Toronto – Columbus 1:3 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:2 (kon.) | Calgary – Florida 6:0 (kon.)
Anaheim – Ottawa 4:1 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Čtvrtek 14.01.2016, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Brandon DUBINSKY - 1:3
     
    59:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    BRANDON DUBINSKY uklízí puk z blízkosti do prázdné brány a pečetí vítězství Columbusu Blue Jackets!! Boone Jenner na pravém křídle vybojoval puk a poté bekhendovou přihrávkou našel před prázdnou bránou Brandona Dubinskyho, který si puk zpracoval a poté ho uklidil do sítě.
    57:33 Brad BOYES - 1:2
     
    57:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    BRAD BOYES střílí gól a potvrzuje, že Toronto Maple Leafs je ve hře šest na pět nejlepším týmem v NHL!! Brad Boyes se u levé tyče dostal k puku po pěkné přihrávce Lea Komarova a poté ho střelou nad ležícím Joonasem Korpisalem poslal do sítě. Asistence: Leo Komarov, Morgan Rielly.
    36:43 Alexander WENNBERG - 0:2
     
    36:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    ALEXANDER WENNBERG střílí gól a Columbus Blues Jackets se ujímá dvoubrankového vedení!! Alexander Wennberg se před bránou ocitl ve skvělé šanci, James Reimer ale dokázal jeho první pokus vyrazit, proti jeho následné dorážce z bekhendu už byl ale v leže bezmocný. Asistence: Justin Falk, Scott Hartnell.
    15:08 Boone JENNER - 0:1
     
    15:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER předvedl fantastickou teč a Columbus se necelých pět minut před koncem první třetiny ujímá vedení!! Seth Jones tvrdě vypálil od modré čáry a těsně před bránou puk letící těsně nad ledem tečoval Boone Jenner, od jehož hole se kotouč odrazil přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Seth Jones, Kerby Rychel.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 58. Boyes (Komarov, Rielly) – 16. Jenner (Jones, Rychel), 37. Wennberg (Falk, Hartnell), 60. Dubinsky (Jenner)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Gardiner, Phaneuf (C), Marinčin, Rielly, Hunwick (A), Polák – Matthias, Bozak (A), Parenteau – Grabner, Kadri, Komarov – Winnik, Holland, Lupul – Leivo, Froese, Boyes. Hlavní trenér: Mike Babcock.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Forsberg) – Murray, Jones, Johnson, Savard, Goloubef, Falk – Rychel, Dubinsky (A), Anderson – Hartnell, Wennberg, Saad – Jenner (A), Karlsson, Atkinson – Bourque, Campbell, Boll. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Dean Morton, Marc Joannette – David Brisebois, Mark Shewchyk
    bahis siteleri