Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 5:4 (4:3 po s.n.) | Vsetín – Pardubice 1:7 (kon.) | Havířov – Letňany 0:5 (kon.)
HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 2:3 (kon.) | Poruba – K. Vary 1:2 (kon.)
Opava – HC Litvínov 2:6 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 5:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 8:1 (kon.)
Jihlava – Kladno 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Rytíři Kladno
Pátek 08.01.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava zvítězila nad Rytíři z Kladna poměrem 5:3, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:57:34)
     
    Dnešní zápas končí. Dukla se ve třetí třetině nejprve ujala vedení 5:1, když zvyšoval Petr Slabý. Kladno poté lehce zdramatilovalo zápas po dvou trefách Adama Kubíka, ovšem to bylo z řad Rytířů vše. Dukla si tak bere první výhru v B-nastavbové části.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Kladenští jsou v pěti.
     
    58:46
    Jihlava hezky zakombinovala v pásmu. Možná jen škoda, že jeden z domácích místo střely z levého kruhu ještě vracel kotouč zpět na spoluhráče.
     
    58:25
    David Stahl si stáhl do lapačky vyražený puk, čímž utíná jakýkoliv pokus o dorážky v podání Dukly. Buly se navíc stěhuje do středního pásma.
     
    58:00
    Zápas jde do posledních dvou minut třetí třetiny, hosté vyvážejí puk ke Šťastnému.
     
    57:48
    Dukla hraje v plném počtu a začíná její zkrácená přesilovka.
     
    57:10
    Šanci na vstřelení kontaktního gólu bere hostím Jakub Kiml, jenž je vyloučen za držení. Bude se tak pokračovat při hře ve čtyřech.

    Na vyloučení: 7-3.
     
    56:51
    Dvojice Mejzlík – Berka posílá kotouč do středního pásma a jde střídat.
     
    56:30
    Ač Jihlava rychle vyhodila kotouč, hosté jsou opět před brankou Stahla.
     
    55:48
    Pro Kladno přichází zřejmě poslední možnost, jak změnit nepříznivý vývoj hry. Vladimír Srnský totiž jde ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 7-2.
    Využití: 2-1.
     
    54:35
    Každý chvilku tahá pilku, nebo spíš puk, hodilo by se říci. Asi tak lze charakterizovat poslední pasáž hry, kdy se kotouč přelévá ze strany na stranu.
     
    53:59
    To se v mládežnických kategoriích čistě nevidí. Čistý hit a la vystrčená zadní část těla předvedl Jiří Slabý na Danielu Smržovi. Následuje ofsajd Kladna.
     
    52:48
    Střelu jednoho z domácích plejerů vyrazil Stahl jen před sebe. K dorážce se dostal Lukáš Jindra, který minul levou tyč části volné branky a odmítnul tak hattrick
     
    52:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, zápas dostává nový náboj! ADAM KUBÍK ukazuje, že je dnes nejen nejlepším hráčem Kladna, ale zaslouženě nejproduktivnějším mužem Rytířů. Svůj dnešní zápis zvyšuje na 2+1, když s krásně prodral až před branku a poslal Šťastnému bekhendovou navštívenku nad jeho levé rameno. Bez asistence.
     
    52:02
    Jihlava je v plném počtu.
     
    50:51
    Jihlava posílá hned po buly kotouč za branku Stahla.
     
    50:44
    Ofsajd Kladna.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Oščádal (Strnad, Mejzlík), 14. Heinrich (P. Slabý), 25. Jindra (Strnad), 25. Jindra (Čermák, Huňáček), 45. P. Slabý (Mejzlík) – 10. Bláha (Kalaj, Kubík), 47. Kubík (Šíma, Müller), 53. Kubík


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Huňáček, P. Slabý, Vála, Srnský, Stark, Mareš, Krtek – Oščádal, Mejzlík, Strnad – Jindra, Heinrich, Čermák – Berka, Kadleček, Hrbatý – J. Slabý, Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Šíma, Kiml, Kučera, Klusáček, Smrž, Müller, Haspeklo – Kalaj, Kubík, Řepka – Kouba, Husarik, Bláha – Svoboda, Kovacs, Pejchal – Kryll. Trenér: Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Homola – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri