NY Islanders – Washington 1:4 (kon.) | Ottawa – Florida 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 3:4 (po pr.)
Dallas – Winnipeg 2:1 (2:1 po s.n.) | Calgary – Arizona 1:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 2:1 (kon.)
San Jose – Detroit 1:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:1 (0:0, 0:0, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 08.01.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Joffrey Lupul se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jeho následná střela ale zamířila nad!
     
    59:04
    Dwight King mířil z pravé strany do prázdné brány, jeho střela po ledě ale minula levou tyč!
     
    57:55
    Morgan Rielly našel před bránou bekhendovou přihrávkou z pravého křídla najíždějícího Nazema Kadriho, který mířil přesně mezi betony Jonathana Quicka, ten ale jeho střelu po ledě zastavil a připsal si fantastický zákrok!
     
    57:13
    James Reimer už sedí na střídačce a Toronto Maple Leafs to zkouší ve hře bez brankáře! Není na co čekat.
     
    57:03
    Morgan Rielly se ocitl před bránou v obrovské šanci a mířil přesně pod horní tyč, Jonathan Quick ale vytáhl fantastický akrobatický zákrok a ukryl puk v lapačce!
     
    55:11
    Kapitán LA Kings nabral na levém křídle rychlost a bekhendem se snažil zamířit z blízkosti pod horní tyč, James Reimer ale jeho střelu vyrazil do ochranné sítě a připsal si další dobrý zákrok!
     
    53:53
    Marián Gáborík mohl vrátit Los Angeles Kings dvoubrankové vedení, když se dostal do samostatného úniku, jeho následná střela zápěstím ale zamířila vedle levé tyče!
     
    50:59
    Toronto vytvořilo před bránou Kings velký závěr, během něhož se Tyler Bozak a James van Riemsdyk snažili dorážet puk za záda Jonathana Quicka, ani jeden z nich ale neuspěl!
    50:05 Peter HOLLAND - 2:1
     
    50:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    PETER HOLLAND využívá přesilovou hru a vrací Toronto Maple Leafs zpět do zápasu!! Nazem Kadri z levé strany nádhernou přihrávkou přenesl hru na Petera Hollanda, který střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování vymetl pravý horní roh brány. Asistence: Nazem Kadri, Jake Gardiner.
     
    49:23
    Trevor Lewis (LAK) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
    48:05 Jeff CARTER - 2:0
     
    48:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER zakončil pěknou akci a Los Angeles Kings rázem vede o dvě branky!! Marián Gáborík si z levého rohu útočného pásma vybruslil do prostoru a poté před bránou našel Jeffa Cartera, který z blízkosti zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Marián Gáborík, Tanner Pearson.
     
    47:28
    Milan Lucic se na levé straně útočného pásma ocitl ve velké šanci a střelou po ledě se snažil zamířit mezi betony Jamese Reimera, ten ale včas zavřel dveře a skvělým zákrokem jeho pokus zneškodnil!
     
    46:12
    Dustin Brown na levém křídle nabral rychlost a po objetí brány se puk snažil u levé tyče zasunout za Jamese Reimera, ten ale ucpal prostor u své tyče a jeho pokus vyrazil!
     
    45:03
    Morgan Rielly pálil z pravého křídla přesně do pravého horního rohu brány Los Angeles Kings, brankář Jonathan Quick ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    42:53
    Hlavní trenér Toronta Mike Babcock vzal Coach Challenge kvůli možnému nedovolenému bránění, o to se ale při gólu nejednalo, a tak byl uznán!
    42:53 Jake MUZZIN - 1:0
     
    42:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JAKE MUZZIN protrhává bezbrankového skóre nádhernou střelou a posílá Los Angeles Kings do vedení!! Vincent Lecavalier na levém křídle v rohu útočného pásma skvěle podržel puk a poté ho předložil zpětnou přihrávkou Jakeovi Muzzinovi, který nádhernou střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování zamířil do pravého horního rohu a puk se ještě od horní tyče odrazil do brány. Asistence: Vincent Lecavalier, Michael Mersch.
     
    41:17
    James Reimer nevěděl, kde má puk, a od jeho pravého ramene směřoval za jeho záda. Naštěstí pro něj ale rychle spadl na led a pravým betonem ho zázračným zákrokem v leže dopravil do bezpečí!
     
    40:43
    Morgan Rielly vypálil z levého kruhu pro vhazování na přední tyč a Jonathan Quick jeho střelu lapačkou zastavil!
     
    38:41
    Leo Komarov narazil ve středním pásmu na mantinel Drewa Doughtyho, který si to nenechal líbit, zahodil hůl a zezadu ho rukama srážel neustále k ledu. Doughty honil Komarova po ledě jako zajíce.
     
    38:41
    Drew Doughty dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    37:39
    Jake Muzzin se ocitl ve velké šanci, jeho střela bekhendem ale z blízkosti zamířila vedle levé tyče. Trevor Lewis se ještě snažil po odrazu od mantinelu puk dorážet do brány, James Reimer ho ale zasedl a ukryl pod betony!
     
    37:33
    Brad Boyes (TOR) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    37:09
    Luke Schenn (LAK) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    35:23
    Marián Gáborík si sjel z pravého křídla před bránu a bekhendem se snažil také zamířit mezi betony Jamese Reimera, ten ale vytáhl fantastický zákrok a v leže jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    35:11
    Los Angeles Kings se dostalo do přečíslení dva na jednoho, které Dwight King na pravém křídle vyřešil střelou mezi betony Jamese Reimera, přestože ještě mohl přihrávat, ten je ale včas sevřel a jeho střelu vyrazil!
     
    31:41
    Anze Kopitar se ocitl ve slibné šanci, James Reimer byl ale na svém místě a jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil!
     
    28:50
    Michael Grabner vyslal na bránu od modré čáry jedovatou ránu, která zamířila těsně nad horní tyč!
     
    27:34
    Tyler Bozak se u levé tyče ocitl po odrazu puku od mantinelu za bránou ve stoprocentní šanci a snažil se ho umístit pod horní tyč, jenže ho příliš nabral na hůl a jeho pokus skončil těsně nad!
     
    27:23
    Jake Muzzin (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    27:23
    Nazem Kadri se řítil do samostatného úniku, ale ještě než stačil nabrat rychlost, tak ho zahákoval Jake Muzzin!
     
    22:35
    Jake Muzzin tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a James Reimer se za jeho střelou směřující vedle vzdálenější pravé tyče jen ohlédl!
     
    19:49
    Alec Martinez na levém křídle vypálil ihned po vhazování a James Reimer chvíli nevěděl, kde má puk! Nakonec ho ale dokázal vyrazit, a tak se v první třetině žádného gólu nedočkáme.
     
    19:45
    Nyní se v útočném pásmu LA Kings ocitl na zemi po tvrdém střetu rozhodčí a hra byla okamžitě přerušena! Hlavní rozhodčí se tam nepříjemně srazil s Jakem Muzzinem.
     
    19:26
    Roman Lucic dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    19:26
    Roman Polák dostal větší trest, 5 minut vražení na hrazení, plus osobní trest, 10 minut nesportovní chování.
     
    17:19
    Kapitán Toronta Maple Leafs Dion Phaneuf na pravém křídle vypálil ihned po vhazování mezi betony Jonathana Quicka, ten ale včas zavřel vrátka a nadvakrát jeho nebezpečnou střelu zastavil!
     
    16:31
    Jake Muzzin na levém křídle nabral velkou rychlost a v blízkosti levé tyče poté prudce vypálil, James Reimer ale jeho střelu vyrazil a poradil si i s jeho následnou dorážkou!
     
    12:30
    Tyler Bozak (TOR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    12:05
    Milan Lucic naskočil na led a ihned se u levé tyče ocitl v obrovské šanci, překonat Jamese Reimera ale nedokázal! Brankář Maple Leafs zatím chytá skutečně skvěle.
     
    08:31
    Michael Mersch se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, z úhlu ale propálit pozorného Jamese Reimera nedokázal poté, co ho krásnou diagonální přihrávkou z pravého křídla našel Vincent Lecavalier!
     
    07:07
    Dwight King se u pravé tyče ocitl v dobré šanci, jeho střela po ledě ale orazítkovala pouze vnější oblouk brány!
     
    06:24
    Tyler Bozak dostal krásnou přihrávku před bránu a poté se snažil z blízkosti střelou po ledě zamířit u pravé tyče mezi betony Jonathana Quicka, ten se ale překonat nenechal a skvělým zákrokem jeho pokus vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 43. Muzzin (Lecavalier, Mersch), 49. Carter (Gáborík, Pearson) – 51. Holland (Kadri, Gardiner)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Ehrhoff, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Toffoli – Pearson, Carter, Gáborík – King, Lewis, Brown (C) – Mersch, Lecavalier, Nolan. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Gardiner, Phaneuf (C), Hunwick (A), Rielly, Marinčin, Polák – van Riemsdyk, Bozak (A), Parenteau – Grabner, Kadri, Komarov – Winnik, Arcobello, Lupul – Matthias, Holland, Boyes. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Kelly Sutherland – Kiel Murchison, Jay Sharrers
    bahis siteleri