NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Carolina Hurricanes
Pátek 15.01.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:21 Riley NASH - 1:4
     
    56:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    RILEY NASH vrací Carolině Hurricanes zpět tříbrankové vedení a s největší pravděpodobností rozhoduje o osudu dnešního utkání!! Riley Nash dostal na modrou čáru útočného pásma krásnou diagonální přihrávku od Rona Hainseyho, který vybojoval v obranném pásmu puk, a poté krásnou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Ron Hainsey.
    47:33 Jori LEHTERÄ - 1:3
     
    47:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JORI LEHTERÄ bleskově odpovídá na třetí gól Caroliny a snižuje na 1:3 z pohledu domácího St. Louis Blues!! Joel Edmundson se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, kterou Eddie Läck vyrazil pouze k Jorimu Lehterövi, a ten puk z blízkosti pravé tyče poslal puk do prázdné brány. Asistence: Joel Edmundson, Robby Fabbri.
    47:13 Brock MCGINN - 0:3
     
    47:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    BROCK MCGINN střílí gól a zvyšuje na 3:0 pro Carolinu Hurricanes!! Jeff Skinner našel zpětnou přihrávkou na levém křídle Brocka McGinna, který bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a zamířil přesně nad pravé rameno Briana Elliotta. Asistence: Jeff Skinner.
    43:22 Brett PESCE - 0:2
     
    43:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    BRETT PESCE využívá přesilovou hru a posílá Carolinu Hurricanes do dvoubrankového vedení!! Jaccob Slavin na modré čáře naznačil střelu a poté přihrál Brettovi Pescemu, který na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele a zamířil mezi betony bezmocného Briana Elliotta. Puk byl ovšem ještě tečovaný jedním z hráčů St. Louis Blues. Asistence: Jaccob Slavin, Victor Rask.
    21:49 Jeff SKINNER - 0:1
     
    21:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER střílí gól a v úvodu druhé třetiny otevírá skóre dnešního zápasu!! Andrej Nestrašil si z pravého kruhu pro vhazování stáhl puk do středu útočného pásma a poté napřáhl ke střele, kterou Brian Elliott vyrazil pouze k Jeffovi Skinnerovi, který si u pravé tyče puk přikopl pravou bruslí a poté puk uklidil do prázdné brány. Asistence: Andrej Nestrašil.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 48. Lehterä (Edmundson, Fabbri) – 22. Skinner (Nestrašil), 44. Pesce (Slavin, Rask), 48. McGinn (Skinner), 57. Nash (Hainsey)


    St. Louis Blues: Elliott (48. Binnington) – Shattenkirk, Pietrangelo (A), Butler, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen (A), Stastny, Brouwer – Fabbri, Lehterä, Tarasenko – Upshall, Backes (C), Berglund – Jaškin, Brodziak, Reaves. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.
    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Faulk (A), Liles, Pesce, Hanifin, Slavin – Versteeg, E. Staal (C), Lindholm – Nordström, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, McGinn – Malone, McClement, Nash. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Steve Kozari – Matt MacPherson, Jay Sharrers
    bahis siteleri