín, Dani Ceballos, Adán, Cejudo, van der Vaart, Rubén Castro, Fabián Ruiz

    Sevilla FC: Sergio Rico – Coke, Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas – Cristoforo, Krychowiak – Vitolo (55. Reyes), Krohn-Dehli, Banega – Immobile (65. Gameiro)
    Náhradníci: Daniel Carrico, Gameiro, José Antonio Reyes. N´Zonzi, Konopljanka, Llorente, David Sorie

    Rozhodčí: Carlos Del Cerro – Yuste, Álvarez (vš. Španělsko)
    Úterý 12.01.2016
    Sevilla - Real Betis 4:0

    Branky: 4. Reyes, 35. Rami, 73. Gameiro, 89. Kakuta

    Karty:   41. Iborra (SEV) – 11. Castro (RBE)

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:15.
    bahis siteleri