Nacional – Benfica 1:4 (kon.) | FC Ferreira – Setúbal 2:1 (kon.)
konec
FC Paços Ferreira
2:1 (1:1)
Vitória FC Setúbal
Pondělí 11.01.2016, 21:00 • Estádio da Capital do Móvel, Paços de Ferreira • Portugalská Primeira Liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V závěru ještě dostává žlutou kartu brankář Maragona, kterému se pochopitelně moc nechtělo rozehrát, a šetřil čas!
    88. Faul Rúbena Semeda na Silvu
     
    88
    To je pro hostující celek velký problém! Rúben Semedo nedokázal před vlastním vápnem vybojovat míč, a následně poslal k zemi střídajícího Joaa Silvu. Portugalský stoper už jednu žlutou měl, tudíž příchází vyloučení!
    63. Zákrok Gorupce na pronikajícího Paraibu
     
    63
    Penalta pro domácí celek! Do vápna si to namížil domácí Paraiba, kterého poslal k zemi chorvatský bek Gorupec, ten dostává žlutou!
     
    54
    Hlavní rozhodčí teď musel udělit další žlutou kartu! Tentokrát ji obdržel hostující Fabio Pacheco, který na pravé straně nepříjmeným skluzem poslal k zemi Pelého!
     
    45+2
    V nastaveném čase dostává ještě žlutou kartu domácí záložník Romeu, který předvedl na pravé straně opravdu ostrý zákrok v souboji s Costinhou, a žlutá karta přišla zcela zaslouženě!
     
    37
    Skvěle to teď udělal domácí Diogo Jota, který se dokázal natlačit přes Rúbena Semeda, který následně fauloval! Portugalský stoper dostává žlutou kartu, a domácí budou mít navíc k dispozici standardní situaci!
     
    29
    Další žlutou kartu musel hlavní rozhodčí udělit tentokrát Vasco Costovi, který ve středu hřiště nebezpečně fauloval Andrézinha, a žlutá karta byla zcela zasloužená!
     
    28
    Následně uděluje hlavní rozhodčí další žlutou kartu! Barnes Osei nestíhla u postranní čáry Nuno Pintovi, a tak portugalského beka poslal k zemi.
     
    17
    Z následného protiútoku mohl zahrozit domácí Diogo Jota, který postupoval středem hřiště. Jeho následný postup však zastavil Frederico Venacncio, který ho poslal k zemi. Hlavní rozhodčí neváhal, a vytáhl žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Bruno Moreira, 64. Bruno Moreira (pen.) – 27. Claro

    Karty:   28. Osei (FER), 45+2. Romeu (FER), 90+4. Marafona (FER) – 17. Venancio (STL), 29. Costa (STL), 37. Semedo (STL), 54. Pacheco (STL), 63. Grupec (STL)   88. Semedo (STL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 6:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 19:21.
    FC Paços Ferreira: Marafona – Gois, Costa Baixinho, Ricardo (C), Lopes – Pele, Romeu – Osei (78. José), Andrezinho (46.Farias), Jota – Moreira (85. Silva)
    Náhradníci: Cardoso, Christian, Defendi, Santos, Farias, Jose, Silva

    Vitória FC Setúbal: Raeder – Gorupec, Venancio (C), Semedo, Pinto – Pacheco, Horta (87. Dani), Costinha – Barbosa da Costa (82. Hassan), Ruca (72. Arnold) – Claro
    Náhradníci: Alves, Hassan, Arnold, Miguel Lazaro, Lourenco, Dani, Tavares

    Rozhodčí: Cosme Cunha Machado – Braga, Gomes (vš. Portugalsko)
    bahis siteleri