Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
3:7 (0:1, 0:2, 3:4)
Metallurg Magnitogorsk
Pátek 08.01.2016, 11:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Domácí Metallurg si ještě v samotném závěru zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Tomáš Filippi, který ve středním pásmu podrazil pronikajícího Semjonova!
     
    47:08
    Hostující celek si zahraje přesilovou hru! Pozorný čárový rozhodčí sledoval střídání domácího celku, a napočítal šest hráčů. Na trestnou míří Kirill Kaprizov, který si odpyká dvouminutový trest!
     
    37:03
    Domácí celek si však zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Vitkro Postnikov. Dokáže Novokuzněck snížit?
     
    31:58
    Přesilovou hru si zahraje také domácí Metallurg! Na trestnou lavici míří Vladimir Kaletnik, který hned po vhazování fauloval pronikajícího Makarenka!
     
    21:42
    Další vyloučení domácího hráče! Do šance se hnal Danis Zaripov, kterého na poslední chvíli podrazil Nikita Ljamkin, a Metallurg čeká minutu dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    20:40
    Hostující celek si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dostojnov, který si odpyká trest za svou střídačku, neboť Novokuzněck špatně střídal!
     
    11:42
    Antonín Jeřábek má dnes společně se svým kolegou práce dost! Dalším vyloučeným v dnešním utkání je domácí kapitán Konstantin Romanov, který hodně tvrdě narazil na mantinel Mozjakina!
     
    10:18
    Vzápětí se však síly na ledě vyrovnají! V pravém rohu svedl Jan Kovář český souboj s Robertem Kousalem, po kterém skončil domácí hráč na zemi. Pátý nejproduktivnější hráč KHL tak míří na trestnou lavici!
     
    09:49
    Hostující Metallurg si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Kirill Semjonov, který ve středním pásmu ostře atakoval Alexandera Sjomina!
     
    05:14
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje hostující Metallurg! Na trestnou lavici míří Alexej Dostojnov, který dostává dvouminutový trest, a oslabuje svůj celek!
     
    00:19
    Hned na začátku zápasu si zahraje domácí Novokuzněck přesilovou hru! Viktor Antipin nestíhal v souboji s Kaprizovem, a musel faulovat!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 50. Kaprizov (Kousal), 52. Musin (Semjonov), 54. Zemčenko (Lebeděv) – 5. Filippi, 29. Sjomin (Kaletnik, Platonov), 36. Železkov, 42. Batyršin (Sjomin), 45. Filippi (Zaripov), 49. Bereglazov (Wolski), 59. Timkin


    Metallurg Novokuzněck: Podjapolskij (42.Karejev) – Farichild, Manuchov, Glebov, Nekolenko, Amirov, Ščukin, Skutar – Kousal, Poliščuk (A), Kaprizov – Lebeděv, Zemčenko, Plotnikov – Dostojnov, Romanov (C), Jerdakov – Musin, Makarenko, Semjonov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Lee (A), Antipin, Osipov, Bereglazov, Batyršin, Těreščenko, Postnikov, Medveděv – Wolski, Kovář, Mozjakin (C) – Zaripov, Filippi, Osala – Železkov, Sjomin, Kosov (A) – Timkin, Kaletnik, Platonov

    Rozhodčí: Gustev, Jeřábek – Musjur, Sadovnikov
    bahis siteleri