Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 5:4 (4:3 po s.n.) | Vsetín – Pardubice 1:7 (kon.) | Havířov – Letňany 0:5 (kon.)
HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 2:3 (kon.) | Poruba – K. Vary 1:2 (kon.)
Opava – HC Litvínov 2:6 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 5:3 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 8:1 (kon.)
Jihlava – Kladno 5:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Rytíři Kladno
Pátek 08.01.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího kola NOEN Extraligy staršího dorostu. V rámci dalšího kola nadstavbové skupiny B, ze které první čtyři týmy postupují do play-off, se mezi sebou utká domácí HC Dukla Jihlava, která přivítá kladenské Rytíře. Utkání na Horáckém zimním stadionu startuje úderem osmnácté hodiny.
     
    HC Dukla Jihlava:
    Své první zápasy v nadstavbové části B si svěřenci kouče Štěpána Moravce jistě představovali trošku jinak. První utkání na ledě Energie Karlových Varů totiž Dukle vůbec nevyšlo, prohrála 0:8. O den později již Jihlava gól vstřelila, v Litvínově vedla 1:0, ale Chemici poté otočili stav a vyrovnaný zápas dotáhli v závěru dvěma góly k vítězství 4:1.

    V tabulce je tak Dukla na třetím místě a na páté – první nepostupové – místo má náskok sedmi bodů. Nejlepším střelcem jihlavského kádru je sedmnáctigólový Vladimír Oščádal, nejvíce bodů nasbíral Aleš Heinrich
     
    Rytíři Kladno
    Kladenští mocně usilují o to, aby po nepovedené základní části (šesté místo, ztráta 33 bodů na postup do A-nadstavby) živili naděje na play-off v B-nadstavbě. A první dva zápasy Kladnu vyšly. Nejprve rozstříleli doma poměrem 7:0 Vsetín, který je na čtvrtém a posledním postupovém místě tabulky. O den později si Kladno poradilo s Havířovem (5:3).

    Momentálně ztrácí Rytíři na čtvrtý Vsetím ze šestého místa pouhé čtyři body. Nejlepším střelcem a jasně nejproduktivnějším hráčem je Adam Kubík (24+15).
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Huňáček, P. Slabý, Vála, Srnský, Stark, Mareš, Krtek – Oščádal, Mejzlík, Strnad – Jindra, Heinrich, Čermák – Berka, Kadleček, Hrbatý – J. Slabý, Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec

    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Šíma, Kiml, Kučera, Klusáček, Smrž, Müller, Haspeklo – Kalaj, Kubík, Řepka – Kouba, Husarik, Bláha – Svoboda, Kovacs, Pejchal – Kryll. Trenér: Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Homola – Kotlík, Zídek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Úvodní buly vyhráli domácí, kteří bleskově nahodili puk za branku. Hned v následující akci je jim pískán ofsajd.
     
    00:30
    Oščádal si sjížděl na levý kruh do dobré pozice, avšak přes dobře pozičně postaveného Kimla nevystřelil.
     
    00:52
    Na druhé straně to zkoušeli dvakrát Kladenští. Nejprve z levé strany mířil vedle Pejchal, při další útoku si z pravého kruhu sjel před branku Svoboda, leč zblízka bekhendem na Šťastného nevyzrál.
     
    01:35
    Josef Vrátný v souboji o puk vypíchl kotouč Koubovi a od jeho hole se puk dostává do útočného pásma Dukly. Stahl si jej raději pokryl.
     
    01:58
    Ofsajd i na druhé straně, Rytíř Vojtěch Svoboda přejel přes modrou o něco rychleji než spoluhráči s pukem.
     
    02:19
    Poměrně povedená akce Dukly. Vrátný na vrcholu pravého kruhu zasekl kotouč a vyzval před brankou k teči Mejzlíka, jenž poslal puk vysoko nad.
     
    02:51
    Zatím asi nejnebezpečnější pokus zápasu. Řepka vystřelil zblízka z pravé strany a Šťastný musel vytáhnout pohotový zákrok pravým betonem.
     
    03:11
    Mazácky to udělal Petr Slabý za brankou, kde naznačil proti napadajícímu Bláhovi pohyb doleva. Bláha se téměř zastavil a domácí bek následně vyváží puk druhou stranou. Ten je před brankou Kladna, ale o žádném ohrožení se zatím nedá mluvit.
     
    04:26
    Skutečně hodně milimetrový ofsajd. Forčeking Vojtěcha Svobody platil na rozehrávající domácí, jenže puk se o kousek dostal za modrou. Svoboda svým pohledem na sudího měl zřejmě jiný názor, to se dalo lehce odmyslet.
     
    05:01
    Nahození Erika Kovacse ze středního pásma musí Šťastný pokrýt a to se také stalo. Ale na vyzkoušení pozornosti to bylo dobré, proč ne.
     
    05:44
    Jihlavští bojují ve dvou za brankou Stahla o puk, když se do souboje přiřítil Řepka a učinil tahanici řádnou přítrž. Rytíři vyvážejí puk.
     
    06:02
    Po menší přetahované v jihlavském obranném pásmu vytahuje sudí Homola hru do středního pásma.
     
    06:27
    Vladimír Oščádal mohl potvrdit post nejlepšího střelce Dukly, když jeho spoluhráč Strnad vymyslel parádní zadovku. Jihlavský forvard se nerozpakoval a poslal kotouč na branku, kde obránci hostí zblokovali jeho pokus.
     
    07:06
    Nahození Huňáčka od modré končí po teči Kladenských v ochranné síti.
     
    07:54
    Jihlavští hráči si pohlídali kotouč za brankou a uklidňují hru, která tedy zatím příliš pohledných okamžiků nenabízí.
     
    08:40
    Velký tlak Dukly. Zase za to může přihrávka zpoza branky, kterou Berka vyzval ke skórování Kaldečka. Ten však netrefil puk dobře. Ke kusu černé pryže se dostal Hrbatý, načež ani domácí dvanáctka nepřekonala Stahla.
     
    08:55
    Třetí jihlavská formace pokračovala v útoku, ovšem i další dorážky zneškodnil Stahl či jeho kolegové z obrany.
     
    09:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jak to tak bývá, Dukla si při útočení nedala pozor na zadní vrátka. První útok ještě hosté nedotáhli do konce. Při tom druhém se Kladno dostalo do situace dva na jednoho po dlouhém a hezkém pasu Kubíka na Kalaje. Útočník hostí z pravé strany nahrál před branku ONDŘEJI BLÁHOVI, který jen nastavil hůl. Pěkná to akce. Asistence: Adam Kalaj, Adam Kubík.
     
    10:27
    Jihlava bude mít možnost srovnat stav. Pavel Husarik (KLA) totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    10:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    Osm vteřin stačilo Dukle na srovnání stavu. Vyhrané Mejzlíkovo buly zachytil na modré Milan Strnad, který našel vhodný okamžik ke střelbě. Před branou vznikl pořádný závar, který ukončil dorážkou VLADIMÍR OŠČÁDAL a přidal svůj osmnáctý zářez sezony. Na vyloučení: Milan Strnad, Tomáš Mejzlík.
     
    12:00
    Hosté se dostali k brance Dukly a vybojovali buly, které se bude vhazovat po levici Šťastného.
     
    12:20
    Kladno také zlobí. Z levého kruhu zkusil vystřelit Kalaj. Puk prolétl vedle levé tyče. Od modré to poté vyzkoušel Michal Šíma, ovšem Šťastný podržel puk. Hned po dalším buly vypálil od modré i Jakub Kiml a domácí gólman musel znovu schovat kotouč ve výstroji.
     
    12:53
    Střela Jakuba Kimla z levé strany přesnost nepobrala, Šťastný tak nemusel zasahovat.
     
    13:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté otáčejí průběžný stav zápasu. Šlo o podobnou situaci jako při prvním gólu Kladna. Jihlava předvedla rychlou akci a Petr Slabý našel ve středním pásmu rozjetého ALEŠE HEINRICHA. Forvard červenožlutých si sjel před branku, nenahrával v situaci dva na jednoho spoluhráči, vzal odpovědnost na sebe a Stahlovi jeho střel neudržel, puk mu propadl těsně za čáru. Asistence: Petr Slabý.
     
    14:12
    David Čermák si již dělal prostor ke střele, ovšem blokovali jej Bláha s Haspeklem. Proto domácí forvard raději přihrál na Jindru a Dukla dále drží Kladno v pásmu.
     
    15:07
    Bohužel i tyto věci se v souboji o puk stávají. Tomáš Mejzlík, útočník Dukly a také hokejový rozhodčí, ve středním pásmu poslal k zemi Erika Kovacse. Dle mého to spíše vypadalo na vysokou hůl, ale budiž. Hlavní je, že se Kovacs zvedá z ledu a jde po svých na střídačku.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    15:45
    Jihlava hned po buly vyhodila kotouč ke Stahlovi a až nyní se hosté dostávají do pásma.
     
    16:06
    Kotouč z vlastního pásma vyvezl Berka a nechybělo moc, aby si jej na útočné modré vyměnil s Heinrichem, čímž by vznikla dobrá situace domácích.
     
    16:39
    Střela Müllera byla zblokována, k brance se nedostala, Kladenští se ještě na okamžik drželi v pásmu, když poté domácí vyhodili kotouč.
     
    17:07
    Jihlava je v plném počtu a ač určitě nedokážu posoudit kvality přesilových her hostí, vidím je letos poprvé hrát, tak za tuhle přesilovku je asi kouč Jan Kopecký nepochválí. Na Šťastného šla sotva jedna střela.
     
    17:47
    David Čermák zkoušel hokejové kulišárny. Přes dva hráče prošel, čímž se dostal téměř před branku,kde nevolil nejrychlejší zakončení a soupeř jej stačil dojet.
     
    18:35
    Čermák se hezky uvolnil mezi kruhy, ale nepřihrával na volného Jindru, střílel, a jeho pokus Stahl vyrazil nad.
     
    19:04
    Za hákování Davida Starka je nařízeno trestné střílení. Adam Kalaj zachytil puk na modré, sjel si před branku a tam jej fauloval domácí bek.
     
    19:04
    Trestné střílení nebylo proměněno. Adam Kalaj se snažil rozhýbat Šťastného a navést si puk a bekhend, ovšem u levé tyče domácího gólmana nebyl ani milimetr prostoru.
     
    19:29
    Krásně se Michal Šíma z postu beka proháčkoval před branku. Šťastný byl pozorný a dorážka kladenského beka z velkého úhlu z levé strany šla jen do boční sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Kladenští se ujali již v desáté minutě vedení gólem Ondřeje Bláhy po vskutku hezké akci. Jenže hned poté vyrovnal při přesilovce Vladimír Oščádal a taktéž pohlednou akci domácích zakončil ve čtrnácté minutě Aleš Heinrich. Do přestávky mohlo být srovnáno, to by však Adam Kalaj musel proměnit trestné střílení.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:59
    Úvodní vteřiny druhé části jsou ve znamení tlaku červenožlutých. David Stahl musí během devětapadesáti vteřin zasahovat již potřetí.
     
    21:41
    Lukáš Jindra se snažil proháčkovat před branku, což se mu na poslední chvíli nevydařilo.
     
    21:57
    To bylo pěkné. Hrbatý znovu zpoza branky viděl, jak se mu před stahlem uvolnil Jindra. Přihrál na něj, gólman hostí by byl bezmocný, jenže útočník Dukly těsně minul pravou tyčku.
     
    22:11
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    22:32
    No panečku, Vojtěch Svoboda se prodral před branku jako tank, to byl pěkný průnik. Nedostal se sice ke střele, ovšem nebezpečně číhal před Šťastným, když přijel David Stark a poslal jej na led – nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    23:26
    Šíma vystřelil od modré. Šťastná toho moc neviděl, přesto stihl vyrazit kotouč na pravý kruh, kde byl Adam Kubík. Do prázdné branky však nezakončil, měl kotouč na opačnou stranu, než by potřeboval.
     
    23:44
    Další ránu Šímy si pohlídal Šťastný.
     
    24:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští skórují v době, kdy do vypršení početní převahy Kladna zbývá 29 vteřin. Domácí ekipa vyvezla kotouč do středního pásma. Od modré jej na branku poslal Strnad, který cítil, že tam někde je i LUKÁŠ JINDRA, jenž zblízka dostal puk do klece. Asistence: Milan Strnad.
     
    24:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Při návratu vyloučeného Starka na led skóruje Dukla znovu a dává tak téměř druhý gól v oslabení. Kladenští se po buly dostali pod tlak, Čermák získal a brankou puk, poslal jej na LUKÁŠE JINDRU, jihlavský útočník jej i s trošku potřebného štěstíčka poslal za čáru a dává svůj druhý gól během 24 vteřin. Asistence: David Čermák, Stanislav Huňáček.
     
    26:18
    Za brankou Dukly zůstal ležet Jiří Slabý. Naštěstí to vypadá, že se nejedná o žádné zranění, pouze trošku tvrdší souboj, a už míří se svými spoluhráči na střídačku.
     
    27:35
    Hosté jsou zralí na pořádnou domluvu od trenéra. Proti dvěma nedůrazným hráčům vykličkoval s pukem před branku Strnad. Následně jej poslal k levé tyči Stahla na zcela volného Oščádala, který promáchl do ztracena.
     
    28:15
    Stahl ukázal dobrou práci holí, když z první vyrazil svojí hokejkou nahození Čermáka. Zajímavý to moment.
     
    28:56
    Stanislav Huňáček jde na trestnou lavici, dopustil se sekání. Kladno tak bude mít šanci lehce zdramatizovat zápas.

    Na vyloučení: 3-1.
     
    29:15
    Jenže po levé straně ujel s pukem Josef Berka. Dostal se na levý kruh a vystřelil. Stahl si s jeho střelou poradil, k dorážce se Berka jen těsně nedostal.
     
    29:43
    Tak zatím to spíš vypadá, že jsou síly na ledě rovnovážné. Kladno se zatím před brankou nedokáže usadit a domácí mají puk na svých hokejkách.
     
    30:56
    I při této přesilové hře nemusel řešit Šťastný žádnou nebezpečnou situaci. Na druhou stranu tentokrát Kladenští při vlastní početní výhodě neinkasovali.
     
    31:18
    Zakázané uvolnění hostí.
     
    32:57
    Jihlavští opět řádně topí pod kotlem, hraje se již téměř minutu před brankou Stahla.
     
    33:17
    Tak nyní může být David Čermák nazlobený jen na sebe. Jihlava hrála před brankou Kladna, kde Jindra našel volného Heinricha. Jeho střelu skvěle vyrazil Stahl. K puku se u pravé tyče kladenské branky dostal Čermák, jenž jej napoprvé nezametl do branky a napodruhé přestřelil polovinu volné klece.
     
    34:55
    Zakázané uvolnění hostí se tentokrát nepíská. Sudí nechali pokračovat hru a Petr Slabý svedl bruslařský souboj o puk s Pavlem Řepkou, jenž byl u kotouče o něco dříve.
     
    35:19
    Daniel Smrž vypálil od modré a přes všechny hráče zastavila jeho přízemní střelu až pravá tyč branky Šťastného.
     
    36:02
    Jihlavští se opět budou muset bránit, za faul kolenem si jde sednout na trestnou lavici Lukáš Mareš (JIH).

    Na vyloučení: 4-1.
    Využití: 1-0.
    V oslabení: 1-0.
     
    36:45
    Kladenští zatím neúspěšně atakují jihlavskou svatyni.
     
    37:26
    Dukla se po několika soubojích o puk ujímá kotouče a posílá jej až ke Stahlovi.
     
    37:39
    Hosté to ukouší nahozením Jakuba Kimla, avšak ani tento pokus jim nezajistil útočné pásmo.
     
    38:02
    Domácí v plném počtu.
     
    38:48
    Kubík se řítil na branku Šťastného, byl však atakován Srnským a nestačil již přesněji vystřelit. Přesto jeho střela prošla kolem pravého betonu gólmana těsně vedle branky.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny je zde.
     
    39:28
    Z levého kruhu se snažil vyslat skrytou střelu Jiří Kryll. To se mu také povedlo a Šťastný musel nadvakrát likvidovat puk, poprvé mu vypadl z lapačky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině přidala Jihlava další dva góly, a to během přesilové hry Kladna. Nejprve se v oslabení prosadil usměrněním střely Milana Strnada útočník Lukáš Jindra a stejný hráč souběžně s návratem téže vyloučeného kladenského hráče na led přidal druhou trefu druhé periody. Jihlava tak vede již 4-1.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:27.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Přihrávka naslepo před branku v podání Milana Strnada si nenašla cíl. Přesto Dukla zůstala v pásmu a vybojovala si buly před Stahlem.
     
    41:34
    Přetlačovanou v rohu za brankou vyhráli Kladenští. Hned poté si mezi kruhy sjel Pavel Husarik a nebezpečně vypálil. Gólman Šťastný byl pozorný, schoval kotouč v zástěře.
     
    42:18
    K fantastickým zákrokům se nyní rozchytal Daniel Šťastný. Nejprve zblízka střílel Adam Kubík. Pokus kapitána Kladna zneškodnil jihlavský gólman, stejně tak jako dorážku zcela volného Řepky, proti které se natáhl jako chobotnice.
     
    43:03
    Jihlava si po dlouhé době zahraje přesilovou hru. Kladenští dnes byli vyloučení dvakrát a v obou případech se jednalo o Pavla Husarika, který jde nyní ven za krosček.

    Na vyloučení: 4-2.
     
    43:14
    Vladimír Oščádal vyzval spoluhráče k teči. Puk nakonec zasáhl Jakub Müller a málem si jej srazil do branky, kotouč prošel těsně vedle pravé tyče.
     
    43:58
    Neujaly se ani dvě dorážky Vladimíra Oščádala z bezprostřední blízkosti.
     
    44:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá i svojí druhou přesilovou hru v utkání a je rozhodnuto. Mejzlík nahrál puk pro rozjetého PETRA SLABÉHO, který jako obránce ukázal výbornou útočnou práci, sjel si před branku a střelou nad levý beton Stahla střílí pátý gól Dukly. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    44:32
    Hra nemůže pokračovat pro ofsajd Kladna.
     
    44:58
    Vylučovat se bude na jihlavské straně. Ondřeje Bláhu, stále ještě mladšího dorostence, podrazil David Stark.

    Na vyloučení: 5-2.
    Využití: 2-0.
    V oslabení: 1-0.
     
    45:25
    Kladenští se dnes poprvé při vlastní přesilovce drží v pásmu Dukly.
     
    45:33
    Bez pardonu zákrok na zlatou helmu. Řepka přihrál před branku zcela volnému Adamu Kubíkovi, který již zakončoval do odkryté branky, když se po jeho střele zázračně vymrštila levá ruka Daniela Šťastného, který koncem lapačky vyrazil puk.
     
    46:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři přesilovou hru využívají. Pokud jsem před chvílí oslavoval zákrok Šťastného, tak nyní musím říct, že střela ADAMA KUBÍKA byla opravdu parádní. Kolem hlavy gólmana pod víko, a to z levého kruhu. Radost se podívat. Asistence: Michal Šíma, Jakub Müller.
     
    47:46
    Hosté o svém druhém gólu rázem ožili a tlačí se před Šťastného, jenž zatím odolává.
     
    48:12
    Adam Kubík dnes ostřeluje branku ze všech možných pozic. Jak u dělostřelectva si nyní musí připadat gólman Šťastný, pumelice kapitána Kladna z mezikruží šla jen těsně vedle.
     
    49:03
    Vladímír Srnský se jako bek prodral až k pravému kruhu a vystřelil. Jeho pokus prošel vedle pravé tyče Stahla.
     
    49:27
    Nemůže se pokračovat ve hře pro přihrávku rukou v podání domácího celku.
     
    49:30
    Davidu Čermákovi dnes asi není dáno. Sjel si před branku, kde jej hezkou přihrávkou našel Slavomír Kadleček. Čermákova střela z první ale prošla vedle pravé tyče.
     
    50:02
    Že by mírná dramatizace utkání? Kladno si zahraje další přesilovou hru, Lukáš Jindra jde ven za faul loktem.

    Na vyloučení: 6-2.
     
    50:29
    Hosté se zatím nemohou usídlit před brankou Šťastného, domácí celek vyhazuje puk.
     
    50:44
    Ofsajd Kladna.
     
    50:51
    Jihlava posílá hned po buly kotouč za branku Stahla.
     
    52:02
    Jihlava je v plném počtu.
     
    52:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, zápas dostává nový náboj! ADAM KUBÍK ukazuje, že je dnes nejen nejlepším hráčem Kladna, ale zaslouženě nejproduktivnějším mužem Rytířů. Svůj dnešní zápis zvyšuje na 2+1, když s krásně prodral až před branku a poslal Šťastnému bekhendovou navštívenku nad jeho levé rameno. Bez asistence.
     
    52:48
    Střelu jednoho z domácích plejerů vyrazil Stahl jen před sebe. K dorážce se dostal Lukáš Jindra, který minul levou tyč části volné branky a odmítnul tak hattrick
     
    53:59
    To se v mládežnických kategoriích čistě nevidí. Čistý hit a la vystrčená zadní část těla předvedl Jiří Slabý na Danielu Smržovi. Následuje ofsajd Kladna.
     
    54:35
    Každý chvilku tahá pilku, nebo spíš puk, hodilo by se říci. Asi tak lze charakterizovat poslední pasáž hry, kdy se kotouč přelévá ze strany na stranu.
     
    55:48
    Pro Kladno přichází zřejmě poslední možnost, jak změnit nepříznivý vývoj hry. Vladimír Srnský totiž jde ven na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 7-2.
    Využití: 2-1.
     
    56:30
    Ač Jihlava rychle vyhodila kotouč, hosté jsou opět před brankou Stahla.
     
    56:51
    Dvojice Mejzlík – Berka posílá kotouč do středního pásma a jde střídat.
     
    57:10
    Šanci na vstřelení kontaktního gólu bere hostím Jakub Kiml, jenž je vyloučen za držení. Bude se tak pokračovat při hře ve čtyřech.

    Na vyloučení: 7-3.
     
    57:48
    Dukla hraje v plném počtu a začíná její zkrácená přesilovka.
     
    58:00
    Zápas jde do posledních dvou minut třetí třetiny, hosté vyvážejí puk ke Šťastnému.
     
    58:25
    David Stahl si stáhl do lapačky vyražený puk, čímž utíná jakýkoliv pokus o dorážky v podání Dukly. Buly se navíc stěhuje do středního pásma.
     
    58:46
    Jihlava hezky zakombinovala v pásmu. Možná jen škoda, že jeden z domácích místo střely z levého kruhu ještě vracel kotouč zpět na spoluhráče.
     
    59:10
    Kladenští jsou v pěti.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas končí. Dukla se ve třetí třetině nejprve ujala vedení 5:1, když zvyšoval Petr Slabý. Kladno poté lehce zdramatilovalo zápas po dvou trefách Adama Kubíka, ovšem to bylo z řad Rytířů vše. Dukla si tak bere první výhru v B-nastavbové části.
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava zvítězila nad Rytíři z Kladna poměrem 5:3, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:57:34)

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Oščádal (Strnad, Mejzlík), 14. Heinrich (P. Slabý), 25. Jindra (Strnad), 25. Jindra (Čermák, Huňáček), 45. P. Slabý (Mejzlík) – 10. Bláha (Kalaj, Kubík), 47. Kubík (Šíma, Müller), 53. Kubík


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juda) – Huňáček, P. Slabý, Vála, Srnský, Stark, Mareš, Krtek – Oščádal, Mejzlík, Strnad – Jindra, Heinrich, Čermák – Berka, Kadleček, Hrbatý – J. Slabý, Vrátný. Trenér: Štěpán Moravec
    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Šíma, Kiml, Kučera, Klusáček, Smrž, Müller, Haspeklo – Kalaj, Kubík, Řepka – Kouba, Husarik, Bláha – Svoboda, Kovacs, Pejchal – Kryll. Trenér: Jiří Kopecký

    Rozhodčí: Homola – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri