Riga – Omsk 1:2 (kon.) | Soči – Viťaz 5:4 (kon.)
konec
HK Soči
5:4 (2:1, 1:0, 2:3)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 14.01.2016, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! HK Soči podalo v domácím zápase s HC Viťaz dobrý výkon, a nakonec se raduje z výhry 5:4!

    První třetina nabídla hned tři branky, a rozhodně jsme se nenudili! Hned od úvodu nasadili rozhodčí velmi přisný metr, a bylo k vidění hodně vyloučení. První branku jsme však viděli při rovnovážném počtu hráčů na ledě. V deváté minutě se prosadil Maxim Afinogenov po ukázkové přihrávce Horáka! Soči se však nenechalo zahanbit, a o tři minuty srovnal tečí Denis Kazionov. Na jeho branku navázal ještě Ilja Krikunov, a Soči vedlo 2:1!

    Domácí Soči ve druhé třetině navázalo na svůj dobrý výkon z úvodní třetiny, a svého soupeře přehrávalo. Ze třetí branky se však fanoušci mohli radovat až ve 30. minutě, kdy se prosadil střelou od modré Renat Mamašev. Poté měl domácí celek k dispozici minutu dlouhou přesilovku pět na tři, v té se však prosadit nedokázal.

    Ve třetí třetině se Viťazu podařilo bleskově dohnat dvoubrankovou ztrátu zásluhou Vjačeslava Soloduchina a Igora Musatova! Hned poté však domácím vrátil vedení Denis Kazionov. S domácími to vypadalo ještě lépe v 51. minutě, kdy se trefil Igor Ignatuškin. V závěru ještě utkání zdramatizoval Dmitrij Šitikov, avšak vyrovnat už Viťaz nedokázal!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Roman Horák (CEC) 0+1, 1 střela, TOI – 16:36

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:50:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Hned po vhazování se ke střele od modré dostal Teemu Eronen. Tvrdá rána finského obránce však skončila v lapačce Barulina!
     
    59:24
    Domácí však vyhráli vhazování, a mohli vyhodit. To také Dmitrij Kazionov udělal, nicméně kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    59:14
    Hostující celek si vzal oddechový čas, a bude to zkoušet bez brankáře!
     
    59:14
    Teď však hostující celek měl obrovskou šanci! Od modré vypálil Eronen, jehož ránu však Barulin vyrazil přímo na hokejku Soloduchina, ale jeho dorážka mířila mimo!
     
    58:59
    Viťazu se stále nedaří dostat do útočného pásma, a stále kombinuje ve středním pásmu!
     
    58:29
    Velkou chybu udělal na vlastní modré Ježov, který málem daroval kotouč Kazionovi. Autor dnešních dvou branek však upadl, a kotouč mu utekl!
     
    58:06
    Domácím však zatím vychází obranná práce na jedničku! Viťazu se zase nedaří dostat do útočného pásma!
     
    57:37
    Viťaz momentálně drží kotouč ve vlastním pásmu, a obránce Ježov čeká na dostřídání svých spoluhráčů!
    Dmitrij ŠITIKOV - 5:4
     
    57:02
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě drama! Tři minuty před koncem se totiž Viťaz dotahuje na rozdíl jedné branky, a v závěru to určitě bude zkoušet bez brankáře! Za brankou vybojoval kotouč Makejev, který jej dostal na DMITRIJE ŠITIKOVA, na jehož přesnou střelu pod břevno byl Barulin krátký! Asistence: Alexej Makejev, Jegor Voronkov.
     
    55:54
    Přesilová hra hostujícího celku se pomalu blíží ke svému konci, a kotouč je momentálně v pásmu hostujícího celku!
     
    54:44
    Viťaz si zatím nepočíná při přesilové hře ideálně, a domácím se podařilo již dvakrát vyhodit kotouč až k brance Saprykinem.
     
    54:02
    V závěru si ještě Viťaz zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ben Maxwell, který ve vlastním pásmu hákoval Vjačeslava Soloduchina!
     
    53:41
    Hostům se tentokrát nepodařilo přejít do útočného pásma, a museli kotouč přenechal kvůli signalizovanému ofsajdu domácím. Soči však nikam nespěchá, a kombinuje ve vlastním pásmu.
     
    53:19
    V samotném závěru přesilové hry od modré vypálil Jäläsvaara, jehož ránu dokázal zablokovat Igor Musatov. Ruský útočník je očividně hodně otřesený, a odchází do kabiny za asistence lékařů!
     
    53:06
    Za brankou Saprykina se dostal ke kotouči Petersson, který následně najel před Saprykina. Švédský útočník měl však problémy se zakončením, a hra je nakonec přerušena!
     
    52:54
    Viťaz teď skvěle brání modrou čáru, a domácím se nedaří dostat do útočného pásma.
     
    51:59
    Domácím se však zatím přesilová hra příliš nedaří. K zakončení se dostal až Andrej Kosticyn, jehož rána od modré však mířila přímo do náruče Saprykina!
     
    51:32
    Viťaz si navíc zcela zbytečně komplikuje situaci! Na trestnou lavici míří Dennis Abdullin, který za vlastní brankou zcela zbytečně hákoval Peterssona, a ten následně spadl!
    Igor IGNATUŠKIN - 5:3
     
    50:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Veledůležitá branka pro Soči, které svému soupeři odskakuje na rozdíl dvou branek! Domácí celek se dlouho držel v útočném pásmu, avšak stále se nemohl dostat do zakončení. Poté však Krikunov krásnou přihrávkou našel volného IGOR IGNATUŠKINA, který přesnou střelou překonal Saprykina! Asistence: Ilja Krikunov.
     
    49:59
    Na druhé polovině hřiště se hnal do šance domácí Andre Petersson, který následně spadl po souboji s Vornkovem. Hlavní rozhodčí však nechal hru plynout dál!
     
    49:12
    Viťaz je momentálně velmi aktivní, a kombinuje v útočném pásmu. Obrana domácích však pracuje velmi dobře!
     
    48:41
    Domácí celek zakombinoval v útočném pásmu, a do zakončení se dostal aktivní Sergej Kosticyn. Zkušený běloruský forvard však branku Viťazu minul.
     
    47:57
    Do útočného pásma zatáhl kotouč Andrej Kosticyn, který následně akci zabrzdil, a dostal kotouč na modrou pro Pajgina. Jeho následná rána však mířila do lapačky Saprykina!
     
    47:37
    Dmitrij Kazionov předvedl chybu ve středním pásmu, a hosté se mohli hnát do zajímavého protiútoku. To by však nesměl být odpískaný ofsajd!
     
    46:12
    Hostující obránce Jegor Voronkov se pokoušel dostat kotouč do útočného pásma. Jeho následné nahození však dokázal Bernackij zblokovat do ochranné sítě!
     
    45:09
    Soči po vstřelené brance ožilo, a rázem je velmi aktivní. To Viťaz je pasivní, a uvidíme, zdali ještě dokáže srovnat!
     
    44:43
    Do velké šance se hnal Vadim Sčegolkov, který před Saprykinem ještě hledal lépe postaveného Kazionova, ten však nedokázal kotouč trefit!
    Denis KAZIONOV - 4:3
     
    43:34
    Soči právě vstřelilo branku!
    To je zápas! Soči sice ztratilo dvoubrankový náskok, nicméně zanedlouho si ztracené vedení bere zpět! Na pravé straně dostal hodně prostoru DENIS KAZIONOV, který najížděl na Saprykina. Jeho následnou střelu hostující brankář neudržel v lapačce, a kotouč se doklouzal za brankovou čáru! Asistence: Dmitrij Kazionov, Vadim Ščegolkov.
     
    42:32
    Soči se pokoušelo přispěchat s velmi rychlou odpovědí, nicméně to se nepovedlo. Střela kanadského beka Wilsona však mířila pouze do připravené lapačky Barulina!
    Igor MUSATOV - 3:3
     
    42:09
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí celek studený sprcha! Viťaz totiž během dvou minut dohnal dvoubrankovou ztrátu, a srovnává na 3:3! Na levou stranu dostal přihrávku IGOR MUSATOV, jehož následnou ránu nedokázal Barulin vyrazit! Asistence:
    Vjačeslav SOLODUCHIN - 3:2
     
    40:58
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Vzápětí však Viťaz svou přesilovou hru využívá, a dostává se na dostřel jedné branky!' Od modré čáry vystřelil obránce Ježov, jehož ránu dokázal Barulin vyrazit pouze před sebe, kde se nacházel VJAČESLAV SOLODUCHIN, jehož druhá dorážka už skončila v brance! Asistence: Pavel Lukin.
     
    40:52
    Hned na začátku přesilové hry střílel Anton Koroljov, jehož rána však mířila mimo!
     
    40:26
    Hned na začátku třetí třetiny si Viťaz zahraje přesilovou hru! Obránce Bernackij hákoval v rohu kluziště Maxima Afinogenova, a dostává dvě minuty!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Domácí Soči ve druhé třetině navázalo na svůj dobrý výkon z úvodní třetiny, a svého soupeře přehrávalo. Ze třetí branky se však fanoušci mohli radovat až ve 30. minutě, kdy se prosadil střelou od modré Renat Mamašev. Poté měl domácí celek k dispozici minutu dlouhou přesilovku pět na tři, v té se však prosadit nedokázal.

    Před třetí třetinou tak domácí celek drží nadějné dvoubrankové vedení. Třetí třetina začne přibližně v 19:10!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    V samotném závěru třetiny ještě vypálil Maxim Afinogenov, avšak jeho rána mířila mimo branku Barulina.
     
    39:06
    Teď se vytáhl domácí brankář! Alexeje Makejev hned po návratu z trestné lavice dostal kotouč ve středním pásmu, a pelášil na Barulina. Ruského brankáře se pokoušel překonat stahovačkou do forhendu, nicméně Barulin zasáhl!
     
    38:36
    V závěru přesilové hry vypálil od modré Zijat Pajgin, jehož slabá rána však letěla mimo!
     
    37:59
    Maxim Afinogenov se hned po návratu na led zmocnil kotouče, a zamířil dopředu. Ke střele se ruský útočník nedostal, nicméně ušetřil cenné vteřinky!
     
    37:36
    Domácí jsou v útočném pásmu, nicméně střela Pajgina byla zablokovaná, a Viťaz je již ve čtyřech!
     
    37:10
    Krikunov posílal přihrávku přes brankoviště na Igantuškina. Kotouč však neprošel, zmocnil se ho Eronen, a ten vyhazuje!
     
    36:56
    Domácím se teď vůbec nedařilo dostat přes modrou čáru, a kombinovali ve středním pásmu. Mezitím se však faulovem provinil Alexej Makejev, a Soči má k dispozici přesilovku pět na tři.
     
    36:31
    Viťaz si však zatím počíná při oslabení velmi dobře, a již dvakrát dokázal vyhodit kotouč z pásma ven!
     
    35:56
    Soči nadále kombinovalo v útočném pásmu, a následně se dostal k nájezdu před Saprykina Skačkova. Ruský útočník se však do zakončení nedostal, neboť byl faulovaný Afinogenovem, který míří na trestnou lavici!
     
    35:19
    Z hranice pravého kruhu natáhl k zajímavé střele Andre Petersson, jehož schovaná rána prolétla těsně vedle pravé tyče hostující svatyně!
     
    34:31
    Útočnou akci domácího celku táhl po pravé straně Petersson, který před brankou našel Skačkova. Tomu však následně kotouč odskočil, a pozorný Saprykin ho raději přikryl lapačkou!
     
    34:09
    Mario Kempe teď prokroužil celé útočné pásmo, nicméně nakonec mu jeho přihrávka na Vornkova příliš nesedla, a ruský bek se do zakončení nedostal.
     
    33:43
    Andrej Kosticyn dostal před branku přihrávku od Igantuškina, a pokoušel se ještě vylepšit pozici pro Krukonova. K tomu se však kotouč už nedostal.
     
    33:17
    Za brankou se nepříjemně střetl Maxim Afinogenov s Jegorem Morozovem. Domácí borec srážku vůbec nečekal, a nepříjemně narazil do brankové konstrukce. Vypadá to, že by měl být v pořádku.
     
    32:51
    Domácí celek teď výborně bránil modrou čáru, a Viťaz má velké problémy se dostat do útočného pásma. Momentálně je ale u kotouče domácí celek.
     
    32:19
    Po delší době se do zakončení dostal také hostující Viťaz, a byl u toho opět Mario Kempe. Švédský útočník našel volného Abdullina, jehož ráně však chyběla razance, a Barulin předvedl jednoduchý zákrok.
     
    31:59
    Na pravou stranu dostal přihrávku domácí Michail Jakubov, který se hnal na Saprykina. Jeho následnou střelu však dokázal pozorný Saprykin vyrazit!
     
    31:17
    Až v závěru přesilové hry se dokázal domácí celek usadit v útočném pásmu, a ke střele se dostal finský bek Eronen. Jeho ránu však domácí obrana zablokovala.
     
    30:43
    Domácí celek pokračuje ve výborné práci při oslabení, a tentokrát se o vyhození postaral Renat Mamašev!
     
    29:51
    Hostující celek však zatím při přesilové hře není příliš úspěšný. Soči dokázalo již jednou vyhodit, a nyní hosty zastavil odpískaný ofsajd!
     
    29:25
    Hned poté se však do úniku hnal Švec-Rogovoj, kterého však nepustil ke kotouči domácí Jakubov. K jeho smůle fauloval, dostává dvouminutový trest, a odchází na trestnou lavici.
    Andrej KOSTICYN - 3:1
     
    29:03
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se konečně dočkal, a po velkém náporu ve druhé třetině navyšuje své vedení na 3:1! Za brankou Saprykina operoval s kotoučem Igor Ignatuškin, který následně našel u modré čáry Renata Mamaševa, který si vybruslil mezi kruhy, a přesnou střelou překonal Saprykina! Puk nakonec ještě tečoval ANDREJ KOSTICYN, kterému je nakonec branka připsána! Asistence: Renat Mamašev, Igor Ignatuškin.
     
    28:36
    Parádní práci odvedl v útočném pásmu Ščerbina, který zadovkou našel mezi kruhy volného Denis Kazionova. Střelec vyrovnávací branky plácl do kotouče bekhendem, nicméně Saprykin dokázal zasáhnout!
     
    27:56
    Mario Kempe zatím v dnešním utkání nebyl vůbec vidět. Teď však švédský útočník nabruslil do pásma, a nebezpečně vystřelil. Barulin byl však na místě!
     
    27:26
    Za brankou se dokázal uvolnit Petersson, který následně našel obránce Jäläsvaaru. Finský zkušený bek však svou střelu napálil mimo branku!
     
    26:48
    Po hodně dlouhé době se opět přerušuje, a také že k tomu je důvod! Hosté ujeli do přečíslení dva na jednoho, Makejev poslal krásnou přihrávku na Šitikov, jehož pohotové zakončení však mířilo pouze do náruče Barulina!
     
    26:19
    Soči dál tlačí! Tentokrát zavezl kotouč do pásma Andrej Kosticyn, jehož první rána byla zablokovaná, a tak se běloruský útočník se zkušenostmi z NHL dostal k dorážce, ta však mířila mimo!
     
    25:46
    Teď mohl domácí celek využít rozhozené obrany Viťazu. Na levé straně dostal totiž hodně prostoru Morozov, jehož následnou ránu však dokázal Saprykin vyrazit!
     
    25:16
    Tempo hry v posledních minutách lehce upadlo, a hokej není tak atraktivní jako v první třetině. Soči se však i nadále pokouší o vstřelení třetí branky.
     
    24:27
    Na modré čáře se dostal ke kotouči obránce Vladimir Malevič, který se opřel do kotouče. Jeho dělovka však letěla těsně mimo!
     
    23:41
    Po vjezdu do útočného pásma byl podražený útočník Ignatuškin, který se zle ohlédl na rozhodčího. Zkušená dvojice ruských rozhodčích však vylučovat nebude!
     
    23:07
    Teď se domácí hráči dokázali usadit v útočném pásmu. A na levou stranu dostal dobrou přihrávku Ilja Krikunov. Jeho následná rána mířila do horních pater branky, nicméně Saprykin kotouč lapil!
     
    22:45
    K další střele domácího celku se dostal Petersson, jenže hned poté se pískal ofsajd, a tak by případný gól švédského útočníka stejně neplatil.
     
    22:23
    Soči však pokračuje v aktivním výkonu, a pokouší se co nejdříve navýšit své vedení. Obrana Viťazu však zatím pracuje velmiu dobře.
     
    21:53
    První střelu hostujícího celku ve druhé třetině vyslal Maxim Afinogenov, který to zkoušel z ostrého úhlu na levé straně. Jeho ránu však zkušený Barulin vyraziůl!
     
    21:23
    Ve středním pásmu přijal dobrý pas Dmitrij Kazionov, který si najel do útočného pásma, a zkoušel to na zadní tyč. Saprykin však dokázal zasáhnout.
     
    20:51
    Soči se dokázalo usadit v útočném pásmu, nicméně svou akci překombinovalo, a do zakončení se nedostalo. Kotouč je momentálně ve středním pásmu.
     
    20:21
    Do druhé třetiny vstoupili opět aktivněji domácí hokejisté, a před po několika sekundách se dostal do zakončení Kosticyn. I tato jeho rána byla zblokovaná do ochranné sítě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Roman Horák si připsal krásnou asistenci, nicméně jeho tým prohrává 1:2

    Viťaz na ledě Soči vedl po brance Maxima Afinogenova, na kterou krásně přihrával Roman HORÁK. Domácí celek však dokázal skóre velmi rychle otočit, a po první třetině vede 2:1!

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 14. leden 2016
     
    První třetina nabídla hned tři branky, a rozhodně jsme se nenudili! Hned od úvodu nasadili rozhodčí velmi přisný metr, a bylo k vidění hodně vyloučení. První branku jsme však viděli při rovnovážném počtu hráčů na ledě. V deváté minutě se prosadil Maxim Afinogenov po ukázkové přihrávce Horáka! Soči se však nenechalo zahanbit, a o tři minuty srovnal tečí Denis Kazionov. Na jeho branku navázal ještě Ilja Krikunov, a Soči vedlo 2:1!

    Druhá třetina začne přibližně v 18:20!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:11
    Do útočného pásma zatáhl Andre Petersson, který však nedokázal udržet kotouč na své holi, a skvěle hrající Eronen se zhostil kotouče.
     
    18:26
    Viťaz teď fatálně chyboval při rozehrávce, a do zajímavé příležitosti se mohl dostat Skačkov. Ruského útočníka však dostal ze střeleckého úhlu obránce Lukin!
     
    17:45
    Puku se následně ve středním pásmu zhostil Vjačeslav Soloduchin, který nabruslil do útočného pásma, a svižnou střelou se pokoušel překvapit Barulina. Ruský brankář však zasáhl!
     
    17:26
    Soči dlouho vyčkávalo ve vlastním pásmu, a Bernackij čekal na dostřídání spoluhráčů. Následná rozehrávka se však nevydařila, a u kotouč jsou hosté.
     
    16:53
    Do útočného pásma najel Igor Ignatuškin, který napřáhl, a Saprykin měl co dělat, aby jeho ránu dokázal vyrazit do rohu!
     
    16:11
    Teď se však Soči podařilo velmi rychle přejít přes středním pásmo, a mezi kruhy měl dostatek prostoru Andrej Kosticyn. Jeho následná rána však byla zblokovaná do ochranné sítě.
     
    15:41
    Domácí celek je po vstřelené vedoucí brance lehce pasivní, a nechává se dostat pod tlak. Viťaz toho však zatím nedokázala využít!
     
    14:53
    Nahození Eronena mělo najít ve středním pásmu Romana Horáka. Český útočník byl však lehce dezorientovaný, a tak kotouč nezachytil.
     
    14:21
    Viťaz se však hned po obdržené brance dostal do kombinace v útočném pásmu, a pokoušel se o vyrovnání. Domácí obrana si však počínala velmi dobře.
    Ilja KRIKUNOV - 2:1
     
    13:34
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Soči jasně ukazuje, proč je v tabulce tak vysoko! Domácí celek otáčí během dvou minut skóre utkání, a rázem vede! Před brankou operoval s kotoučem domácí ILJA KRIKUNOV, jehož následná rána mířila úplně mimo. Bek Ježov mu však kotouč bruslí zastavil, a ten zůstal před Saprykinem. Krikunov si pro něj dojel, a přesně zakončil! Asistence: Igor Ignatuškin.
     
    12:52
    Teď však měli obrovskou šanci domácí! Na modré dostal přihrávku Jegor Morozov, který proskočil do útočného pásma mezi dvěma obránci, a rychle zakončil. Jeho rána však mířila mimo!
     
    12:24
    Viťaz je však aktuálně pátému týmu Západní konference vyrovnaným soupeře, a také má své šance!
    Denis KAZIONOV - 1:1
     
    11:25
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči však potřebovalo na rychlou odpověď pouze tři minuty, a máme srovnáno! Do útočného pásma zatáhl kotouč Dmitrij Kazionov, který následně zastavil, a přihrávkou našel před brankou svého bratra DENISE KAZIONOVA, který kotouč tečoval tak, že na něj Saprykin nedosáhl! Asistence: Dmitrij Kazionov, Ivan Glazkov.
     
    10:46
    Po dobré práci Andre Peterssona se ke kotouči dostal na modré čáře Lukin, jehož ránu však jeden z domácích hráčů zablokoval!
     
    10:18
    Hostům se však rozehrávka tentokrát vůbec nepodařila, a obránci Viťazu měli druhý pokus. Ten už vyšel lépe, a hosté jsou v útočném pásmu!
     
    09:49
    Viťaz si tentokrát musel poradit s dobře napadajícím soupeře, to se mu však podařilo, a hostující celek může v poklidu rozehrávat.
     
    09:17
    Soči se pokoušelo o okamžitou odpověď, a před branku posílal kotouč Jakubov. Před Saprykina si najížděl obránce Wilson, nicméně se mu nepodařilo kotouč zasáhnout.
    Maxim AFINOGENOV - 0:1
     
    08:37
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí velká rána, neboť hostující celek tahal po celou dobu zápasu za kratší konec, teď se však dostává do vedení! Útočnou akci Viťazu táhl po levé straně Lukin, který následně našel Romana Horáka. Český útočník rychle poslal kotouč před branku pro MAXIMA AFINOGENOVA, a ten předvedl rychlé zakončení! Asistence: Roman Horák, Pavel Lukin.
     
    08:09
    Andrej Kosticyn se dostal k odraženému kotouči před branku, a vší silou se do něj opřel. Obránce Viťazu však touš poslal do ochranné sítě.
     
    07:51
    Ilja Koroljov zatáhl kotouč do útočného pásma, a Soči se usazuje v pásmu. Přesilová hra domácích je však za malou chvíli u konce!
     
    07:17
    Soči své přesilové hry nehraje vůbec špatně, nicméně má stále smůlu v zakončení. Od modré to zkoušel Petersson, jehož ránu dorážel Kosticyn i Igantuškin, avšak Saprykin si dokázal poradit!
     
    06:58
    Kosticyn našel před brankou volného Ignatuškina, který se dostal do pohotového zakončení. Jeho střele však chyběla razance, a Saprykin dokázal zasáhnout!
     
    06:26
    Ve hře čtyři na čtyři se však do obrovské šance dostal Anton Koroljov, který postupoval sám na Barulina. Ruského brankáře si útočník Viťazu položil, nicméně byl tísněn obráncem, a tak nedokázal zakončit!
     
    06:00
    Od modré čáry vyslal nebezpečnou ránu Eronen, jehož pokus však Barulin dokázal lapit. Na brankovišti byl velmi aktivní Denis Abdullin, který dostává dvouminutový trest za sekání!
     
    05:29
    Domácí to však dělají parádně! Kotouč mají na svých holích, a kombinují ve vlastním pásmu. Hráči Viťazu napadají, nicméně stále se nemohou dostat ke kotouči!
     
    05:03
    Hra čtyři na čtyři zatím lépe vychází domácím, nicméně za malou chvíli budou hosté kompletní, a začne jejich přesilová hra!
     
    04:41
    Síly na ledě se však vyrovnají! Na trestnou lavici míří první domácí hráč, tím je Vadim Ščegolkov, který nedokázal u mantinelu ubránit Koroljova!
     
    03:59
    Do útočného pásma najel nelhídaný Ilja Krikunov, který nebezpečně vystřelil z mezikruží. Saprykin však nemusel zasahovat, neboť kotouč šel nad branku!
     
    03:33
    Soči zatím svého soupeře opravdu drtí! Do další šance se dostal Kosticyn, který si však ještě chtěl obhodit Eronena, to se mu povedlo, následně se však už do zakončení nedostal.
     
    03:16
    Domácí si navíc zahrají další přesilovou hru! Hostující Viťaz špatně střídal, a střídačka hostů dostává dvouminutový trest!
     
    03:12
    Podruhé v tomto zápase je hra přerušena. Domácím nevyšel přechod přes modrou čáru, a pozorný čárový odpískal ofsajd!
     
    02:41
    Roman Horák se již prohání po Ledovém paláci, nicméně tentokrát nedokázal zpracovat přihrávku od Kempeho, a kotouč je u domácích.
     
    02:08
    V samotném závěru poslal kotouč před Saprykina Ben Maxwell. K zakončení se sápal Skačkov, nicméně obránci Viťazu odvedli parádní práci!
     
    01:34
    Soči zatím úvodní přesilová hra vychází, a svého soupeře drží v jeho pásmu. K zakončení se dostal Maxwell, nicméně ani kanadský útočník nemířil do černého!
     
    01:01
    Sergej Kosticyn prostrčil kotouč na Andre Peterssona. Švédský útočník si kotouč zpracoval, a pohotově vystřelil. Jeho střela však branku Saprykina minula!
     
    00:36
    Podolsk však zahajuje své oslabení velmi dobře, dokázal se ve vlastním pásmu dostat ke kotouči, a vyhazuje!
     
    00:16
    Tak, to je hodně rychlé! Soči si hned z úvodného útoku vybojovalo přesilovou hru! Roman Horák nedokázal za brankou ubránit zakončujícího Kosticyna, a odchází na trestnou lavici.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Česrtvá zpráva z hokejové reprezentace! Vladimíra Vůjtka nahradí v příští sezóně na pozici hlavního trenéra Josef Jandač!

     
    Úvodní sestavy:

    HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Jäläsvaara, Bernackij, Pajgin, Wilson, Malevič, Mamašev, Glazkov – Krukunov, Ignatuškin (C), Kosticyn – Petersson, Maxwell (A), Skačkov – D.Kazionov, D.Kazionov (A), Sčegolkov – Morozov, Jakubov, Šerbina

    HC Viťaz: Saprykin (Sateri) – Eronen, Ježov, Lukin, Davydov, Vornkov, Buchanko, Kostromitin – Afinogenov, Kempe, Horák (A) – Soloduchin (C), Abdullin, Koroljov – Švec-Rogovoj, Makejev, Šitikov (A) – Musatov, Drugov, Vyglazov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Příjemný čtvrteční podvečer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu pouhý jeden zápas. My se společně zaměříme na souboj HK Soči s HC Viťazem. Úvodní vhazování je naplánováno v 17:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    HK SOČI
    Soči zažává druhou sezónu v KHL, a zatím si vede překvapivě dobře! Momentálně se Soči nachází na šesté příčce tabulky západní konference se ziskem 82 bodů. Soči má navíc na devátý Záhřeb náskok jedenácti bodů!

    Soči sehrálo poslední čtyři duely na hřištích soupeřů, a po porážce 1:5 s Novgorodem dokázalo Soči vyhrál na ledě Dinama Minsk 3:2 po samostatných nájezdech!
     
    HC VIŤAZ
    Podolsku zatím letošní sezóna příliš nevychází, a ani letos to na play-off nevypadá. Momentálně se nachází na třináctém místě se ziskem 52 bodů. Na první postupovou příčku do play-off totiž ztrácí 21 bodů!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 12. Denis Kazionov (Dmitrij Kazionov, Glazkov), 14. Krikunov (Ignatuškin), 30. Kosticyn (Mamašev, Ignatuškin), 44. Denis Kazionov (Dmitrij Kazionov, Ščegolkov), 51. Ignatuškin (Krikunov) – 9. Afinogenov (Horák, Lukin), 41. Soloduchin (Lukin), 43. Musatov, 58. Šitikov (Makejev, Voronkov)


    HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Jäläsvaara, Bernackij, Pajgin, Wilson, Malevič, Mamašev, Glazkov – Krukunov, Ignatuškin (C), Kosticyn – Petersson, Maxwell (A), Skačkov – D.Kazionov, D.Kazionov (A), Sčegolkov – Morozov, Jakubov, Šerbina
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Sateri) – Eronen, Ježov, Lukin, Davydov, Vornkov, Buchanko, Kostromitin – Afinogenov, Kempe, Horák (A) – Soloduchin (C), Abdullin, Koroljov – Švec-Rogovoj, Makejev, Šitikov (A) – Musatov, Drugov, Vyglazov

    Rozhodčí: Beljajev, Olenin – Medveděv, Raming
    bahis siteleri