Winnipeg – Buffalo 2:4 (kon.) | Washington – Ottawa 7:1 (kon.) | Chicago – Colorado 6:3 (kon.)
Minnesota – New Jersey 1:2 (kon.) | Anaheim – Detroit 1:2 (kon.) | Edmonton – Florida 1:2 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
6:3 (2:0, 4:2, 0:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 11.01.2016, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:02 Nathan MACKINNON - 6:3
     
    55:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Že by ještě náznak zápletky? NATHAN MACKINNON se v útočném pásmu šikovně uvolnil a střelou z levého kruhu snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Matt Duchene a Nick Holden.
    38:42 Marián HOSSA - 6:2
     
    38:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro hosty kruté! Toews nahrál do tandemu najíždějícímu MARIÁNU HOSSOVI a ten z pravého kruhu zvyšuje na 6:2 pro Blackhawks. Asistence: Jonathan Toews a Andrew Shaw.
    34:31 Jonathan TOEWS - 5:2
     
    34:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou ve velké formě a dnes to jen potvrzují! Shaw v útočném pásmu posunul kotouč na JONATHANA TOEWSE a kapitán Chicaga vymetl golfákem z levého kruhu šibenici nad lapačkou Pickarda. Asistence: Andrew Shaw a Erik Gustafsson.
    32:25 Patrick KANE - 4:2
     
    32:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE je letos k nezastavení! Nejproduktivnější hráč soutěže vypálil z pravého kruhu a trefil se k bližší tyčce branky Colorada. Druhý gól Kanea v zápase – 4:2. Asistence: Brent Seabrook a Arťjom Anisimov.
    29:18 Matt DUCHENE - 3:2
     
    29:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Wow, tohle byla paráda v podání MATTA DUCHENA! Ten dostal přihrávku od Tanguaye, a přestože byl v ostrém úhlu, tak naznačením poslal Crawforda "na párek" a střílel do téměř odkryté branky. Najednou je to jen o gól. Asistence: Alex Tanguay a Nathan MacKinnon-
    25:10 Matt DUCHENE - 3:1
     
    25:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny snižují! Carl Söderberg posunul puk do strany na MATTA DUCHENA a ten střelou zápěstím z pravého kruhu překonal Crawforda – 3:1. Asistence: Carl Söderberg a Gabriel Landeskog.
    21:39 Marián HOSSA - 3:0
     
    21:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla lahůdka v podání domácích hráčů! Toews nahrál na levý kruh Hjalmarssonovi, který, místo střely, ještě poslal kotouč na MARIÁNA HOSSU a ten zakončoval do zcela prázdné branky – 3:0. Asistence: Niklas Hjalmarsson a Jonathan Toews.
    16:22 Patrick KANE - 2:0
     
    16:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0 pro Blackhawks! PATRICK KANE si v útočném pásmu zakličkoval, vrátil se na modrou čáru a přesně vystihl okamžik, kdy clonící Anisimov zastínil Varlamovovi výhled. Jeho střela tak zapadla za záda ruského gólmana hostí. Asistence: Artěmij Panarin a Trevor Van Riemsdyk.
    08:27 Brandon MASHINTER - 1:0
     
    08:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Po buly nahodil kotouč na branku Garbutt a volný puk dorazil zblízka do odkryté klece BRANDON MASHINTER. Asistence: Ryan Garbutt a Dennis Rasmussen.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Mashinter (Garbutt, Rasmussen), 17. Kane (Panarin, Riemsdyk), 22. Hossa (Hjalmarsson, Toews), 33. Kane (Seabrook, Anisimov), 35. Toews (Shaw, Gustafsson), 39. Hossa (Toews, Shaw) – 26. Duchene (Söderberg, Landeskog), 30. Duchene (Tanguay, MacKinnon), 56. MacKinnon (Duchene, Holden)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, Gustafsson, Seabrook (A), Van Riemsdyk, Rozsíval – Hossa, Toews (C), Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teräväinen, Danault, Desjardins – Garbutt, Rasmussen, Mashinter. Trenér: Joel Quenneville
    Colorado Avalanche: Varlamov (33. Pickard) – Beauchemin, Bodnarchuk, Holden, Barrie, Redmond, Guenin – Duchene, MacKinnon, Tanguay – Iginla (A), Grigorenko, Martinsen – Comeau, Söderberg, Landeskog (C) – Skille, Mitchell, McLeod (A).

    Rozhodčí: Hebert, Pollock – Sericolo, Murray

    Diváci: 22007
    bahis siteleri