Nacional – Benfica 1:4 (kon.) | FC Ferreira – Setúbal 2:1 (kon.)
konec
FC Paços Ferreira
2:1 (1:1)
Vitória FC Setúbal
Pondělí 11.01.2016, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira • Portugalská Primeira Liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! FC Pacos Ferreira v domácím prostředí dokázal porazit Vitórii FC Setúbal 2:1!

    První poločas nabídl velmi rychlý vstup domácího celku, který se prakticky z první akce dostal do vedení zásluhou Bruna Moreiry! Následně však převzal iniciativu Setúbal, který zahrozil ve 13. minutě. Střela Rucy však mířila těsně mimo! Vitória se dočkala až v polovině poločasu, kdy se prosadil André Claro. V závěru poločasu byl opět aktivnější Setúbal, avšak skóre otočit nedokázal.

    Domácí celek se dostal zpět do vedení v 64. minutě, kdy dokázal proměnit pokutový kop Bruno Moreira! Ferreira se následně zatáhla, a hosté měli své šance. Vyrovnat se jim však již nepodařilo, a domácí celek se může radovat ze zisku tří bodů.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:58:47)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V závěru ještě dostává žlutou kartu brankář Maragona, kterému se pochopitelně moc nechtělo rozehrát, a šetřil čas!
    90+3. Velká šance Pacheca zůstala nevyužita
     
    90+3
    V samotném závěru přišla obrovská šance domácího celku! Z pravé strany poslal krásný centr Costinha, který našel volného Fabia Pacheco, jehož následná hlavička však mířila těsně mimo!
     
    90+2
    Setúbal to opět táhl přes pravou stranu, kde tentokrát operoval s míčem Arnold Issako. Jeho následný centr však mířil mimo!
     
    90+1
    Na začátku nastaveného času dostal na pravou stranu přihrávku Costinha, který si zpracoval míč, a obratem poslal centr do vápna. Míč však dolétl pouze do rukavic Marafony!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Domácím hraje vyloučení Semeda do karet, a navíc mají ještě šance! Do vápna dostal skvělý centr Joao Silva, který se pokoušel Raedera přelobovat, avšak míč skončil nad brankou.
     
    89
    Následné zajímavé standardní situace se ujal Manuel José, jehož střela nevypadala špatně, nicméně míč nakonec prolétl mimo Raederovu branku!
    88. Faul Rúbena Semeda na Silvu
     
    88
    To je pro hostující celek velký problém! Rúben Semedo nedokázal před vlastním vápnem vybojovat míč, a následně poslal k zemi střídajícího Joaa Silvu. Portugalský stoper už jednu žlutou měl, tudíž příchází vyloučení!
     
    87
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází André Horta, přichází Ricardo Dani.
     
    86
    Setpbal se pokouší dostat do blízkosti domácí branky, nicméně Ferreira odvádí v posledních minutách výbornou práci v obraně!
     
    85
    Ferreira se po delší době dostala do kombinace před vápnem svého soupeře, nicméně poté přišla ztráta Paraiba, který i fauloval Nuno Pinta, a u míče budou hosté.
     
    84
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Bruno Moreira, přichází Joao Silva.
    83. Povedená rána Costinha mířila těsně nad
     
    83
    Exekuce se ujal Joao Costa, jehož centr však nebyl příliš nebezpečný. Následně se však ve středu hřiště uvolnil Costinha, který velmi dobře vypálil, jeho rána však letěla těsně nad branku Marafony!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Bruno Moreira, 64. Bruno Moreira (pen.) – 27. Claro

    Karty:   28. Osei (FER), 45+2. Romeu (FER), 90+4. Marafona (FER) – 17. Venancio (STL), 29. Costa (STL), 37. Semedo (STL), 54. Pacheco (STL), 63. Grupec (STL)   88. Semedo (STL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:21.
    FC Paços Ferreira: Marafona – Gois, Costa Baixinho, Ricardo (C), Lopes – Pele, Romeu – Osei (78. José), Andrezinho (46.Farias), Jota – Moreira (85. Silva)
    Náhradníci: Cardoso, Christian, Defendi, Santos, Farias, Jose, Silva

    Vitória FC Setúbal: Raeder – Gorupec, Venancio (C), Semedo, Pinto – Pacheco, Horta (87. Dani), Costinha – Barbosa da Costa (82. Hassan), Ruca (72. Arnold) – Claro
    Náhradníci: Alves, Hassan, Arnold, Miguel Lazaro, Lourenco, Dani, Tavares

    Rozhodčí: Cosme Cunha Machado – Braga, Gomes (vš. Portugalsko)
    bahis siteleri