Nacional – Benfica 1:4 (kon.) | FC Ferreira – Setúbal 2:1 (kon.)
konec
FC Paços Ferreira
2:1 (1:1)
Vitória FC Setúbal
Pondělí 11.01.2016, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira • Portugalská Primeira Liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V závěru ještě dostává žlutou kartu brankář Maragona, kterému se pochopitelně moc nechtělo rozehrát, a šetřil čas!
    90+3. Velká šance Pacheca zůstala nevyužita
     
    90+3
    V samotném závěru přišla obrovská šance domácího celku! Z pravé strany poslal krásný centr Costinha, který našel volného Fabia Pacheco, jehož následná hlavička však mířila těsně mimo!
    88. Faul Rúbena Semeda na Silvu
     
    88
    To je pro hostující celek velký problém! Rúben Semedo nedokázal před vlastním vápnem vybojovat míč, a následně poslal k zemi střídajícího Joaa Silvu. Portugalský stoper už jednu žlutou měl, tudíž příchází vyloučení!
     
    87
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází André Horta, přichází Ricardo Dani.
     
    84
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Bruno Moreira, přichází Joao Silva.
    83. Povedená rána Costinha mířila těsně nad
     
    83
    Exekuce se ujal Joao Costa, jehož centr však nebyl příliš nebezpečný. Následně se však ve středu hřiště uvolnil Costinha, který velmi dobře vypálil, jeho rána však letěla těsně nad branku Marafony!
     
    82
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Vasco Costa, přichází Mohcine Hassan.
     
    78
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Barnes Osei, přichází Manuel José.
    77. Veká šance Vasca Costy
     
    77
    Velká šance hostujícího Setúbalu na vyrovnání! Krásný pas do pokutového území dostal Vasco Costa, který mířil na přední tyč, nicméně výborný Marafona dokázal jeho střelu srazit na rohový kop!
     
    72
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Ruca, přichází Arnold Issoko.
     
    71
    Záložník Costihna si naběhl na pravé křídlo, kam dostal přihrávku od Horty. Jeho následný nebezpečný centr hledal volného Clara. Těsně před ním však míč odhlavičkoval na roh Ricardo!
    64. Bruno MOREIRA - 2:1
     
    64
    Ferreira právě vstřelila branku!
    Domácí celek velkou šancí nepohrdl, a dostává se do vedení 2:1! Ke značce pokutového kopu se postavil BRUNO MOREIRA, který míč poslal přesně k tyči, a brankář Raeder na něj těsně nedosáhl!
    63. Zákrok Gorupce na pronikajícího Paraibu
     
    63
    Penalta pro domácí celek! Do vápna si to namížil domácí Paraiba, kterého poslal k zemi chorvatský bek Gorupec, ten dostává žlutou!
     
    58
    Tentokrát se exekuce standardní situace ujal Pelé, který dostal přednost před Tavaresem. Jeho centr našel na přední tyči Pelého, avšak jeho hlavička postrádala větší přenost, a skončila mimo branku!
     
    54
    Hlavní rozhodčí teď musel udělit další žlutou kartu! Tentokrát ji obdržel hostující Fabio Pacheco, který na pravé straně nepříjmeným skluzem poslal k zemi Pelého!
     
    46
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Andrézinho, přichází Paraiba.
     
    45+2
    V nastaveném čase dostává ještě žlutou kartu domácí záložník Romeu, který předvedl na pravé straně opravdu ostrý zákrok v souboji s Costinhou, a žlutá karta přišla zcela zaslouženě!
    38. Standardní situace Tavarese
     
    38
    K míči se nakonec postavil Hélder Tavares, který vyslal hodně povedenou střelu. Jeho pokus však dokázal Lukas Raeder vyrazit do rohu hřiště!
     
    37
    Skvěle to teď udělal domácí Diogo Jota, který se dokázal natlačit přes Rúbena Semeda, který následně fauloval! Portugalský stoper dostává žlutou kartu, a domácí budou mít navíc k dispozici standardní situaci!
     
    29
    Další žlutou kartu musel hlavní rozhodčí udělit tentokrát Vasco Costovi, který ve středu hřiště nebezpečně fauloval Andrézinha, a žlutá karta byla zcela zasloužená!
     
    28
    Následně uděluje hlavní rozhodčí další žlutou kartu! Barnes Osei nestíhla u postranní čáry Nuno Pintovi, a tak portugalského beka poslal k zemi.
    27. André CLARO - 1:1
     
    27
    Setúbal právě vstřelil branku!
    Vzápětí však hostující celek srovnává po nedůslednosti domácí obrany na 1:1! Na levou stranu dostal krásnou přihrávku obránce Nuno Pinto, jehož přízemní centr mohl odvrátit stoper Ricardo. Jeho odkop se od hlavy Costy odrazil přímo na nohu ANDRÉ CLARA, jehož zakončení zamířilo přímo pod břevno!
     
    23
    Setúbal si teď stěžoval na rozhodnutí hlavního rozhodčího, který neviděl "malou domů! stopera Ricarda, jenž poslal míč do rukavic Marafona! Hlavní rozhodčí však nechal hur plynout ...
     
    17
    Z následného protiútoku mohl zahrozit domácí Diogo Jota, který postupoval středem hřiště. Jeho následný postup však zastavil Frederico Venacncio, který ho poslal k zemi. Hlavní rozhodčí neváhal, a vytáhl žlutou kartu!
    13. Nebezpečná standardní situace Rucy
     
    13
    A standardní situace v podání hostujícího týmu byla hodně nebezpečná rána! K rozehrávce se nakonec postavil ofenzivní záložník Ruca, nicméně jeho rána mířila těsně vedle Marafonovy branky!
    3. Bruno MOREIRA - 1:0
     
    3
    Ferreira právě vstřelila branku!
    To je parádní vstup domácího celku do zápasu! Hned ve třetí minutě se totiž Pacos Ferreira dostává do vedení! Domácí vedli svou útočnou akci přes pravou stranu, odkud poslal přesný centr obránce Gois, který našel naběhlého BRUNA MOREIRA, a ten dokázal míč usměrnit k tyči!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Bruno Moreira, 64. Bruno Moreira (pen.) – 27. Claro

    Karty:   28. Osei (FER), 45+2. Romeu (FER), 90+4. Marafona (FER) – 17. Venancio (STL), 29. Costa (STL), 37. Semedo (STL), 54. Pacheco (STL), 63. Grupec (STL)   88. Semedo (STL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:21.
    FC Paços Ferreira: Marafona – Gois, Costa Baixinho, Ricardo (C), Lopes – Pele, Romeu – Osei (78. José), Andrezinho (46.Farias), Jota – Moreira (85. Silva)
    Náhradníci: Cardoso, Christian, Defendi, Santos, Farias, Jose, Silva

    Vitória FC Setúbal: Raeder – Gorupec, Venancio (C), Semedo, Pinto – Pacheco, Horta (87. Dani), Costinha – Barbosa da Costa (82. Hassan), Ruca (72. Arnold) – Claro
    Náhradníci: Alves, Hassan, Arnold, Miguel Lazaro, Lourenco, Dani, Tavares

    Rozhodčí: Cosme Cunha Machado – Braga, Gomes (vš. Portugalsko)
    bahis siteleri