NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
St. Louis Blues
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Carolina Hurricanes
Pátek 15.01.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Jeff Skinner nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Jordan Binnington, který si dnes odbývá debut v NHL, ukryl puk po skvělém zákroku v lapačce!
    56:21 Riley NASH - 1:4
     
    56:21
    Carolina právě vstřelila branku!
    RILEY NASH vrací Carolině Hurricanes zpět tříbrankové vedení a s největší pravděpodobností rozhoduje o osudu dnešního utkání!! Riley Nash dostal na modrou čáru útočného pásma krásnou diagonální přihrávku od Rona Hainseyho, který vybojoval v obranném pásmu puk, a poté krásnou střelou z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Ron Hainsey.
     
    51:18
    Elias Lindholm (CAR) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    49:53
    Troy Brouwer se ocitl před bránou ve slibné šanci a Eddie Läck po skvělém zákroku ramenem ukryl puk ve své lapačce!
    47:33 Jori LEHTERÄ - 1:3
     
    47:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JORI LEHTERÄ bleskově odpovídá na třetí gól Caroliny a snižuje na 1:3 z pohledu domácího St. Louis Blues!! Joel Edmundson se dostal mezi kruhy pro vhazování ke střele, kterou Eddie Läck vyrazil pouze k Jorimu Lehterövi, a ten puk z blízkosti pravé tyče poslal puk do prázdné brány. Asistence: Joel Edmundson, Robby Fabbri.
     
    47:13
    Brian Elliott nechtěně opustil bránu a místo něj do ní nastoupil Jordan Binnington! Brian Elliott to neusnesl a při odchodu do kabin málem zlomil hůl.
    47:13 Brock MCGINN - 0:3
     
    47:13
    Carolina právě vstřelila branku!
    BROCK MCGINN střílí gól a zvyšuje na 3:0 pro Carolinu Hurricanes!! Jeff Skinner našel zpětnou přihrávkou na levém křídle Brocka McGinna, který bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a zamířil přesně nad pravé rameno Briana Elliotta. Asistence: Jeff Skinner.
    43:22 Brett PESCE - 0:2
     
    43:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    BRETT PESCE využívá přesilovou hru a posílá Carolinu Hurricanes do dvoubrankového vedení!! Jaccob Slavin na modré čáře naznačil střelu a poté přihrál Brettovi Pescemu, který na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele a zamířil mezi betony bezmocného Briana Elliotta. Puk byl ovšem ještě tečovaný jedním z hráčů St. Louis Blues. Asistence: Jaccob Slavin, Victor Rask.
     
    41:37
    Paul Stastny (STL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    38:04
    David Backes (STL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    35:59
    Jordan Staal se z ničeho nic zrodil osamocený před bránou a pohotovou střelou mohl udeřit v oslabení, jeho střela ale směřovala pouze do středu brány a Brian Elliott ji dokázal vyrazit!
     
    35:18
    Eric Staal (CAR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    30:20
    Eric Staal se vzápětí dostal ke střele v pravém kruhu pro vhazování a Brian Elliott ji levým betonem vyrazil mimo! Vzápětí z prostoru mezi kruhy pro vhazování vystřelil Elias Lindholm, jehož pokus pro změnu skončil na pravém betonu brankáře St. Louis Blues.
     
    30:08
    Eric Staal se z ničeho nic zrodil před bránou a jeho střela zápěstím zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče!
     
    28:17
    St. Louis Blues se dostalo do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl Scottie Upshall na levém křídle místo přihrávky vyřešit střelou ke vzdálenější pravé tyči, Eddie Läck ale předvedl pěkný zákrok a střelu letící těsně nad ledem ukryl v lapačce!
     
    25:56
    Alex Pietrangelo napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která směřovala do pravého horního rohu brány, nakonec se ale od spojnice tyče a břevna odrazila mimo!
     
    25:23
    Brock McGinn (CAR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    25:01
    Jeff Skinner v blízkosti pravé tyče dostal na chvíli prostor a okamžitě ho využil ke střele, která směřovala mezi betony Briana Elliotta, ten si ale připsal skvělý zákrok a jeho pokus ukryl ve výstroji!
     
    24:15
    Elias Lindholm před bránou předvedl krásné zakončení, když ze vzduchu puk nasměroval mezi tři tyče a donutil Briana Elliotta k předvedení dobrého zákroku!
     
    22:09
    Jeff Skinner vyjel zpoza brány a u levé tyče po pěkné otočce vypálil bekhendem, Brian Elliott byl ale připraven a jeho střelu po ledě v leže zastavil!
    21:49 Jeff SKINNER - 0:1
     
    21:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER střílí gól a v úvodu druhé třetiny otevírá skóre dnešního zápasu!! Andrej Nestrašil si z pravého kruhu pro vhazování stáhl puk do středu útočného pásma a poté napřáhl ke střele, kterou Brian Elliott vyrazil pouze k Jeffovi Skinnerovi, který si u pravé tyče puk přikopl pravou bruslí a poté puk uklidil do prázdné brány. Asistence: Andrej Nestrašil.
     
    18:41
    Scottie Upshall naskočil z trestné lavice na led a okamžitě se dostal ke střele, která těsně minula vzdálenější levou tyč!
     
    16:33
    Scottie Upshall (STL) dostal menší trest, 2 minuty simulování.
     
    16:33
    Noah Hanifin (CAR) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    13:46
    Vladimir Tarasenko nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a Eddie Läck s největší pravděpodobností jeho střelu vyrazil maskou!
     
    11:51
    Eric Staal si najel ze druhé vlny do pravého kruhu pro vhazování na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma od Krise Versteega a bez přípravy mířil střelou letící těsně nad ledem k pravé tyči, Brian Elliott ale předvedl fantastický reflexivní zákrok a jeho pokus levým betonem vyrazil mimo!
     
    11:01
    Kyle Brodziak napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke střele, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči a prošla mezi rukou a tělem Eddieho Läcka, od něhož se puk nakonec odrazil těsně mimo!
     
    10:10
    Robby Fabbri sice poslal St. Louis Blues v úvodu zápasu do čtyřech, nyní se ale prezentoval krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování, která směřovala mezi betony Eddiho Läcka, brankář Caroliny Hurricanes ji ale nadvakrát dokázal zneškodnit!
     
    09:28
    Jaccob Slavin mířil z pravého kruhu pro vhazování do horní části brány, Brian Elliott ale vytáhl skvělý zákrok a lapačkou jeho střelu vyrazil mimo!
     
    07:09
    Hurricanes nebezpečně vypálili z pravého kruhu pro vhazování, Brian Elliott ale proti jejich střele vyjel z brány a skvělým zákrokem ji vyrazil!
     
    05:47
    Robby Fabbri (STL) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    02:36
    Ron Hainsey (CAR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 48. Lehterä (Edmundson, Fabbri) – 22. Skinner (Nestrašil), 44. Pesce (Slavin, Rask), 48. McGinn (Skinner), 57. Nash (Hainsey)


    St. Louis Blues: Elliott (48. Binnington) – Shattenkirk, Pietrangelo (A), Butler, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Steen (A), Stastny, Brouwer – Fabbri, Lehterä, Tarasenko – Upshall, Backes (C), Berglund – Jaškin, Brodziak, Reaves. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.
    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Faulk (A), Liles, Pesce, Hanifin, Slavin – Versteeg, E. Staal (C), Lindholm – Nordström, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, McGinn – Malone, McClement, Nash. Hlavní trenér: Bill Peters.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Steve Kozari – Matt MacPherson, Jay Sharrers
    bahis siteleri