La Coruňa – Mirandés 0:3 (kon.) | Sevilla – Real Betis 4:0 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:0 (2:0)
Real Betis
Úterý 12.01.2016, 20:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Sevilla FC v domácím prostředí deklasovala Real Betis 4:0, a zajistila si postup do čtvrtfinále španělského poháru!

    První poločas sice příliš atraktivní podívanou nenabídl, nicméně jsme viděli hned dvě branky! Do vedení se dostala domácí Sevilla hned ve čtvrté minutě zásluhou José Antonia Reyese, který dorážel před brankářem Adánem! Svěřenci Unaie Emeryho se dočkali podruhé ve 35. minutě, kdy se trefil osamocený Adil Rami!

    Ve druhém poločase se hra vyrovnala, a dokonce byli hosté i lepší. Branky však stříleli pouze domácí! Kévin Gameiro se prosadil 25 vteřin před po svém příchodu na hřiště, a navýšil na 3:0! V samotném závěru se ještě trefil Gaël Kakuta, který upravil na konečných 4:0!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:22:53)
    Fanoušci budou dnešní vítězství nad městským rivalem dlouho oslavovat!

     
    90
    Konec zápasu.
    89. Gaël KAKUTA - 4:0
     
    89
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A v samotném závěru přidává domácí celek ještě čtvrtou branku! Na hranici pokutového území se pokoušel o efektivní patičku Krohn-Dehli, která mu však příliš nevyšla. I tak se však Gameiro dostal k míči, a ten posunul do pravé části vápna pro GAËLA KAKUTU, který poslal míč přesně k tyči!
    Pohled na Gameirovu branku z tribuny

     
    88
    Exekuce se ujal Joaquín, kterému se však střela vůbec nepovedla, a španělský záložník poslal míč vysoko nad branku!
     
    87
    Portillo postupoval středem hřiště, a již se dostával do blízkosti vápna. To však nedopustil Gaël Kakuta, která svého protihráče fauloval, a bude z toho zajímavá standardní situace!
     
    86
    Jevhen Konopljanka nám teď ukázal své fotbalové umění, když ve středu hřiště dokázal proskočit mezi dvojicí protihráčů. Následně si však nedokázal obhodit Cabreru, a o míč přišel.
     
    85
    Svěřenci Juana Merina se hnali do dalšího protiútoku, který táhl středem hřiště střídající Fabián Ruiz. Jeho následná průniková přihrávka měla najít střídající Molinu, ten však na míč nedosáhl.
     
    84
    Hostující celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Juan Vargas. Peruánský obránce našel svým centrem stopera Pezzellu, jehož hlavíčka však na branku vůbec nemířila.
     
    83
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Rubén Castro, přichází Jorge Molina.
     
    81
    Betis tentokrát vybojoval zajímavou standardní situaci, které se zhostil Joaquín. Jeho centr však dokázala obrana domácí odvrátit!
    Ještě jednou připomenutí krásného chorea domácích fanoušků

     
    79
    Střídající Kévin Gameiro si tentokrát naběhl na pravé křídlo pro přihrávku od Krohn-Dehliho. Francouzský kanonýr hledal centrem ve vápně N´Zonziho. Letní akvizice Sevilly se však k hlavičce nedostala!
     
    78
    Sevilla momentálně kontroluje hru na vlastní polovině, a fanoušci si dnešní zápas užívají, neboť vítězství nad městským rivalem vždy potěší.
     
    77
    Jevhen Konopljanka inkasoval ve středu hřiště hodně ostrý úder od Joaquína, a následně na hřišti vznikla velká strkanice. Hlavní rozhodčí však nakonec dokázal situaci uklidnit .. Joaquín nakonec žlutou nedostal!
     
    75
    Betis kontroloval hru na vlastní polovině, to zjevně přestalo bavit Gonzaleze Cabreru, který se pokusil o dlouhý nákop, který měl najít Castra. Jeho centr byl však nepřesný, a skončil v zámezí.
    73. Kévin GAMEIRO - 3:0

    Jan Havlovic

    Branky: 4. Reyes, 35. Rami, 73. Gameiro, 89. Kakuta

    Karty:   41. Iborra (SEV) – 11. Castro (RBE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:15.
    Sevilla FC: Sergio Rico – Mariano, Rami, Kolodziejczak, Escudero – Iborra, N´Zonzi – Konopljanka, Banega¨(64. Kakuta), Reyes (73. Krohn-Dehli) – Llorente (73. Gameiro)
    Náhradníci: Krychowiak, Daniel Carrico, Krohn-Dehli, Gameiro, Kakuta, Muňoz, David Soria

    Real Betis: Adán – Piccini, Pezzella, Gonzalez Cabrera, Vargas – Petros, Digard (60. Kadir) – Joaquin, Ceballos (46. Ruiz), Portillo – Castro (83. Molina)
    Náhradníci: Molinero, Kadir, Jordi Figueras, Cejudo, Jorge Molina, De La Calzada, Fabián Ruiz

    Rozhodčí: Antonio Mateu – Pau Cebrián, Jon Núňez

    Diváci: 36 812
    06.01.2016
    Real Betis - Sevilla 0:2

    Branky: 13. Krohn-Dehli, 49. Krychowiak

    Karty:   22. Petros (RBE), 26. N´Diaye (RBE), 48. Piccini (RBE), 64. Ceballos (RBE), 90+2. Pezzela (RBE) – 29. Rami (SEV), 60. Krychowiak (SEV), 81. Kolodziejczak (SEV), 84. Coke (SEV)   87. N´Diaye (RBE)

    Neproměněná penalta: 82. Castro (RBE), mimo

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:19.
    bahis siteleri