Riga – Omsk 1:2 (kon.) | Soči – Viťaz 5:4 (kon.)
konec
HK Soči
5:4 (2:1, 1:0, 2:3)
HC Viťaz Moskevská oblast
Čtvrtek 14.01.2016, 17:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Dmitrij ŠITIKOV - 5:4
     
    57:02
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě drama! Tři minuty před koncem se totiž Viťaz dotahuje na rozdíl jedné branky, a v závěru to určitě bude zkoušet bez brankáře! Za brankou vybojoval kotouč Makejev, který jej dostal na DMITRIJE ŠITIKOVA, na jehož přesnou střelu pod břevno byl Barulin krátký! Asistence: Alexej Makejev, Jegor Voronkov.
    Igor IGNATUŠKIN - 5:3
     
    50:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Veledůležitá branka pro Soči, které svému soupeři odskakuje na rozdíl dvou branek! Domácí celek se dlouho držel v útočném pásmu, avšak stále se nemohl dostat do zakončení. Poté však Krikunov krásnou přihrávkou našel volného IGOR IGNATUŠKINA, který přesnou střelou překonal Saprykina! Asistence: Ilja Krikunov.
    Denis KAZIONOV - 4:3
     
    43:34
    Soči právě vstřelilo branku!
    To je zápas! Soči sice ztratilo dvoubrankový náskok, nicméně zanedlouho si ztracené vedení bere zpět! Na pravé straně dostal hodně prostoru DENIS KAZIONOV, který najížděl na Saprykina. Jeho následnou střelu hostující brankář neudržel v lapačce, a kotouč se doklouzal za brankovou čáru! Asistence: Dmitrij Kazionov, Vadim Ščegolkov.
    Igor MUSATOV - 3:3
     
    42:09
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí celek studený sprcha! Viťaz totiž během dvou minut dohnal dvoubrankovou ztrátu, a srovnává na 3:3! Na levou stranu dostal přihrávku IGOR MUSATOV, jehož následnou ránu nedokázal Barulin vyrazit! Asistence:
    Vjačeslav SOLODUCHIN - 3:2
     
    40:58
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Vzápětí však Viťaz svou přesilovou hru využívá, a dostává se na dostřel jedné branky!' Od modré čáry vystřelil obránce Ježov, jehož ránu dokázal Barulin vyrazit pouze před sebe, kde se nacházel VJAČESLAV SOLODUCHIN, jehož druhá dorážka už skončila v brance! Asistence: Pavel Lukin.
    Andrej KOSTICYN - 3:1
     
    29:03
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se konečně dočkal, a po velkém náporu ve druhé třetině navyšuje své vedení na 3:1! Za brankou Saprykina operoval s kotoučem Igor Ignatuškin, který následně našel u modré čáry Renata Mamaševa, který si vybruslil mezi kruhy, a přesnou střelou překonal Saprykina! Puk nakonec ještě tečoval ANDREJ KOSTICYN, kterému je nakonec branka připsána! Asistence: Renat Mamašev, Igor Ignatuškin.
    Ilja KRIKUNOV - 2:1
     
    13:34
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Soči jasně ukazuje, proč je v tabulce tak vysoko! Domácí celek otáčí během dvou minut skóre utkání, a rázem vede! Před brankou operoval s kotoučem domácí ILJA KRIKUNOV, jehož následná rána mířila úplně mimo. Bek Ježov mu však kotouč bruslí zastavil, a ten zůstal před Saprykinem. Krikunov si pro něj dojel, a přesně zakončil! Asistence: Igor Ignatuškin.
    Denis KAZIONOV - 1:1
     
    11:25
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči však potřebovalo na rychlou odpověď pouze tři minuty, a máme srovnáno! Do útočného pásma zatáhl kotouč Dmitrij Kazionov, který následně zastavil, a přihrávkou našel před brankou svého bratra DENISE KAZIONOVA, který kotouč tečoval tak, že na něj Saprykin nedosáhl! Asistence: Dmitrij Kazionov, Ivan Glazkov.
    Maxim AFINOGENOV - 0:1
     
    08:37
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí velká rána, neboť hostující celek tahal po celou dobu zápasu za kratší konec, teď se však dostává do vedení! Útočnou akci Viťazu táhl po levé straně Lukin, který následně našel Romana Horáka. Český útočník rychle poslal kotouč před branku pro MAXIMA AFINOGENOVA, a ten předvedl rychlé zakončení! Asistence: Roman Horák, Pavel Lukin.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 12. Denis Kazionov (Dmitrij Kazionov, Glazkov), 14. Krikunov (Ignatuškin), 30. Kosticyn (Mamašev, Ignatuškin), 44. Denis Kazionov (Dmitrij Kazionov, Ščegolkov), 51. Ignatuškin (Krikunov) – 9. Afinogenov (Horák, Lukin), 41. Soloduchin (Lukin), 43. Musatov, 58. Šitikov (Makejev, Voronkov)


    HK Soči: Barulin (Gavrilov) – Jäläsvaara, Bernackij, Pajgin, Wilson, Malevič, Mamašev, Glazkov – Krukunov, Ignatuškin (C), Kosticyn – Petersson, Maxwell (A), Skačkov – D.Kazionov, D.Kazionov (A), Sčegolkov – Morozov, Jakubov, Šerbina
    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Sateri) – Eronen, Ježov, Lukin, Davydov, Vornkov, Buchanko, Kostromitin – Afinogenov, Kempe, Horák (A) – Soloduchin (C), Abdullin, Koroljov – Švec-Rogovoj, Makejev, Šitikov (A) – Musatov, Drugov, Vyglazov

    Rozhodčí: Beljajev, Olenin – Medveděv, Raming
    bahis siteleri