VŠB-TU Ostrava – Nasan Brno 5:1 (kon.) | Třinec – Hodonín 6:4 (kon.) | Zlín – Egretta Bílovice n. S. 6:3 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
6:4 (4:0)
FC Tango Hodonín
Pátek 08.01.2016, 20:00 • Sportovní hala STaRS, Třinec (kapacita: 700 míst) • 2. Futsal liga východ • 13. kolo
     
    38:57
    Lukáš Vrba (HOD) měl zřejmě nějakou nemístnou poznámku k rozhodčímu a obdržel žlutou kartu.
     
    38:57
    O zajímavé situace není na konci utkání nouze! Samek nastřelil druhou tyč v krátkém sledu, Sikora pak skvěle vychytal střelu Krejčiříka!
     
    38:34
    Sikora opustil branku, Baron navlékl černý dres a Třinec držel balon. Na konci postupného útoku stálo zakončení Samka do tyče!
     
    36:57
    Kombinace na jeden dotek končí střelou Opluštila! Toho uvolnil Baron, jenže Opluštilovu střelu vytáhl A. Parobek.
     
    35:21
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Přichází čtvrtá korekce ze strany Hodonína! Krejčiříkova střela byla hned dvakrát tečována. Nejprve změnil dráhu letu Kolařík, aby pak LUKÁŠ VRBA zblízka doklepl do branky! Čtvrtý gól dukelského střelce – 6:4! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    32:51
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Hattrick LUKÁŠE VRBY je přeci jen na světě! Vrba se postavil k rozehrávce přímého kopu z hranice pokutového území, obstřelil zeď a Sikora na jeho ránu nemohl dosáhnout – 6:3! Bez asistence.
     
    32:41
    Tyč zvoní za Sikorou! Vrba si narovnal míč ke střele a sahal po hattricku, jenže rána po zemi končí jen na levé tyčce!
     
    30:05
    Kantor už byl sám před brankou, ale ještě vylepšil pozici Hudzieczkovi. Toho ovšem vychytal skvělý A. Parobek! Kantor je zpět na míči.
     
    29:36
    Další přečíslení pro Třinec, další velká šance! Baron přihrál před odkrytou svatyni Hodonína Cieslarovi, jenže ten poslal svou střelu jen do břevna!
     
    28:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec zvyšuje svůj náskok a odmítá jakékoliv drama! Cieslar rozehrál rohový kop přesně na nabíhajícího LUKÁŠE BARONA, se kterým neudržel Kolařík krok. Třinecký kapitán pak technickou střelou zamířil nechytatelně k tyči – 6:2! Asistence: Josef Cieslar.
     
    28:06
    Po faulu na Kolaříka rozehrávali Hodonínští přímý kop. Exekuci si vzal na starosti Krejčiřík a označkoval tyč Sikorovy branky!
     
    27:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po Vrbovi se stává druhým dvoubrankovým střelcem dnešního utkání DAVID KANTOR. Třinecký mladík si udělal prostor ke střele a trefil levou tyč. A. Parobek ležel na zemi, zatímco se míč vrátil ke Kantorovi, který na druhý pokus rozvlnil síť opuštěné brány – 5:2! Bez asistence.
     
    25:34
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Hodonín se po rohu usadil před Sikorou a přidává druhou branku! Kolařík si zkušeně vytáhl Sikoru, ale nezakončil. Přihrál míč LUKÁŠI VRBOVI, který placírkou zamířil do prázdné branky! Oba hráči si zopakovali pořadí z první gólové akce a Dukla dramatizuje utkání – 4:2! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    24:12
    Očadlík se Sierotovu šli sami na brankáře, ale s polským futsalistou se nakonec dokázal jeden z obránců Dukly vrátit. Znepříjemnil mu zakončení do odkryté branky, kterou proto Sierota ani teď netrefil!
     
    22:32
    Kantor se Sierotou šli v přečíslení dvou proti jednomu. Sierota nastřelil jen Kolaříka a Kantor pak minul prázdnou branku. Nutno podotknout, že z docela těžkého úhlu.
     
    21:52
    S jídlem roste chuť a Hodonín měl další šanci na korekci stavu! R. Parobek vyšachoval domácí a předložil míč Kučímu, kterého však vychytal Sikora!
     
    21:03
    Hodonín právě vstřelil branku!
    Dukla se dočkala čestného úspěchu, když na začátku druhé půle snížila! Kolařík nalezl skulinku v třinecké obraně, pronikl před branku a vytáhl si na sebe Sikoru. Poté přihrál pod sebe na LUKÁŠE VRBU, jenž měl jednoduchou úlohu, a sice dopravit míč do prázdné branky – 4:1! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    19:28
    Baron fauloval na půlící čáře Kolaříka a Dukla tak dostala možnost desetimetrového kopu! Krejčiřík se do míče ze značky deseti metrů opřel vší silou, jenže vůbec netrefil branku!
     
    17:42
    Baron byl úplně sám před brankou a nápaditě přenechal patou Opluštilovi. Ten měl pozici ještě lepší, avšak nastřelil A. Parobka do ruky! Třinec rozehraje roh.
     
    16:42
    Hodonín byl teď možná nejblíže vstřelené brance! Kotáskovu ránu obránci Třince zablokovali a na poslední chvíli si poradili také s Kučím a R. Parobkem. Sikora nakonec nemusel zasahovat.
     
    13:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec rozehrál přímý kop nakrátko a rozebral obranu před A. Parobkem! Opluštil nakonec sklepl míč JOSEFU CIESLAROVI a hrající trenér domácích zacílil k levé tyči – 4:0! Asistence: Jan Opluštil.
     
    12:20
    Baron přihrál před branku úplně volnému Opluštilovi, který však z první netrefil ideálně a z bezprostřední blízkosti přestřelil!
     
    11:23
    Sierota mohl přidat vzápětí čtvrtý zásah, ale tomuto hráči dnes zatím není přáno. Polský futsalista byl sám před bránou, ale ani teď ji netrefil.
     
    10:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí nekompromisně trestají chybu Hodonína a vedou už o tři góly! DAVID KANTOR připravil o míč Kotáska, pronikl po levé straně a napálil balon přímo do horního rohu branky – 3:0! Bez asistence.
     
    09:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí předvedli při rohu jeden ze svých signálu a zaskočili Duklu! Cieslara rozehrál takřka po čáře na nabíhajícího Barona, který patou přiťukl před branku JANU OPLUŠTILOVI. Ten dával do prázdné brány – 2:0! Asistence: Lukáš Baron.
     
    09:45
    Skvělý A. Parobek zatím drží Hodonín! Nejdříve vykopl Baronovu střelu, poté vyrazil před sebe ránu Cieslara, a dokonce znovu vyzrál na dorážejícího Barona!
     
    08:53
    Opluštil přihrál přímo před branku Cieslarovi, jenomže ten byl brankáři A. Parobkovi tak blízko, že musel trefit jedině jeho!
     
    07:37
    Lukáš Baron (TRI) na útočné polovině zbytečně srazil k zemi R. Parobka a za tento zákrok uviděl žlutou kartu.
     
    06:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hudzieczek rozehrál roh na Sierotu, který svou střelou znovu rozezněl brankovou konstrukci! Naštěstí pro domácí se míč odrazil přímo k JAKUBU KALFASOVI, jenž téměř z brankové čáry dorazil do sítě – 1:0! Asistence: Dariusz Sierota.
     
    06:08
    Kalfas nejprve nastřelil Krejčiříka, ale ještě větší šanci měl o chvilku později Sierota! Umotal R. Parobka, ale střílel vedle!
     
    04:34
    Další spálená tutovka domácích! Opluštil přihrál z rohu před branku Cieslarovi, který z první napálil horní tyč!
     
    01:15
    Další Baronova střela zazvonila dokonce o tyč hodonínské branky! Následnou kombinaci Třince přerušil po přihrávce Samka Kolařík.
     
    00:44
    Baron si vyměnil míč s Opluštilem, přešel přes Kučího a najednou se octl sám před A. Parobkem, který však jeho střelu vykopl nad branku!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 7. Kalfas (Sierota), 10. Opluštil (Baron), 11. Kantor, 14. Cieslar (Opluštil), 27. Kantor, 29. Baron (Cieslar) – 22. Vrba (Kolařík), 26. Vrba (Kolařík), 33. Vrba, 36. Vrba (Kolařík)

    Karty:   8. Baron (TRI) – 39. Vrba (HOD)


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Baron (C), Opluštil, Cieslar, Samek, Sierota, Očadlík, Csikán, Hudzieczek, Buryan, Kantor, Kalfas, Przyczko.
    Hrající trenér: Josef Cieslar.

    FC Tango Hodonín: A. Parobek – Kůřil, Kučí (C), Krejčiřík, Kotásek, R. Parobek, Vrba, Kolařík.
    Trenér: Antonín Jánoš.

    Rozhodčí: Lukáš Zbožínek – Ladislav Sebök

    Diváci: 80 (11 % celkové kapacity)
    bahis siteleri