VŠB-TU Ostrava – Nasan Brno 5:1 (kon.) | Třinec – Hodonín 6:4 (kon.) | Zlín – Egretta Bílovice n. S. 6:3 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
6:4 (4:0)
FC Tango Hodonín
Pátek 08.01.2016, 20:00 • Sportovní hala STaRS, Třinec (kapacita: 700 míst) • 2. Futsal liga východ • 13. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Krásný páteční večer přeji z Třince všem futsalovým nadšenkyním a nadšencům! Vítejte při sledování textového online přenosu z utkání 13. kola futsalové 2. ligy – Východ. Východní část naší druhé nejvyšší soutěže má dnes večer na programu celkem tři duely a vy můžete být díky našemu serveru u toho. V tomto přenosu se detailně zaměříme na souboj mezi týmy SKP ČR Třinec a FK Dukla Hodonín. Střetnutí mezi aspirantem na postup a nováčkem soutěže začne v třinecké hale STaRS ve 20:00. Jste srdečně zváni ke sledování přenosu, kterým vás provede Ondřej Zoubek.
     
    SKP ČR TŘINEC
    2. místo, 26 bodů, skóre 48:28


    Třinec hrál v loňské sezoně mezi elitou, ale udržet se nedokázal, a tak se po roce vrátil zpět do druhé ligy. Po odchodu největšího sponzora změnili Slezané název klubu, avšak kostra hráčského kádru zůstala. Jako cíl si v Třinci vyhlásili postup, avšak v prvních dvou venkovních duelech prohráli v Hodoníně a Vyškově. Další ztráta přišla v domácím prostředí, kde Třinec pouze remizoval s největším soupeřem v boji o postup, Jeseníkem. Na konci roku ztratil další body ve Vítkovicích, kde rovněž pouze remizoval. Na silný Jeseník ztrácí Třinec šest bodů a první místo se mu vzdaluje.

    Poslední zápas Třince

    Neděle 20. prosince, 18:30, 12. kolo, Ostrava:
    KFV Roub Vítkovice – SKP ČR Třinec 3:3 (2:2)
    Branky a asistence: 14. Jaroš (Soško), 15. Vančo (Fojtík), 29. Kašpar – 11. Baron (Cieslar), 17. Baron (Cieslar), 31. Sierota.

    Sestava Třince: Kreželok – Baron (C), Cieslar, Buryan, Opluštil, Hudzieczek, Očadlík, Samek, Sierota.
    Hrající trenér: Josef Cieslar
     
    FK DUKLA HODONÍN
    10. místo, 12 bodů, skóre 34:66


    Futsalový klub z Hodonína se po letech vrátil do druhé ligy a hlavním cílem nováčka je aklimatizace v soutěži, a tedy záchrana. Hodonín začal soutěž debaklem ve Zlíně, pak ovšem doma zaskočil favorita z Třince. Následovaly čtyři porážky v řadě, v 7. kole ovšem Dukla na domácí půdě rozstřílela bílovickou Egrettu 9:2. Zvládla také přestřelku ve Vyškově (10:8) a taktickou bitvu s ostravskými vysokoškoláky (1:0). Ve 12. kole však Hodonínští doma podlehli Zlínu a v tabulce se drží na desáté příčce před brněnským Nasanem a Bílovicemi.

    Poslední zápas Hodonína

    Pátek 18. prosince, 20:30, 12. kolo, Hodonín:
    FK Dukla Hodonín – UTB Zlín 0:2 (0:2)
    Branky: 5. Juhás, 6. Kalus.
    Diváci: 250 (42 % celkové kapacity).
     
    VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Poprvé v aktuální sezoně se Třinec s Hodonínem potkal už ve 2. kole. Třinečtí v rodišti prvního československého prezidenta dvakrát vedli, ale domácí Dukla strhla dvěma brankami v závěru zápasu výhru na svou stranu.

    Pátek 9. října, 20:30, 2. kolo, Hodonín:
    FK Dukla Hodonín – SKP ČR Třinec 3:2 (0:1)
    Branky a asistence: 27. Kolařík (Varmuža), 37. Brezina (Vavřík), 40. Krejčiřík – 12. Kalfas (Sierota), 32. Przyczko.
    Diváci: 210 (35 % celkové kapacity).

    Sestava Hodonína: A. Parobek – Kůřil, Vavřík, Novotný, Kučí (C), Jakubíček, Kolařík, Bidmon, Krejčiřík, Kotásek, Brezina, Varmuža.
    Trenér: Antonín Jánoš

    Sestava Třince: Sikora – Hudzieczek, Kalfas, Cieslar, Przyczko, Baron (C), Sierota, Buryan, Samek.
    Hrající trenér: Josef Cieslar
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Hodonínem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvHOD a #futsal.
     
    Úvodní sestavy:

    SKP Třinec: Sikora (Kreželok) – Baron (C), Opluštil, Cieslar, Samek, Sierota, Očadlík, Csikán, Hudzieczek, Buryan, Kantor, Kalfas, Przyczko.
    Hrající trenér: Josef Cieslar.

    FK Dukla Hodonín: A. Parobek – Kůřil, Kučí (C), Krejčiřík, Kotásek, R. Parobek, Vrba, Kolařík.
    Trenér: Antonín Jánoš.

    Rozhodčí: Lukáš Zbožínek – Ladislav Sebök.
     
    Delegátem utkání bude pan Ladislav Glogar.
     
    Do výkopu zbývá zhruba čtvrt hodiny a týmy se pilně rozcvičují na hrací ploše. V hledišti se usazují první diváci.
     
    Nyní už hráči, vedeni dvojicí rozhodčích, nastupují na hřiště a utkání každou chvílí začne. Domácí futsalisté se představí v bílé barvě, Hodonín bude hrát v tmavě modrých dresech se žlutým pruhem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Výkop měli hosté z Hodonína, ale kapitán Kučí se dostal pod tlak a zakopl balon do zámezí. Nyní už kombinuje domácí favorit.
     
    00:44
    Baron si vyměnil míč s Opluštilem, přešel přes Kučího a najednou se octl sám před A. Parobkem, který však jeho střelu vykopl nad branku!
     
    01:15
    Další Baronova střela zazvonila dokonce o tyč hodonínské branky! Následnou kombinaci Třince přerušil po přihrávce Samka Kolařík.
     
    01:48
    Aktivní kapitán Slezanů Baron si připsal už třetí střelu na branku. Tentokráte zasáhl A. Parobek a míč udržel v náručí.
     
    02:12
    Dukla přečkala dvě obrovské šance Třince a teď se snaží podržet míč na útočné polovině. Aut rozehraje Kolařík.
     
    02:29
    Avšak Třinečtí získali míč okamžitě zpět. Sierota si navedl balon na pravou nohu, jenomže vystřelil pouze mimo branku.
     
    03:13
    Hráčů Dukly je mnohem méně než domácích, a tak musí hrát od začátku velmi úsporně. Hudzieczek přihrál Sierotovi jen do zámezí.
     
    03:27
    Kantor zatrhl průnik po pravé straně Vrbovi. Po ranách R. Parobka a Kučího rozehrává Dukla druhý roh v řadě.
     
    03:47
    Baron na pravém křídle obešel Kučího a z úhlu přihrával před branku na Sierotu. Ten už ale situaci přeběhl a na míč nedosáhl.
     
    04:23
    A. Parobek nejprve nohou vykopl Cieslarovu střelu a poté zasáhl rukama také proti Samkovi. Mezitím naskočil na kontě domácích první akumulovaný faul.
     
    04:34
    Další spálená tutovka domácích! Opluštil přihrál z rohu před branku Cieslarovi, který z první napálil horní tyč!
     
    05:10
    A. Parobek je od začátku v ohni střel. Sierotovu vykopl na polovinu hřiště, Opluštilovi rána nesedla, a tak si A. Parobek připsal také lehčí zákrok.
     
    05:36
    A. Parobek se rozchytal a vyráží jednu střelu za druhou. Po přihrávce Samka střílel po zemi Opluštil, ale opět neuspěl.
     
    06:08
    Kalfas nejprve nastřelil Krejčiříka, ale ještě větší šanci měl o chvilku později Sierota! Umotal R. Parobka, ale střílel vedle!
     
    06:28
    Hudzieczkovu bombu schytal Kolařík, tu Kantorovu srazili hosté na rohový kop.
     
    06:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hudzieczek rozehrál roh na Sierotu, který svou střelou znovu rozezněl brankovou konstrukci! Naštěstí pro domácí se míč odrazil přímo k JAKUBU KALFASOVI, jenž téměř z brankové čáry dorazil do sítě – 1:0! Asistence: Dariusz Sierota.
     
    07:12
    Kotásek přihrával do nebezpečného prostoru před brankou, ale do cesty se mu postavil Kantor. R. Parobek si následně neporozuměl se spoluhráči.
     
    07:34
    Baron nalezl krásným obloučkem přes Kotáska Cieslara, který byl v dobré střelecké pozici, ale střílel jen do boční tyče.
     
    07:37
    Lukáš Baron (TRI) na útočné polovině zbytečně srazil k zemi R. Parobka a za tento zákrok uviděl žlutou kartu.
     
    08:30
    Proti Opluštilovi vyběhl A. Parobek a vykopl mu balon od nohy. Baronovu střelu srazil na roh R. Parobek. Hosté jsou pod drtivým tlakem.
     
    08:53
    Opluštil přihrál přímo před branku Cieslarovi, jenomže ten byl brankáři A. Parobkovi tak blízko, že musel trefit jedině jeho!
     
    09:17
    Kombinace na jeden dotek v podání Třince měla skončit u Barona, ale ten na balon těsně nedosáhl. Na druhé straně střílel z dálky vedle Krejčiřík.
     
    09:45
    Skvělý A. Parobek zatím drží Hodonín! Nejdříve vykopl Baronovu střelu, poté vyrazil před sebe ránu Cieslara, a dokonce znovu vyzrál na dorážejícího Barona!
     
    09:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí předvedli při rohu jeden ze svých signálu a zaskočili Duklu! Cieslara rozehrál takřka po čáře na nabíhajícího Barona, který patou přiťukl před branku JANU OPLUŠTILOVI. Ten dával do prázdné brány – 2:0! Asistence: Lukáš Baron.
     
    10:27
    Slezané jsou jednoznačně lepším týmem a zaslouženě už vedou o dvě branky. Nebýt A. Parobka, mohlo to být už i více.
     
    10:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí nekompromisně trestají chybu Hodonína a vedou už o tři góly! DAVID KANTOR připravil o míč Kotáska, pronikl po levé straně a napálil balon přímo do horního rohu branky – 3:0! Bez asistence.
     
    11:23
    Sierota mohl přidat vzápětí čtvrtý zásah, ale tomuto hráči dnes zatím není přáno. Polský futsalista byl sám před bránou, ale ani teď ji netrefil.
     
    11:40
    Kolařík mohl postupovat sám na Sikoru, ale nechal si míč za sebou. Poté už byl dostoupen obránci a nedokázal plnohodnotně zakončit.
     
    12:07
    Třinec je neustále v držení míče. Aut rozehraje od vlastní střídačky Cieslar. Hodonín může alespoň těšit, že ještě nefauloval.
     
    12:20
    Baron přihrál před branku úplně volnému Opluštilovi, který však z první netrefil ideálně a z bezprostřední blízkosti přestřelil!
     
    13:01
    A. Parobek vykopl Cieslarovu střelu po zemi. Rohovým kopem rozjeli domácí znovu pořádný kolotoč, na jehož konci stál nepřesný Opluštil.
     
    13:08
    Na kontě domácích přiskočil po zákroku před Sikorou další, už čtvrtý akumulovaný faul. Hosté si před rozehrávkou vybírají oddechový čas.
     
    13:16
    Vrba s Krejčiříkem nerozehráli dobře a výsledkem byl blok střely ze strany Samka. Další pokus Krejčiříka zastavil ještě před Sikorou Opluštil.
     
    13:33
    Krejčiřík i potřetí napálil jen Opluštila, Kučí záhy přestřelil Sikorovu branku. Cieslar obešel Krejčiříka, ale zamířil vedle.
     
    13:50
    Cieslar si zatancoval s míčem okolo Krejčiříka a došel si pro faul. Hodonín po čtrnácti minutách poprvé fauloval.
     
    13:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec rozehrál přímý kop nakrátko a rozebral obranu před A. Parobkem! Opluštil nakonec sklepl míč JOSEFU CIESLAROVI a hrající trenér domácích zacílil k levé tyči – 4:0! Asistence: Jan Opluštil.
     
    14:36
    Třinec se nechce spokojit ani s čtyřbrankovým náskokem a jeho hráči jsou stále před A. Parobkem. Sierota znovu neuspěl ani nadvakrát.
     
    14:59
    Kolařík získal balon na obranné polovině a vytáhl hru dopředu. Akce skončila nadějnou střelou Vrby, tu ovšem Sikora vyrazil.
     
    15:27
    Sierota se opět pokusil o střelu a mířil do horní poloviny branky. A. Parobek vyrazil nad, čili na rohový kop.
     
    15:56
    Sierota sice ztratil balon, ale jeho spoluhráči jej zpět vybojovali. Akce jako přes kopírák skončila zase u Sieroty, jeho střelu A. Parobek zneškodnil.
     
    16:31
    Kantor si pohlídal Kotáska a nepustil ho ke střele. Po rohu R. Parobka už Kotásek vypálil a Sikora vyrazil na další roh.
     
    16:42
    Hodonín byl teď možná nejblíže vstřelené brance! Kotáskovu ránu obránci Třince zablokovali a na poslední chvíli si poradili také s Kučím a R. Parobkem. Sikora nakonec nemusel zasahovat.
     
    17:16
    R. Parobek zkusil sympaticky proniknout po pravé straně a zprvu to vypadalo, že na Cieslara vyzraje. Zkušený domácí hráč si ho ale přeci jen odstavil tělem.
     
    17:42
    Baron byl úplně sám před brankou a nápaditě přenechal patou Opluštilovi. Ten měl pozici ještě lepší, avšak nastřelil A. Parobka do ruky! Třinec rozehraje roh.
     
    18:05
    Domácí tentokrát nerozehráli rohový kop příliš dobře a Dukla se dostala do útoku. Vrbovi se však zakončit nepodařilo.
     
    18:52
    Cieslarova přihrávka byla na Opluštila až příliš dlouhá. Samek na půlce přišlápl nohu Kučímu, což znamená pátý akumulovaný faul domácích.
     
    19:22
    Opluštil si poradil s Krejčiříkem a raději přihrál Sikorovi. Teď bojuje s hostujícími obránci na útočné polovině Třince.
     
    19:28
    Baron fauloval na půlící čáře Kolaříka a Dukla tak dostala možnost desetimetrového kopu! Krejčiřík se do míče ze značky deseti metrů opřel vší silou, jenže vůbec netrefil branku!
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:54.
     
    Skončil první poločas duelu druhé ligy mezi Třincem a Hodonínem. Domácí favorit vede zaslouženě o čtyři góly a jeho náskok mohl být klidně mnohem vyšší. V úvodních minutách držel hostující brankář A. Parobek čisté konto, několikrát mu pomohly i tyčky, ale bylo jasné, že toto kouzlo nevydrží věčně. V sedmé minutě se Cieslarova střela odrazila ke Kalfasovi, a ten doklepl do branky. V desáté minutě skončila gólem pohledná kombinace po rohu. Míč se po ose Cieslar-Baron dostal k Opluštilovi, který zakončoval do prázdné branky.

    Ani ne za minutu potrestal chybu hostí Kantor, když získal míč na levé straně a nekompromisně jej poslal do horního rohu branky. Čtvrtý zásah má na svědomí hrající trenér Třince Cieslar, jenž zakončil manévrování před A. Parobkem přesnou ranou k tyči. Domácí měli ještě nespočet dalších příležitostí, které však neproměnili vinou vlastních nepřesností nebo vinou skvělých zákroků A. Parobka. Dukla se mohla v první půli dočkat čestného zásahu, ale Kotáskovu střelu domácí zablokovali a Krejčiřík mířil v poslední minutě ze značky deseti metrů po šestém faulu Třince hodně nepřesně.
     
    Mužstva zmizela v kabinách, na hrací ploše však zůstala rozcvičující se čtveřice domácích. Jsou to Przyczko, Buryan, Csikán a Očadlík, kteří v prvním poločase nehráli. Troufám si říci, že o třech bodech je rozhodnuto a ve druhé půli půjde o to, kolik ještě Třinečtí nasázejí branek.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:09
    První akci domácích ve druhé půli zastavil hvizd rozhodčího. Na hřišti se totiž octly rovnou dva míče.
     
    20:37
    Cieslar neobešel Krejčiříka. Dlouhý výhoz A. Parobka mířil na Vrbu, který se pustil do vzdušného souboje se Samkem. Hlavou zamířil vedle.
     
    21:03
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Dukla se dočkala čestného úspěchu, když na začátku druhé půle snížila! Kolařík nalezl skulinku v třinecké obraně, pronikl před branku a vytáhl si na sebe Sikoru. Poté přihrál pod sebe na LUKÁŠE VRBU, jenž měl jednoduchou úlohu, a sice dopravit míč do prázdné branky – 4:1! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    21:52
    S jídlem roste chuť a Hodonín měl další šanci na korekci stavu! R. Parobek vyšachoval domácí a předložil míč Kučímu, kterého však vychytal Sikora!
     
    22:13
    Z následného rohu se Hodonín neprosadil a dopředu mohl zamířil Hudzieczek. Ale ani nadvakrát cestu k brance nenašel.
     
    22:32
    Kantor se Sierotou šli v přečíslení dvou proti jednomu. Sierota nastřelil jen Kolaříka a Kantor pak minul prázdnou branku. Nutno podotknout, že z docela těžkého úhlu.
     
    23:06
    Sierota se dnes nemůže dočkat vstřeleného gólu. Poněkolikáté byl sám před A. Parobkem a znovu ho nechal vyniknout.
     
    23:41
    Domácí poprvé v druhé půli faulovali. Kotásek prodloužil hlavou výhoz A. Parobka jen na Sikoru. Na druhé straně vykopl hodonínský gólman tvrdou ránu Kantora.
     
    24:02
    Sierota střílel vedle a v příští akci si ho odstavil Krejčiřík. Očadlík mezitím zatopil při rozehrávce Kůřilovi.
     
    24:12
    Očadlík se Sierotovu šli sami na brankáře, ale s polským futsalistou se nakonec dokázal jeden z obránců Dukly vrátit. Znepříjemnil mu zakončení do odkryté branky, kterou proto Sierota ani teď netrefil!
     
    25:07
    Przyczko hledal na zadní tyči Samka, ten ale přijel na místo určení ve skluzu pozdě. Vrbovu střelu srazil na roh Cieslar.
     
    25:16
    Kolaříkovu střelu vykopl Sikora k Przyczkovi, toho však obral o míč Kučí. Samek pak jeho střelu přizvedl na roh.
     
    25:34
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Hodonín se po rohu usadil před Sikorou a přidává druhou branku! Kolařík si zkušeně vytáhl Sikoru, ale nezakončil. Přihrál míč LUKÁŠI VRBOVI, který placírkou zamířil do prázdné branky! Oba hráči si zopakovali pořadí z první gólové akce a Dukla dramatizuje utkání – 4:2! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    26:18
    Třinec na začátku druhé půle trochu sundal nohu z plynu a Hodonín je najednou více ve hře. Teď se Třinečtí snaží podržet míč a uklidnit hru.
     
    26:43
    Sierota se ztratil v kličkách a domácí se museli rychle vracet. Hudzieczek fauloval Kotáska, což znamená druhý akumulovaný faul Třince ve druhém dějství.
     
    27:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po Vrbovi se stává druhým dvoubrankovým střelcem dnešního utkání DAVID KANTOR. Třinecký mladík si udělal prostor ke střele a trefil levou tyč. A. Parobek ležel na zemi, zatímco se míč vrátil ke Kantorovi, který na druhý pokus rozvlnil síť opuštěné brány – 5:2! Bez asistence.
     
    27:33
    R. Parobek využil prostrkávačky Kučího a užuž se tlačil ke střele. Na poslední chvíli ho odstavil od balonu Baron.
     
    28:00
    A. Parobek vychytal Opluštilův únik, ale Třinec rychle získal míč zpět. Akce skončila střelou Cieslara nad bránu.
     
    28:06
    Po faulu na Kolaříka rozehrávali Hodonínští přímý kop. Exekuci si vzal na starosti Krejčiřík a označkoval tyč Sikorovy branky!
     
    28:09
    Slezané přidali za tři sekundy další akumulovaný faul, už čtvrtý, a Krejčiřík dostal šanci na reparát. Tentokrát se mu ale střela vůbec nepovedla a míč skončil vysoko nad.
     
    28:41
    Baron mohl přihrávat Opluštilovi před branku, ale místo toho se snažil přelobovat A. Parobka, neúspěšně. Na druhé straně vyrazil Sikora skrytou střelu Krejčiříka.
     
    28:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec zvyšuje svůj náskok a odmítá jakékoliv drama! Cieslar rozehrál rohový kop přesně na nabíhajícího LUKÁŠE BARONA, se kterým neudržel Kolařík krok. Třinecký kapitán pak technickou střelou zamířil nechytatelně k tyči – 6:2! Asistence: Josef Cieslar.
     
    29:15
    Třinec zapojil do rozehrávky Sikoru, kterého ale napadala Dukla. Pro domácí všechno dobře dopadlo a znovu útočí.
     
    29:36
    Další přečíslení pro Třinec, další velká šance! Baron přihrál před odkrytou svatyni Hodonína Cieslarovi, jenže ten poslal svou střelu jen do břevna!
     
    30:05
    Kantor už byl sám před brankou, ale ještě vylepšil pozici Hudzieczkovi. Toho ovšem vychytal skvělý A. Parobek! Kantor je zpět na míči.
     
    30:30
    Třinečtí se nedohodli na rozehrávce rohového kopu dobře, a tak vlastně jen odevzdali míč Hodonínu. Hudzieczek musel Vrbovu střelu blokovat skluzem.
     
    31:14
    Očadlík chyboval v rozehrávce a nabídl šanci Kůřilovi, který však s díky odmítl a přestřelil. Dlouhý výhoz A. Parobka odhlavičkoval Hudzieczek do zámezí.
     
    31:46
    Kolařík s velkou porcí štěstí pronikl přes Opluštila, ale Cieslar už mu vystavil stopku. U míče jsou opět domácí futsalisté.
     
    32:12
    Opluštil si naběhl na Cieslarovu přihrávku a zakončil vedle. Od Vrba zamířil míč z poloviny hřiště přímo na Sikoru.
     
    32:41
    Tyč zvoní za Sikorou! Vrba si narovnal míč ke střele a sahal po hattricku, jenže rána po zemi končí jen na levé tyčce!
     
    32:50
    Samek fauloval těsně za pokutovým územím Krejčiříka, což je už pátý faul domácích ve druhé půli. Hodonín si bere oddechový čas.
     
    32:51
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Hattrick LUKÁŠE VRBY je přeci jen na světě! Vrba se postavil k rozehrávce přímého kopu z hranice pokutového území, obstřelil zeď a Sikora na jeho ránu nemohl dosáhnout – 6:3! Bez asistence.
     
    33:10
    Dukla se drží na útočné polovině a sympaticky se snaží s výsledkem ještě něco udělat. Kotásek a Kolařík kombinují mezi sebou.
     
    33:44
    Cieslar pronikl po pravé straně, ale byl čistým způsobem zastaven ještě před zakončením. Domácí se musejí obávat hrozby desetimetrového kopu ze strany Dukly, na fauly je to totiž ve druhé půli 5:0.
     
    34:03
    Opluštil přihrál před branku Cieslarovi, jenž zakončoval patou. Od Kolaříka se míč odrazil na roh, po němž hosté zablokovali Opluštilův pokus.
     
    34:32
    Przyczkovu střelu vyrazil A. Parobek k Csikánovi. Ten ovšem jen těžko mohl zakončovat z první a raději rozehrál na spoluhráče.
     
    35:02
    Očadlík posunul balon doprava na Przyczka, kterého ovšem vychytal A. Parobek. Csikánova rána končí nad brankou.
     
    35:21
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Přichází čtvrtá korekce ze strany Hodonína! Krejčiříkova střela byla hned dvakrát tečována. Nejprve změnil dráhu letu Kolařík, aby pak LUKÁŠ VRBA zblízka doklepl do branky! Čtvrtý gól dukelského střelce – 6:4! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    36:34
    Třinec je vývojem ve druhém poločase rozladěn a snaží se přidat pojišťující gól. Místo toho se ale do zakončení znovu hrnul Kolařík.
     
    36:57
    Kombinace na jeden dotek končí střelou Opluštila! Toho uvolnil Baron, jenže Opluštilovu střelu vytáhl A. Parobek.
     
    37:15
    Samek poslal až příliš prudkou přihrávku na nabíhajícího Opluštila, jenž na míč nedosáhl.
     
    37:35
    Dnešnímu utkání přihlíží přibližně 80 diváků, kteří teď sledují postupnou rozehrávku domácího celku.
     
    38:06
    Třinec se snaží držet balon, ale když o něj přišel, bylo před Sikorou znovu nebezpečno. Naštěstí pro Slezany Kůřil na míč nedosáhl.
     
    38:10
    Na počátku poslední dvouminutovky si raději Třinec vybral oddechový čas. Pokyny hrajícího trenéra Cieslara jsou jasné – držet balon a nebláznit. Hodonín se ještě pokusí o dramatizaci.
     
    38:34
    Sikora opustil branku, Baron navlékl černý dres a Třinec držel balon. Na konci postupného útoku stálo zakončení Samka do tyče!
     
    38:57
    O zajímavé situace není na konci utkání nouze! Samek nastřelil druhou tyč v krátkém sledu, Sikora pak skvěle vychytal střelu Krejčiříka!
     
    38:57
    Lukáš Vrba (HOD) měl zřejmě nějakou nemístnou poznámku k rozhodčímu a obdržel žlutou kartu.
     
    39:18
    Probíhá poslední minuta zápasu. Na zadní tyči Sikorovy branky se objevil Vrba, ale nedokázal zakončit. Samek střílel na opačné straně vedle.
     
    39:37
    Sierota se Samkem zahodili další obrovskou příležitost. První jmenovaný přihrál Samkovi před branku, Samek ji ale ve skluzu minul.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání mezi Třincem a Hodonínem je u konce. Domácí zvítězili po zásluze, ale Dukla ve druhé půli utkání ještě zdramatizovala. Do druhé půle vstupovala s mankem čtyř branek, ale hned v úvodu poločasu snížil Vrba. Stejný hráč o čtyři minuty později snížil dokonce na rozdíl dvou branek. Také podruhé mu před prázdnou branku přihrával Kolařík a Vrba se nemýlil. Třinecké po sedmi minutách druhé části více uklidnil Kantor, když do branky uklidil vlastní střelu, odraženou od tyče.

    O chvilku později zvýšil Baron po rohu Cieslara už na 6:2. Jenže Dukla se nevzdala a přitlačila na domácího favorita. Vrba rozehrával přímý kop z hranice pokutového území, obstřelil zeď a míč skončil v síti. Čtyři minuty před koncem opět Vrba dorazil střelu Krejčiříka, tečovanou Kolaříkem, do branky. Vrba tedy dosáhl čtyř gólů a v závěrečných minutách měl Hodonín ještě pár šancí. Příležitosti však ve velké pálili hlavně domácí. Ti s dnešním výkonem spokojeni být nemohou, ale tři body berou.
     
    Třinec se v tabulce přiblíží Jeseníku, ten se ale za dva dny představí ve Vítkovicích a bude mít možnost svůj náskok na slezského rivala znovu navýšit. Hodonín zůstává po dnešním sympatickém výkonu desátý.

    Za týden bude hrát Třinec v rámci 14. kola v Bílovicích, hodonínská Dukla přivítá na vlastní půdě atraktivního soupeře, a sice lídra soutěže z Jeseníku. Díky našim přenosům můžete být za týden u toho.
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Pro dnešek už je to z mé strany vše. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji vám příjemný zbytek večera, pohodový víkend a někdy příště se těším, na počtenou! (21:44:35)

    Ondřej Zoubek

    Branky: 7. Kalfas (Sierota), 10. Opluštil (Baron), 11. Kantor, 14. Cieslar (Opluštil), 27. Kantor, 29. Baron (Cieslar) – 22. Vrba (Kolařík), 26. Vrba (Kolařík), 33. Vrba, 36. Vrba (Kolařík)

    Karty:   8. Baron (TRI) – 39. Vrba (HOD)


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Baron (C), Opluštil, Cieslar, Samek, Sierota, Očadlík, Csikán, Hudzieczek, Buryan, Kantor, Kalfas, Przyczko.
    Hrající trenér: Josef Cieslar.

    FC Tango Hodonín: A. Parobek – Kůřil, Kučí (C), Krejčiřík, Kotásek, R. Parobek, Vrba, Kolařík.
    Trenér: Antonín Jánoš.

    Rozhodčí: Lukáš Zbožínek – Ladislav Sebök

    Diváci: 80 (11 % celkové kapacity)
    bahis siteleri