NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Florida 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:4 (po pr.)
Dallas – Winnipeg 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Arizona 1:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 2:1 (kon.)
San Jose – Detroit 1:2 (kon.)
konec
New York Islanders
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Washington Capitals
Pátek 08.01.2016, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:4
     
    57:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Ovečkin se postaral o to, že Židlický přišel o kotouč, kterého se zmocnil vzápětí NICKLAS BÄCKSTRÖM, jenž měl snadnou úlohu dostat pryž do prázdné klece. Bez asistence.
    35:54 Nate SCHMIDT - 1:3
     
    35:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Bäckström vybojoval puk za brankou Ostrovanů a hned ho posílal na kruh, kde stál připravený NATE SCHMIDT a ten střelou příklepem prostřelil Haláka. Asistence: Nicklas Bäckström.
    21:59 Brock NELSON - 1:2
     
    21:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Z následné střely už ale Holtby kapituluje. BROCK NELSON dostal puk na hranici kruhu střelou zápěstím překvapil hostujícího brankáře, poněvadž ačkoliv šla střela nad beton, tak Holtby tam nestihl dát svou rukavici. Asistence: Ryan Strome, Michajl Grabovskij.
    15:45 Alexandr OVEČKIN - 0:2
     
    15:45
    Washington právě vstřelil branku!
    Alzner zavezl puk do pásma a přihrál na hranici kruhu ALEXNADERU OVEČKINOVI, který nestřílel z nápřahu, jak je jeho zvykem, ale netypicky zápěstím a našem mezírku mezi Halákovými betony. Domácí gólman kotouč sice zbrzdil, ten se i tak ale dostal za brankovou čáru. Asistence: Karl Alzner.
    05:44 Jason CHIMERA - 0:1
     
    05:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Johansson předal puk po mantinelu JASONOVI CHIMEROVI, který si vyjel a z téměř nulového úhlu překonal Haláka. Mezi domácím gólmanem a tyčkou byla mezírka snad pouze pro ten puk. Asistence: Marcus Johansson.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 22. Nelson (Srrome, Grabovskij) – 6. Chimera (Johansson), 16. Ovečkin (Alzner), 36. Schmidt (Bäckström), 58. Bäckström


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Leddy, Hamonic, de Haan, Pelech, Hickey, Židlický – Lee, Tavares (C), Bailey – Kuljomin, Nielsenm, Okposo – Nelson, Grabovskij, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck. Trenér: Jack Capuano.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Orlov, Schmidt, Ness, Chorney – Ovečkin (C), Bäckström, Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Laich, Latta, Galjev. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Rehman – Cormier, Galloway

    Diváci: 14 261
    bahis siteleri