NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
New York Islanders
3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
New York Rangers
Pátek 15.01.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Kyle OKPOSO - 3:1
     
    59:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rangers ze svého závěrečného tlaku nic kloudného vytvořit nedokázali a nakonec na to doplatili. KYLE OKPOSO dvě sekundy od konce trefil prázdnou branku a upravuje výsledek na konečných 3:1. Bez asistence.
     
    58:30
    Rangers se po delší době dokázali usadit v útočném pásmu a Lundqvist mizí na střídačku!
     
    44:46
    Přesilovou hru si nyní zahrají hokejisté Rangers. Za hákování je vyloučen Okposo.
    44:17 Nick LEDDY - 2:1
     
    44:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilová hra je využita, Islanders se dostávají do vedení! NICK LEDDY si sjel před branku, obdržel přesný pas od Tavarese a pohotovou střelou poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: John Tavares, Kyle Okposo.
     
    43:23
    McIlrath se nechává zbytečně vyloučit za hrubost a Islanders mají obrovskou šanci na to, aby se dostali do vedení.
    41:53 Brock NELSON - 1:1
     
    41:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Aktivní vstup do třetí třetiny přináší Ostrovanům vyrovnání! Obrana Rangers udělala chybu, když kotouč darovala BROCKU NELSONOVI a ten střelou z pravého kruhu propálil Lundqvista. Asistence: Adam Pelech.
     
    39:58
    McIlrath se s Martinem chystali na bitku, ale sudí oba kohouty od sebe roztrhli, ještě než se stihli poprat. Oba dostávají dvě minuty za hrubost.
    39:14 Marc STAAL - 0:1
     
    39:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hokejisté Rangers se dostávají do vedení, které se pravděpodobně dá považovat za spravedlivé. Hayes z pravého kruhu našel před brankoviště najíždějícího MARCA STAALA, který nastavil hůl a nasměroval kotouč do branky. Asistence: Chris Kreider, Kevin Hayes.
     
    33:36
    Obrovská šance na druhé straně! Nielsen se před Lundqvistem dostal k dorážce Stromea a brankář Jezdců předvedl úžasný zákrok lapačkou.
     
    28:25
    Halák znovu parádně zastavuje útok Rangers! Zuccarello vystřelil z pravého kruhu a Halák tento pokus vyrazil pouze před sebe. K dorážce se okamžitě dostal Glass, ale slovenský brankář se rychle přesunul a zneškodnil i tento pokus.
     
    23:26
    Rangers byli blízko úvodní brance! Po závaru před brankou se kotouč dostal na levé straně na hůl Kreidera, který měl před sebou zcela odkrytou branku. Útočník Rangers okamžitě vystřelil, ale trefil pouze tyč!
     
    22:41
    Ostrované špatně střídali a budou za to pykat. Na trestnou lavici usedá na dvě minuty Tavares.
     
    19:28
    Bude se vylučovat! Moore se v útočném pásmu provinil držením a Islanders si zahrají první přesilovou hru v utkání.
     
    12:31
    Obrovská šance! Stepan se před brankou osamostatnil a stál sám proti Halákovi. Toho se pokoušel zmást rychlými kličkami, ale nakonec zmátl akorát sám sebe. Halák se po kotouči vrhl a přikryl jej.
     
    10:07
    Zničehonic se do vyložené šance dostal na druhé straně Clutterbuck, jenž prošel obranou jako nůž máslem a měl před sebou pouze Lundqvista. Toho se pokoušel překonat střelou do horní části branky, ale Švéd ukázal rychlost své lapačky a puk lapil.
     
    08:23
    Halák parádním zákrokem dokázal uhájit svojí klec. Nash dostal před brankoviště super přihrávku a okamžitě zakončoval, slovenský brankář však hru přečetl a koncem betonu dokázal kotouč vyrazit.
     
    04:59
    Na ledě to začalo následně jiskřit a bude se poprvé v utkání vylučovat. Ze strany Rangers je vyloučen na dvě minuty McIlrath a za Islanders jsou vyloučeni Martin s Clutterbuckem. Rangers tedy budou hrát přesilovou hru.
     
    04:15
    První velká šance utkání! Tavares se dostal za hostující obranu a jel sám na Lundqvista, kterého střelou po ledě nepřekonal. Švédský brankář předvedl kvalitní zákrok betonem a podržel svůj tým!

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 42. Nelson (Pelech), 45. Leddy (Tavares, Okposo), 60. Okposo – 40. Staal (Kreider, Hayes)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – de Haan, Leddy, Židlický, Hickey, Strait, Pelech – Bailey, Tavares "C", Lee – Okposo "A", Nielsen "A", Kuljomin – Strome, Grabovskij, Nelson – Clutterbuck, Cizikas, Martin
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Klein, McDonagh "C", Boyle, Staal "A", McIlrath, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Megna, Stepan "A", Miller – Fast, Hayes, Kreider – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Skilliter, Pollock – Nansen, Murphy

    Diváci: 15 795
    bahis siteleri