NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Florida 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:4 (po pr.)
Dallas – Winnipeg 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Arizona 1:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 2:1 (kon.)
San Jose – Detroit 1:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Dallas Stars
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
Winnipeg Jets
Pátek 08.01.2016, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick SHARP - 2:1sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Dallas Stars.

    O rozhodující branku se tedy postaral PATRICK SHARP!
     
    61:34
    Winnipeg si samozřejmě bere svůj odedchový čas.
     
    61:34
    Winnipegu bude hrát přesilovou hru, protože Patrick Sharp (DAL) dostává dvě minuty za podražení.
     
    59:21
    Po odpískáném zakázaném uvolnění si hlavní trenér Dallasu bere svůj oddechový čas.
     
    55:56
    Jamie Benn zkusil Helleybucka z hodně velkého úhlu a puk se od ramena hostující brankáře odrazil směrem nahoru a následně spadl přesně na jeho masku.
     
    53:26
    Sharp se po levé straně prodral až před Helleybucka, který se však rozplácl po ledu a zakončení domácího útočníka dokázal vyrazit.
     
    52:05
    Faksa poslal u střídačky Winnipegu Stuart na mantinel, za což dostává dvě minuty za vražení na hrazení a Stuarta ještě jel pomstít Chiarot, který pro změnu odpyká dvě minuty za hrubost.
     
    46:45
    Andrew Stafford (WPG) oslabuje svůj tým na dvě minuty, protože při svém napadání zasáhl jednoho z domácích hráčů holí do obličeje, a tak si Dallas zahraje přesilovou hru.
     
    37:42
    Sharp se z pravé strany hnal směrem na Helleybucka, na kterého nakonec i vystřelil, avšak hostující brankář svůj tým podržel.
     
    27:03
    Jets navíc budou hrát přesilovou hru, protože hodně zbytečné dvě minuty si odpyká Antoine Roussel (DAL), jenž za bránu Winnipegu podrazil jednoho z obránců.
    26:47 Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    26:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dallas nyní podcenil rychlý útok Winnipegu, když Myers poslal puk až na Ehlerse, který si všiml najíždějícího MATHIEUA PERREAULTA, jehož následná střela skončila až za zády Lehtonena. Asistence: Nikolaj Ehlers, Tyler Myers.
     
    25:27
    Winnipeg uháněl ve dvou na jednoho, když celou akci nakonec řešil svou střelou Stafford, který nakonec trefil břevno domácí klece!
     
    20:33
    Přesilovka Winnipegu nakonec končí předčasně, protože Brian Little (WPG) dostává dvě minuty za hákování.
     
    19:27
    Winnipeg si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože Jason Spezza (DAL) podrazil jednoho z hostí, a dostává tak dvě minuty.
     
    10:31
    Po chybné rozehrávce Helleybucka se k puku dostali Stars, a to konkrétně Sceviour, před kterým už zívala prázdná brána, ale domácí útočník nedokázal puk usměrnit do brány Winnipegu.
    07:55 Tyler SEGUIN - 1:0
     
    07:55
    Dallas právě vstřelil branku!
    Janmark poslal kotouč za bránu Winnipegu, kde na něj čekal Sharp, jenž ihned přihrál před bránu, kam se prodral TYLER SEGUIN, jenž se svou okamžitou střelou překonal Helleybucka. Asistence: Patrick Sharp, Mattias Janmark.
     
    06:05
    Janmark se z ničeho nic ocitl zcela sám za obranou Jets a jeho střelu na vzdálenější tyč nakonec dokázal Helleybuck vytáhnout svým levým betonem jen těsně vedle brány hostí.
     
    05:05
    I Helleybuck nyní předvedl velice důležitý zákrok, protože Stars najeli do útočného pásma, kde nakonec Ničuškin nahrál před bránu Jets na Jamieho Benna, jehož pohotová střela mířila mezi betony hostujícího brankáře, avšak Helleybuck nakonec stihl své betony zklepnout.
     
    04:35
    Lehtonen nyní zachránil svůj tým! Perreault zůstal zcela osamocený před finským brankářem, kterého chtěl překonat střelou pod břevno, avšak domácí strážce svatyně jeho pokus vyrazil.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 8. Seguin (Sharp, Janmark), rozh. náj. Sharp – 27. Perreault (Ehlers, Myers)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Seguin (DAL)
    1:0   Wheeler (WPG)
    2. série:
    2:0   Sharp (DAL)
    2:1   Ladd (WPG)
    3. série:
    2:1   Ja. Benn. (DAL)
    2:1   Little (WPG)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski "A", Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Nemeth – Ja. Benn "C", Spezza, Ničuškin – Janmark, Seguin, Sharp – Roussel, Eakin, Sceviour – Faksa, Fiddler "A", Eaves.
    Winnipeg Jets: Helleybuck (Hutchinson) – Trouba, Byfuglien, Enstrom, Myers, Stuart "A", Chiarot – Stafford, Little, Wheeler "A" – Ladd "C", Lowry, Burmistrov – Perreault, Scheifele, Ehlers – Thornburn, Copp, Armia.

    Rozhodčí: Morton, Kimmerly – Brisebois, Miller

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri