Olomouc – HC Plzeň 1:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Vítkovice – Kladno 5:0 (kon.)
Třinec – Slavia 2:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 08.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je hotovo! Hosté si z dnešního duelu odnesou všechny body. Zikmund dostal puk z pásma, posunul je na TOMÁŠE NGUYENA a ten od modré zamířil bez potíží do prázdné branky. Asistence: Ladislav Zikmund, Jakub Vrána.
     
    47:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci snižují a to zcela zaslouženě. Jejich tak ve třetí třetině zužitkoval po pěkné přihrávce před branku DAVID PEŠKA. Asistence: Dominik Hladiš.
     
    35:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To už s domácími začíná vypadat zle. Energie se opět prosazuje a je to JAKUB VRÁNA, který posílá svůj tým do vedení 3:0. Asistence: Ladislav Zikmund, Jakub Dudek.
     
    28:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Povedená kombinace hostů a je to rázem 2:0. Vary se dostaly do tlaku, po střele si zpoza brány k mantinelu vybruslil Vrána, podíval se kde mu stojí spoluhráč a přesným pasem našel před brankou volného TOMÁŠE NGUYENA, který se v zakončení nemýlil. Asistence: Jakub Vrána, Jakub Dudek.
     
    23:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku zápasu. Energie využívá přesilovku a jde do vedení. Ševci sice kotouč dostali z obranné třetiny, ale hned vzápětí se Vary vrátily do útočné třetiny, kde se ke střele odhodlal obránce JAKUB DUDEK a puk procedil až za záda Halody. Asistence: Tomáš Nguyen, Adam Rulík.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 48. Peška (Hladiš) – 24. Dudek (Nguyen, Rulík), 29. Nguyen (Vrána, Dudek), 36. Vrána (Zikmund, Dudek), 60. Nguyen (Zimund, Vrána)


    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Kosorin, Sirota, Váňa, Stuchlík, Schmied, Procházka, Gazda, Kolařík – Miko, Lainka, Stiksa, Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Hořanský.
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Fuksa) – Michálek, Beer, Pajk, Rulík, Dudek, Vodička, Weinhold – Nguyen, Zikmund, Svoboda, Čejka, Vrána, Davídek, Hauzr, Hendrych, Janata, Procházka, Babka.

    Rozhodčí: Obadal – Novák, Blaha
    bahis siteleri